Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

aaa si am uitat, odata ce te hotarasti e mai bine sa nu te razgandesti, ca altfel tot ce invata este ca trebuie sa planga atata vreme ca sa te duci la el, iar data viitoare va plange de 2 ori mai mult decat daca esti ferma.

emmaaime mai ai tu la indemana link-urile despre cum trebuie invatatai copilul sa faca nani singurel?

Bafta!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu, seara adoarme la san sau leganat. Am zis ca daca reusesc ziua o sa incerc si noaptea. Zici ca trebuia sa incep cu noaptea? Mi se pare tare greu sa il las singur sa doarma. Zau, se ineaca de plans. Si mersul la el din cand in cand face parca mai rau.

Tudor zice TA-TA!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ma bucur ca v-a placut "supica"

Andre_ea, cred ca, in primul rand, ar trebui sa nu-l mai culci cu jucariile langa el. Ii distrag atentia si il obosesc si mai tare si nu mai doarme ca e prea obosit. Parerea mea. Si Teo facea la fel si ziua si cand trebuia sa se culce seara. Am inceput prin a-l lasa singurel sa planga. Daca plangea prea tare ma mai duceam la el si vorbeam putin si plecam iar. Acum, cand vad ca incepe sa planga si sa se frece la ochi il duc in patut si plec. Mai chitaie el vreo 10 min fara sa planga si adoarme.
Seara il obisnuise tasu leganat pe picioare. Era teroare. Cum vedea ca nu se mai misca imediat deschidea ochii. Acum, dupa baita pe la 9, ii dau biberonul, il pun in patut, sting lumina si am plecat. In 5 minute nu se mai aude nimic. Si doarme pana pe la 5.30 cand tre' sa bea un biberon si se culca la loc imediat. Mai doarme pana pe la 8.30-9.
Deci, tre' sa incepi prin a-l lasa singurel si sa nu te lasi influentata de nimeni si nici de plansul lui. Pana la urma i se va crea reflexul asta.
Poate iti mai dau sfaturi fetele care inca alapteaza. Vad ca problema asta o are si vecina mea si ea inca alapteaza. Ieri am fost in vizita la ea si isi adormea cu copilul cu tzatzica la nasul lui desi nu sugea nimic. Cred ca vor sa va miroasa. Nu-mi dau seama.

Felicitari pentru TATA.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

AZI MIHNEA S-A RIDICAT SINGUREL IN PICIOARE IN TARC .

Am baiat mare sta in fund, merge in 4 labe, se ridica singurel in fund si in picioare si zice mama si tata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CUSCRA , da-i un pupik mare lui Mihnea de la noi!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Si Ingrid de 3 zile zice...MAMA clar...si aseara am probat s avedem daca constientizeaza ce zice.Era cu sotul si s-a tot jucat si a inceput sa caraie...si a zis MAMA...am auzit-o si cand m-a vazut a zis iar...

Asa in dimineata asta, am probat treaba cu gauroiul la tetina...am stricat bunatate de tetina,,ca ea n-a vrut sa vada biberonul cu fructe.
Asa ca am inceput sa ii dau cu lingurita (de fapt am inteles ca e mai bine sa ii dai cu lingurita ca asa invata sa manance si poti sa faci trecerea mai bine de la pasat la maruntit si etc) la inceput n-a vrut.Si am facut cum a zis dede, am mai lasat-o sa se joace 30 de min si am pus-o in scaun iar.
Eeee, a mancat 220gr mar si para...in 2 ore. Impuscati-ma si a mai si supt dupa...super

Apropo andre-ea..ea la 12ziua doarme singurica, o pun in patut cu 2 jucarii(care stau merteu numai la ea in patut) si o las acolo si ea doarme...dar faza asta imi iese doar la pranz ,ca seara adoarme mai mereu la tzatica.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andreea-asta e greseala noastra sa ii la san/biberon.
Propun sa treceti la link-uri utile asta
www.babycentre.co.uk/babysleep/articles" target="_blank">Totul despre somnul

E mult de studiat dar merita.
Mie fata imi adoarme acum singura seara.La fel si ziua.Dar nu imi mai doarme asa bine ziua.Ca sa nu mai zic noaptea ca mai am de lucrat,se pare ca tot din vina mea se trezeste ca trebuie sa fol metoda controlled crying si ca functioneaza.Asa spun alte mamici acolo,dar trebuie sa perseverezi chiar si noaptea.Mai nasol ca am nevoie de somn noaptea si de aia cedez.Tre' sa fiu o sapt zombie si s-o las sa planga si cica o sa inteleaga mesajul-ca trebuie sa doarma toata noaptea fara treziri si papa.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Sara! (MonaI)
La multi ani, Tudor Andrei! (Lulu75)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica felicitari lui Mihnea pt performante! si celorlalti bebici care mai au asa ceva in program. NOi suntem inca puturosi nu facem din astea dar e mai bine, ca mami are de lucru si Andrei mai sta si el cumnitele cu jucariile lui cate o jumate de ora - o ora acolo.
Vad ca vb aici de oua si carnita, si eu ii dau carnita de pui lui andrei tot asa din magazin specializat deci sursa sigura. Si out de tara, in schimb, dar nu au fost cazuri pe la noi de porcarii din astea. Doar ca nu ne omoram mancand mai nimic, toate cu asteptari sa deschidem gurita cu cantecele lalalalalalllllaaaa/....

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Emaaimee..cat a fost plecat sotul...am probat eu asta noaptea....Stii c a iesit>>? E de atunci are somnul si mai alandala si a devenit parca si mai inversunata.Am renuntat , pt ca nu ajungeam nicaieri..si am zis sa incerc sa reusesc sa o faca sa adoarma singura mereu ziua ..in felul asta noaptea daca se trezeste va putea sa readoarma.
Deocamdata am reusit doar somnul de la 12 sa o fac sa adoama singura.Cand ii vine ora , o pun in patut, ori cu suzi...si ea are 2 jucarii care stau la ea in pat mereu si i le pun pe alea in jur..si plec.

Mergi la inceput