Sezatoarea canadiana (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

V-am trimis pm cu adresa. daca am sarit pe cine care mi-a zis, scuze, mai ziceti-mi o data va rog.

Lorelai - o sa-i trmit link-urile de la tine, ea chiar cauta un forum al parintilor cu copii autisti din canada, inca nu daduse de el. Ea a fost la institutul de autism din ontario, acolo le-a zis ca ei stiu ca multi parinti apeleaza la variana privata pentru diagnstic, dar nu pot sa-i ajute in nici un fel cu astfel de informatii. Asa raspuns...

Caroline - ea a tot intrebat in mai multe orase, pana acum Toronto are lista cea mai scurta. In Barrie e minim 9 luni. Inca mai incearca, poate da de ceva mai scurt.

Ana Stroe - ea incearca sa obtina cest diagnostic ca sa poata intra in terapia de stat. Nici nu se pune problema deocamdata, avand in vedere situatia financiara, a unor terapii private. Vrea sa obtina acest diagnostic mai repede, ca sa poata incepe terapia cat mai repepede. El de exemplu a regresat cu vorbirea foarte mult, acum nu mai zice mai nimic.

Ira - ai remarcat bine, incidenta e mult mai mare la baieti, i-au zis ca probabilitatea ca si Mark sa aiba e foarte mare, mai ales ca e baiat.

Multumesc mult! Ii ajutati tare mult sa stiti.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Corina, te rog sa intri la listele pe orase (canadiene), apesi pe Montreal si-ti vine toata lista de persoane care posteaza de acolo. Trimite pm simultan la mai multi, este posibil. Apoi cauta pe To, Calgary, Edmonton, Ottawa, Vancouver....trimite adresa peste tot.

Eu, de ex., Corina, nu am primit nici un PM.

Canadienii mei dragi, puneti-va numai o clipa in locul acestei mamici-copil, de-o seama cu noi, Lili, cu 2 copii cu necazuri, proaspat emigrata, si, in plus, si cu probleme financiare. Haideti sa facem un drum pana la posta, costa 2 $ maxim timbrul, 1 $ felicitarea, sa punem inauntru o bancota de 10 $, asta nu inseamna nimic pentru noi si poate insemna foarte mult pentru ea.

...ce cadou mai frumos de martisor pentru o femeie decat sa vada ca are sustinere si sprijin din partea noastra ?

Pupici tuturor si....asteptam confirmarile pt. plicuri.

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Corina, nici eu nu am primit adresa pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Corina ti-am trimis un pm si eu , trimite-mi si mie adresa lui Ochinegri, daca nu adresa ta!Multumesc mult,Simona.
PS:sper sa functioneze pm asta ptr.ca de multe ori am inteles ca nu am putut primi pm.Sa imi spui, ca daca nu functioneaza iti trimit adresa mea de e-mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

V-am trimis la amandoua, in acelasi timp, oare cum de n-au ajuns? pe la 6 am trimis un pm comun.
Hai ca mai trimit o data, la fiecare individual.

Corina

edit: am trimis dinnou la: Ana Stroe, Lorelai, Laurajr, Caroline, Ira, Bidiloi. Sper sa fie OK.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Corina, trimite-mi si mie adresa lui ochinegri pe PM te rog

Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Bravo, DanaMario, merci pt. gestul tau. Nu te gasisem pentru ca nu aveai la profil nici un oras. Ce mai faceti voi, baietelul ?

Mai era o fetita f draguta din Jonquiere, mai in N Quebecului, aproximativ pe la Polul Nord, Alice parca o chema ? Alice, raspunde la prezenta ! Cum e iarna la Pol ?

Astept inca pe Donia si pe Bubbles si pe Bogdana si pe toate cele ce n-au postat de multisor. Sa incalzim iarna cu zambetele noastre ! Dati-ne vesti de bine, spargeti gheata canadiana cu andrelele de sezatoare ...

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allia spune:

