Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vali- stiu cum e ca am patit-o si eu cand am plecat o zi intreaga de acasa! Si imi imaginez la tine care faci asta zilnic! Pupici sa treaca repede! Macar ai un loc de munca mai bun care sa merite sacrificiul! Si sa stit ca eu ma gandesc ca e mai bine asa! Cred ca ne va fi mult mai greu dupa ce stam cu ei 2 ani sa plecam deodata! Eu nici nu vreau sa ma gandesc la mom ala! Pupici frumuselului David! Tare frumoase pozele, mai ales unde doarme ca un ingeras!

Anda- pai nici pe mine nu ma dor, rar de tot mai curge cate o picatura daca il tin pe Mario in rate si ma apasa nu stiu cum, dar nu e relevant raspunsul meu pt ca eu am putin lapte, eu ii dau si completare inca, chiar la numai 2 mese pe zi! Pupici!

Ella- multumesc mult! Pai mai de multicel ziceai ca mi-o dai pe frumusica pau-pau de nora, dar vad ca te-ai razgandit! Eu pregatesc oricum baiatul sa faca fata cererilor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
, respectiva pensiune era chiar peste drum de cea unde am stat noi. Arata bine. Am uitat sa-ti spun ca mi-a placut si la Cheile Gradistei, un complex frumos, inspre celalalt Moeciu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Merci mult Mona, abia astept sa mergem, plecam sambata viitoare, abia astept, chiar si pt 2 zile, si tot e bine sa-mi clatesc si eu creierul

Vali, ma bucur ca esti bine, tocmai iti admiram comoara. E dulce foc si grasunel. Ma bucur ca e mai bine, si nu fii dezamagita, mai tarziu te va aprecia pt ce faci pt el, acum

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Simona, era data fata atunci ...cred ca-ti amintesti...
spuneti-mi si mie va rog, cum sa incep cu oul si carnea ?

Ella2000 si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

ella intai cu carnita, insa de care sa fie alegi tu, ca medicii spun fiecare altceva. Daca ii dai pui, ai grija sa fie foarte bine fiarta carnea. Eu am inceput cu pui, iese mai fina pasta comparativ cu vitelul. Galbenusul in principiu se incepe cu 1/8, apoi 1/4, 1/2 si tot asa pana ajungi la unul intreg. Eu am fost mai viteaza (singura data, ca altfel sunt extremn de precauta) si i-am dat 1/2 de la inceput. Am ramas momentan pe 1/2 dar cred ca intr-o saptamana trec la 3/4.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Costi, felicitari pentru minunea ta ... parca vad ce ne descrii tu ...dar... mie mi-a interzis total medicul sa o pun pe Paula in tarc! ea da sa se ridice dar cade pe burta si mai bine o tin asigurata in leagan... pe cea mare nu am vrut eu sa o pun... si la 10 luni mergeam de manutza afara! vezi si ce parere au fetele....

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Mitub, multumesc si ce -i mai pun langa ele? sau fara nik? merge pe gatutz?
Ella

Mergi la inceput

ella carnea simpla e cam inecacioasa. Eu amestec cu piure de legume. De obicei o fac cu cartof sau o alta leguma (fasole, brocolli, etc) singura, iar ca felul 2 restul de legume piure.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mai fetelor, cum faceti voi sa adoarma copiii singuri? Am incercat acum sa il las singur in patut cu suzi si jucarii, ca era ora lui de somn. Intai a miorlait, pe urma a plans, daca ma duceam la el si apoi plecam, plangea mai tare, pana a dat-o in urlet de am zis ca se ineaca.
L-am pus putin la san, mi-a adormit instant.
Cum sa-l fac sa doarma singur? Ca mi se rupe sufletul sa-l las sa planga.

Tudor zice TA-TA!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

andreea, dar seara se culca singur? Asta ar fi inceputul, sa se obisnuiasca la un moment stabilit al zilei (si de preferinta seara) sa se culce singur. Apoi treci si la alte momente.
Noi la Miruna am aplicat metoda plansului, cu mers la ea la intervale din ce in ce mai mari.
Sa stii ca cu cat o faci mai devreme, cu atat e mai bine pentru toti. Copilul are acum memorie de scurta durata si atata vreme cat nu plange dintr-o durere, e Ok. In plus, gandeste-te ca il vei culca in brate si peste 1 an (pe la 15 kg, asa...).
Pe Cristina am p[us-o in patut si s-a culcat singura din prima zi. Acum pur si simplu intoarce capul intr-o parte si-si ia poziia de somn.

Mergi la inceput