Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica Elena, felicitari voinicului! E mare, vorbeste, merge....Poti sa-l insori . Vad ca si Ingrid se pregateste .

Anis, cred ca te topesti de fericire . Acum zice mama, dinti are destui , il va da gata pe Mihnea!

P.S. Eu am mai vrut sa va intreb, ei doi s-au intalnit?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTE LUNI SARBATORITILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 16 :

Tudor-Andrei (Lulu75)

Sara (MonaI)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Monica-felicitari lui Mihnea!
Si la multi ani sarbatoritilor zilei!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Bravo Tudor!Oana zice mama,el tata cred ca s-au vorbit.Nici nu zice tata deloc ca si tati ar vrea sa zica cum vrei tu sa auzi mamaIn schimb zicem da clar si raspicat si baba.Crede ca tati e baba
anis si cine mai vrea ca sa incerce.Trebuie sa ai nervii de otel si sa aplici treaba cu plansul cel putin 2 sapt.Dar nu neaparat cea cu plansul ca mai sunt si alte variante parca erau 5 abordari.
Eu sunt mult mai hotarata ca niciodata sa o invat pt ca va fi bine pt ea pe termen lung si in sfarsit(oare?) voi dormi si eu noaptea.Ca iar si-a batut joc de mine aseara.
Asa ca: am hotarat-sotul isi pune castile si incep ca nu mai rezist multa vreme fara somn.Sunt semiinsane deja

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana Mirela, inca n-au apucat sa se intalneasca..asteptam caldura...
Hai ca ai fost tare haioasa....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mai, fetele, eu nu stiu ce sa zic de somnul copiilor. Cred ca pur si simplu asa sunt unii copii, mai agitati. Voi ati observat ca numai la noi cele care alaptam se trezesc copii din ora in ora sau cum ii apuca? Sara adoarme singurica seara, stie sa adoarma singura pe timpul noptii ca si cu asta am avut o intreaga tevatura, cu toate astea se trezeste de cateva ori si-i trebuie sa simta tzitzi. Nu stiu ce sa ma mai fac, as face efectiv orice sa doarma si ea macar 6 ore legat, ca m-as odihni si eu.

In alta ordine de idei, sotul s-a mutat la soacra de ieri, 2 medici ne-au sfatuit sa nu se apropie de fata, mai ales ca luna asta avem si vaccinul cu care oricum suntem intarziati cu 1 luna. Deci suntem in carantina noi doua, ne descurcam cum putem.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Kasi, i-ai dat pastrav? Cum l-ai facut? Combinat cu legume sau simplu?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Da,Mona,pt ca bebelushului nu ii ia mult si realizeaza ca sanul inseamna nu numai hrana ci si siguranta si afectiune.Care bb nu ar vrea sa stea cat mai mult langa sanul moale si parfumat al mamei?Clar ca nu ar alege un biberon rece in loc pt a se alinta si calma.
Eu stiam ca e gresit ce fac ca nu trebuie sa o adorm la san sub nici o forma.Daca faceam ce mi-am propus din timp nu ajungeam aici.Este numai vina mea.Ar fi fost mai simplu pt ca bb era mai mic.Am citit tot ce v-am dat voua si sunt si mai hotarata.Eu am inceput deja.
Se vor face 2 sapt(sambata asta) de cand am inceput sa o adorm seara singura.Si destul de des ziua tot singura.Adica chiar acum nu adoarme la san nici ziua.Dar tot i-am cedat noaptea sperand ca o sa treaca,dar nu avem rezultate.
Acum nu va zic sa faceti ca mine,dar eu sunt f hotarata. Declar dechis razboi trezirilor haotice de noapte.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emaaimee

Bravo Tudor!Oana zice mama,el tata cred ca s-au vorbit.Nici nu zice tata deloc ca si tati ar vrea sa zica cum vrei tu sa auzi mamaIn schimb zicem da clar si raspicat si baba.Crede ca tati e baba
anis si cine mai vrea ca sa incerce.Trebuie sa ai nervii de otel si sa aplici treaba cu plansul cel putin 2 sapt.Dar nu neaparat cea cu plansul ca mai sunt si alte variante parca erau 5 abordari.
Eu sunt mult mai hotarata ca niciodata sa o invat pt ca va fi bine pt ea pe termen lung si in sfarsit(oare?) voi dormi si eu noaptea.Ca iar si-a batut joc de mine aseara.
Asa ca: am hotarat-sotul isi pune castile si incep ca nu mai rezist multa vreme fara somn.Sunt semiinsane deja

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Off.. si eu ma avut o noapte de cosmar. S-au trezit urland amandoi de m-au capiat. Nu stiu ce e cu ei si de ce fac asa. Rares nici nu vroia san ... l-am leganat de mi-am rupt spatele ...As incerca si eu sa ii invat sa adoarma singuri, dar am observat ca daca trece perioada cand le e somn si nu ii adorm, devin mai obositi si mai nervosi si se agita si plang mai tare si adorm si mai greu. Ai mei sunt invatati ori leganati (in brate, pe picioare), ori cu sanul, respectiv biberonul in gura. Plus ca au inceput sa planga cand plange celalalt (ceea ce nu prea se intampla, adica de multe ori pecBianca o apuca rasul cand oracaia Rares). Ma gandesc ca ii pun la somn si o sa urle amandoi si nu o sa reusesc decat sa-i enervez si sa-i agit mai tare. Si eu nici nu am taria sa ii las sa planga ... off... nu stiu cum sa fac...

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

AZI MIHNEA S-A RIDICAT SINGUREL IN PICIOARE IN TARC .

Am baiat mare sta in fund, merge in 4 labe, se ridica singurel in fund si in picioare si zice mama si tata.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Bravo, Mihnea!

Cum merg ai vostri in 4 labe? Ca Rares nu ridica burta de nici o culoare. Se tranteste pe burta, baga capul in pamant,impinge de picioare si salta fundul. In stilul asta se misca cativa cm (inainte sau inapoi, depinde ...). Am incercat sa-i arat cum sa ridice burta, dar nu am avut cu cine ma intelege.

Am observat ca le place la amandoi foaret tare sa "vorbeasca" in tuburi . Am un tub in care a fost niste calciu efervescent, 2 "pere" de la pompite de nas... e bataie pe ele ... Le baga in gura si se apuca de "vorbit" sau de marait ...

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput