Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

ICREDIBIL !
Dumnezeu s-o ocroteasca pe micuta Maria.
Nu am cuvinte.
Am aprins o lumanare.
Azi toata ziua am pandit pe forum sa aflu vesti despre ea dar in nici un caz nu ma gandeam la asa ceva.
Sufleteste suntem alaturi de cei apropiati Andreei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

am mai citit din urma si am aflat de cazatura, nu cred sa aiba legatura... din cate am inteles, ea a vrut sa nasca natural, dar nu stiu cum i-a ajuns lichid amniotic in sange, urgent i s-a facut cezariana, copilul a fost salvat, dar andreei nu au mai avut ce sa-i faca

acum este o ancheta la polizu sa se vada cine e vinovatul

si eu am avut probleme mari la prima nastere la Polizu, acuma nu stiu daca e vreo coincidenta... pe ioachim l-am nascut la municipal cu Badiu, un doctor de exceptie

gata, fetelor, stiu ce simtiti... imi pare rau ca v-am adus o asemenea veste... dar poate cine stie va fi de folos cuiva

daca mai aflu amanunte va scriu

numai bine tuturor

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

te rog sa ne anunti cand mai afli amanunte.
inclin tot mai mult sa cred, ca toti dobitocii sunt adunati la Polizu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Gandacelul- multumim de informatzii si pupicei la cele 2 comori ale tae, te stiu de la mamici de noi-dec 2004, ca esti colegacu TRy si mereu ti-am admirat comorile.
Eu tot cred c amedici au gresit cu ceva si mai cred c atrebuia monitorizata bine dupa cazatura ca era in sapt 40 ( aici temonitorizeaza de te tampesc cate 3h, eu le-am zis c anu msica copilul decat 1 data pe zi si m-au tinut 2h sa vada ca e ok) si deci nu trimtzi omul acasa fara sa faci toate cntroalele, oricum nu vreau sa dau vina pe nimeni fara toate informatziile.
Restul mamicile si bebeii, va pup pe toate, scuze ca nu raspund pe rand darnu am timp, treb sa ma si mulg, sa afc curat si sa pregatesc ceva pt diseara ca avem musafiri sa serbam copilul totusi..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Doamne,nu pot sa cred ca-i adevarat ce se intampla!
Dar ar fi trebuit sa se stie daca avea probleme cu tensiunea...ca asta duce la preeclamsie!
Nu mai am cuvinte

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace.
A platit prea scump dorinta de-a avea un copilas...
Bebe Maria va aduce bucurii celor din jur. Mamica ei o va veghea din ceruri.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Doamne, Dumnezeule! Intru sa anunt ca am nascut si dau peste tragedia asta.Sint socata.

Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea si sa vegheze asupra Mariei.

Ioana si bb Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu pot sa cred ca ceea ce am citit poate fi adevarat!
Sunt socata si n-am cuvinte care sa exprime ceea ce simt in momentele astea!
Suntem in sec XXI si totusi se mai intampla asemenea tragedii!
Da Doamne putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie si Maria sa fie un copil iubit!

daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Doamne Dumnezeule... nu se poate intampla o asemenea tragedie in zilele noastre. Este incredibil...sunt SOCATA.
Mi s-a facut pielea pe mine...de gaina. Nici nu stiu ce sa zic... refuz sa cred ca Andreea chiar nu mai este.

Dumnezeu sa o odihneasca !

Fie ca drumul Mariei in viata sa fie vegheat de-acolo de sus... de mama ei care o astepta cu atata bucurie.Sper din tot sufletul ca familia ei sa gaseasca puterea sa treaca peste aceasta tragedie si sa o iubeasca pe Maria.

Gandacel iti multumim ca ne_ai adus vestea ca Maria a venit pe-aceasta lume si ca este sanatoasa chiar daca pretul platit de mama ei a fost enorm.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nu am cuvinte sa exprim cata durere si suferinta mi_a provocat azi aceasta veste.Cuvintele sunt de prisos.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si fie ca acolo unde este sa vegheze asupra ingerasului mic pe care atat a dorit sa il tina in brate.
Pufumic imi pare rau ca s_a intamplat sa fie asa insa atat tu si cu Ana nu ati mai putut intra sa anuntati nasterea copilasilor vostri.
Sper sa fiti bine si asteptam sa ne spui cum a fost.
Fetele nu am stiut cum sa procedez pentru ca e o situatie dificila insa ar fi incorect si fata de fetele care au nascut sa nu anuntam . Asa ca eu am amanat sa va spun azi din cauza situatiei ca Andiaroro alias Ana a nascut astazi la 8.42 un baietel Alexandre de 48 cm si care cantareste 2900. Ana era bine si baietelul la fel.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pe forumul mamicilor de nov-dec 2005,comunitate din care fac si eu parte,este mare suferinta,indignare si tristete din cauza teribilei vesti despre mamica Andreea, care nu a mai apucat sa isi vada comoara.
Din ceruri ea va fi insa alaturi de copila Maria.
Sanatate micutei,putere familiei si seninatate voua celor care ati fost alaturi de Anreea in odiseea care,desi ar fi trebuit sa se inchee cu zimbete din partea fetitei,pentru ea,s-a sfirsit atit de groaznic.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput