Sezatoarea canadiana (41)
Raspunsuri - Pagina 15
gabid spune:
Am luat si noi interviul...suntem cu un picior in Canadain aug-sept speram sa fim acolo...suntem fericiti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
bubu spune:
Buna fetelor,
In primul rind imi pare rau pentru ochinegri, imi inchipui cum se simte singuri in lume si cu probleme pe deasupra.
Gabid feiclitari pentru interviu.
Fetelor studioase le doresc spr la invatat.
Timea, nastere usoara, o sa veni ca totul va fi bine cind o sa iti tii bebelasul in brate.
Nelia, imi pare rau de du-te-vino-ul pe care il aveti de infruntat.
Peste o luna ne vom putea si noi inscrie pe lista canadienilor. Sint asa de stresata. De bagaje nici nu m-am apucat, mai lucrez pina in 10 martie si pe linga asta vine si marti niste prieteni din Chicago care vor sta 2 saptamini.
Am si eu o intrebare: nimeni nu stie un 4 1/2 in NDG mai ieftinut.
Cricor spune:
Buna
Am trimis pm la DanaMario, allia, Donia,
Va multumesc tare mult. Daca ati stii cat m-am gandit si razgandit daca sa scriu mesajul sau nu… ma bucur ca l-am scris, iar acum ma intreb ce-am asteptat atat.
Sa va ajute Dumnezeu in tot ce faceti, sa stiti ca ajutati un om in mare necaz.
Luni o sa mearga cu Dan la un speech therapist. O sa merg si eu ca doica lui Mark, va scriu pe urma ce si cum.
Corina
coral spune:
Buna tuturor,
Felicitari Gabi de interviu!
Eu va citesc printre picaturi dar nu am reusit sa scriu.
Pentru Lili am gasit 2 adrese http://www.offordcentre.com/ si http://www.cairn-site.com/rstudy.html amindoua includ si studii defasurate in Canada pe copilasi cu autism sau probleme sociale si emotionale. Poate ar fi o solutie sa incerce sa intre intr-un astfle de studiu si ar fi mai usor de sarit peste etape si ar cistiga ceva timp. Ar fi bine daca ar putea fi contactati In Toronto - Bonnie MacKinnon, Research Co-ordinator, Autism Research Unit, The Hospital for Sick Children, 416-813-8748.
Cricor ai facut tare bine ca ai trimis mesajul.
Pentru cei care ca si mine cititi calatoriile ginditiva ca 10-20$ nu e o suma mare si putem sa ajutam un pui de om pentru care fiecare zi pierduta inseamna o fila din viata stearsa.
mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez
bidiloi spune:
Corina am primit adresa, azi dupa masa cind o iau pe Emilia de la gradinita pun si plicul!O sa iti scriu mai tirziu un e-mail!Pupici cu lipici!
moosy spune:
Cricor da-mi si mie te rog adresa lui Ochinegri pe PM. Oricat de putin putem da fiecare, conteaza!
try spune:
Off, imi pare tare rau de ochinegri si de situatia lor. Si-mi pare rau mai ales ca ea saraca m-a sunat odata (cand inca stateam la bloc) si ramasese sa ne intalnim odata si sa o sun sa-i spun cand putem, dar eu, spre rusinea mea imensa (imi vine sa intru-n pamant acum), am uitat complet. Si apoi m-am simtit prost sa o mai sun. Si nici nr. ei de tel. nu-l aveam (asta ca o bezmetica ce sunt de cand l-am nascut pe alex, am uitat sa-i cer nr. de tel.).
Ajut cu cea mai mare placere. Chiar azi o sa pun de la servici un plic pentru ei. Da-mi te rog si mie adresa, Cricor. O sa trimti si eu pe la prieteni request-ul asta. Si da-mi si nr. de tel. al lui Lili ca as vrea s-o sun.
Nu stiu de ce, dar am ajuns pe subiectul asta foarte rar.
Try
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69920" target="_blank">42!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6