Corina , te rog trimite-mi si mie adresa lui ochinegri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hop si eu pe fuga ca sunt prinsa in campia muncii. Andrele n-am in dotare azi, da' pot sa incerc cu un termometru, cu un ac, cu o seringa... gasesc eu ceva. Daca nu si nu, dau cu tensiometrul de pamant pana sparg gheata. C'asa-mi vine cateodata...!
Ira, felicitari pentru job! Sa vezi tu numa', de acum o sa mearga din bine in mai bine. Ce fain ca ai martisoare! Sotul meu se straduieste si confectioneaza cate ceva de fiecare data, da' fratii astia ai mei nici vorba sa se gandeasca sa-mi fac o surpriza! Lasa, mai plang eu de dorul lor...!
Cricor, da-mi si mie te rog adresa cu pricina.
Timea, nu-ti fa griji, ca vine bebe. Si Roxana mea a intarziat 10 zile, dar tot am scos-o pana la urma. Nastere usoara si fara peripetii! O sa fie bine si frumos, sa mai treci pe aici sa ne dai de veste!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Prezent si de la noi! Abia acum am reusit sa citesc ce ati mai scris. Vreau si eu un pm cu adresa lui ochinegri.
Ira, felicitari pentru job, desi nu sint chiar in masura sa dau sfaturi, eu as merge pe job, dar nu as renunta la scoala, as lua si eu cit pot... chiar daca o termini mai tirziu, tot e mai bine decit deloc. Si daca in timpul asta iti aduni si experienta de munca ca profesoara, sansele de a gasi jobul visat cresc proportional. Ca de obicei, esti motorul subiectului... daca pina si eu am raspuns la strigarea catalogului.
Timea, nastere usoara si bebe sanatos... si frumos... si destept! Trebuie sa adopti o atitudine pozitiva, indiferent de ce se intimpla in jurul tau... Gindeste-te ca ce simti tu, simte si puiutul din tine. Si tu trebuie sa-i inspiri curaj sa iasa afara. Eu chiar cred ce spun. La Agata am fost o curajoasa, nu stiam ce inseamna sa nasti si fetita mea a coborit iute si se grabea sa iasa, desi mami nu era pregatita inca... am nascut-o cu 5 zile inainte. La Tudora mi-a fost frica de nastere (desi pe Agata am nascut-o intr-o jumatate de ora cu totul si extrem de usor) si cred ca i-am transmis frica. Am ajuns la spital, cu o zi inainte de termen, eram pregatita, dilatata la maxim, dar copilul nu voia sa iasa. Cobora si apoi fugea repede inapoi... l-au extras cu ventilatorul pina la urma. De cite ori ma uitam la capusorul tesit (eu inca il mai vad turtit si sint singura!) ma simteam vinovata ca nu am fost mai curajoasa ca sa-i inspir si ei curaj. Ti-am spus toate astea, ca sa-ti inspir curaj, pentru ca stiu cit e de nasol sa auzi sau sa citesti ceva rau inainte de nastere. Te asteptam aici curind sa ne spui daca ai lapte sau daca dormi.
Claudia, imi pare bine ca va ginditi la al doilea bebe. E asa de bine cu doi! Pe cit de greu...
La discutia despre scoli nu ma bag... inca!
Am vazut ca sint si fete mai noi, pe care eu nu le stiu... Lorelai, Llaura...

Despre noi. Din pacate, nu am vesti foarte bune, dar dupa ce am citit despre alte necazuri pe acest subiect si pe forum in general... ale mele sint flori de pus la ureche. Stiti ca ne pregateam de plecare, sotul meu a venit marti pentru ca am avut testul pentru cetatenie si a plecat cu geamantane si ce a mai putut lua el de pe aici. Era totul aproape pregatit si aici (de predat) si acolo, urma sa vina simbata dupa lucruri si noi sa plecam duminica cu autobuzul... Dar astazi dimineata ma suna sotul (eu tocmai ma pregateam sa plec la gradinita unde Agatei i se pregatise o petrecere surpriza de adio...), ca nu mai plecam. Nu a avut timp sa-mi dea amanunte si nici acum nu stiu mai multe decit stiam dimineata. Nu stiu ce s-a putut intimpla intr-un timp atit de scurt, l-am intrebat daca a ramas fara servici (ca tocmai s-au terminat cele patru saptamini de proba) si mi-a spus ca nu, dar ca nu-i place acolo (la munca, in oras, in casa gasita... habar nu am!) Acum il astept sa vina acasa, probabil miine seara sau poate simbata... Pacat de stresul din aceasta luna, eu aici cu fetele, el acolo... Asta e! Inca nu stim ce facem mai departe. Partea proasta este ca Agata a ramas fara loc la gradinita, si asa voiam sa o mut la una franceza ca sa-i fie mai usor la toamna, la scoala... Dar Tudora are locul asigurat si daca ii voi gasi un loc Agatei, va avea si la cea franceza. Tot raul spre bine! De fapt, nici nu stiu daca raminem aici, pentru ca el trebuie sa-si caute job acum si, daca nu-si gaseste aici, probabil ca vom pleca unde isi gaseste. Ca fara job, si asa singurul, chiar nu putem sta! Dar nu ma mai pot gindi acum, ca sint rupta de oboseala, Tudorei i-au iesit dintii de sus si acum ii ies caninii... Nu-mi aduc aminte sa fi fost asa la Agata... o doare, se vede pe fetisoara ei. Ea, care de obicei e o cuminte si o zimbitoare, a plins noaptea trecuta vreo doua reprize de cite doua ore si in seara asta la fel... Am plins si eu cu ea. Mai ales ca am si de ce! Pentru ca durerea mea cea mai mare vine de la prietena mea din tara, care bolnava fiind (cancer) se simte din ce in ce mai rau si refuz, nu pot sa ma gindesc ca ... Tot sper ca e doar un alt hop peste care trebuie sa treaca organismul superincercat... Nu am curaj sa o sun pentru ca nu stiu ce sa-i spun. Noroc ca prietena mea cea mai buna si-a luat concediu si e linga ea non-stop. Astept ziua de miine cu sufletul la gura, primeste rezultatul analizelor si va afla daca e metastaza sau doar o slabiciune generala... Si poate aflu si ceva de la sot! Oricum, nu mai vreau decit sa-l vad acasa! Imi si ne ajunge. Spunea cineva mai sus ca ar trebui sa emigram o singura data si ceva despre resurse. Noi, niste aventurieri ca fire, sau cel putin asa eram odinioara, tindem sa-i dam dreptate. Va pup si promit ca voi intra un pic mai des, dar sa treaca nebunia asta.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput