Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

palmyrah2002, da e din aia congelata..ca la aia din borcan scrie mare conservanti.
Da , pun fasolea ,carnea si o rosie (pulpa) toate fierte in blender si mai pun si ulei de masline.
Dr ne-a dat interzis la mazare,cica baloneaza , si conopida la fel.

Vad ca mandra mea a vrut tzatica mai intai si a mai mancat ceva fasole,in total 100 de g.
O las in pace ma duc afara..mie clar ca zi e cu dorul de tzatica.Poate cand o sa avem si a 3-a masa solida o sa putem sa ne obisnuim ,ea adica ,mai bien.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by anis

palmyrah2002, da e din aia congelata..ca la aia din borcan scrie mare conservanti.
Da , pun fasolea ,carnea si o rosie (pulpa) toate fierte in blender si mai pun si ulei de masline.
Dr ne-a dat interzis la mazare,cica baloneaza , si conopida la fel.

Vad ca mandra mea a vrut tzatica mai intai si a mai mancat ceva fasole,in total 100 de g.
O las in pace ma duc afara..mie clar ca zi e cu dorul de tzatica.Poate cand o sa avem si a 3-a masa solida o sa putem sa ne obisnuim ,ea adica ,mai bien.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis,multumesc !
Si multumesc si pentru avertismentul despre conopida.
Eu am gasit o reteta pentru bebelusi peste 6 luni cu conopida si ma gindeam sa incerc;mai bine renunt si incerc cu fasole verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am apucat sa va citesc doar pe diagonala, sa-mi fie cu iertare, dar m-am gandit ca singura modalitate de a rezista in acesta carantina fortata e sa dorm atunci cand doarme fata. N-am ce face, treburile mi le rezolv seara, ca atunci nu ma culc odata cu ea.

Sara e bine deocamdata, papa binisor, eu sunt multumita. Azi am dat broccoli prima data, sa vedem ce se intampla. Ea desi nu papa mult cantitativ(125-150gr), mananca de toate si n-am avut pana acum nici o problema de scaun sau dureri de burtica, desi i-am dat si mazare si conopida. Doctora mea a spus ca fiind asa bine dezvoltata si sistemul ei digestiv e la fel.

Mamini, ma bucur ca aveti companie. Cand pui pozele noi cu Veve?

Dede, de ce te stresezi cu aperitive si alte alea? Tranteste niste spaghete(cu carne sau ton sau ciuperci) si ai rezolvat problema.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, nici eu nu as fragmenta masa de pranz. Din experienta mea iti spun: Sara nu papa solide mai repede de 4 ore, e drept ca suge dupa ce mananca o masa, cam dupa 30-45 min isi ia completarea, apoi nu-i mai dau.

Emaaimee, macar tu si Anis stiti sigur ca din cauza dintilor aveti probleme, dar la Sara gingia inca nici macar nu e umflata. Va inchipuiti ce va fi atunci pe capul meu?

Petrecere buna celor care pleaca in weekend.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by delia grozav
Laura superbi ingerasii tai, si eu vrea asa ceva.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Ce vrei? Gemeni? sau poze trucate?

Daca vrei un wallpaper, trimite-mi niste pozici cu nazdravanii tai (pe care i-am admirat ce frumosi sunt si ce bine seamana) la lauragos@yahoo.com

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

quote:
Fetele, Miruna a zis prima data TATA si al doilea copil a iesit fata deci nu va impacientati ca e doar o vorba din popor.

Boga- multumim mult pt incurajare. Dar noi tot speram sa avenm cat mai multe semne ca sa ne incumetam la al 2-lea copil! Eu una nu stiu cum m-as putea descurca cu 2 baieti!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Laura- felicitari pt noua steluta!

Ella- da, e mai bine acum, am scris un mesaj mai devreme. Da, s-au cam vorbit! Sa stiti ca si Mario tot cu degetul e cam de la 2 luni si a inceput acum dun ce in ce mai rar si numai cand e f f obosit si nu poate adormi si cand ii e f f foame (ceea ce se intampla rara cu diversificarea asta, mai repede nu-i e foame si ei ii bag pe gat sa iasa la nr mesele!) Am inteles ca daca nu e boala (adica daca nu sta non-stop cu degetul in gura si noaptea daca adoarme cu el sa se trezeasca sa planga daca i-l scoti) nu e problema ca cel mai probabil se dezobisnuiesc singurei dupa un an. Eu am citi de am rupt pe cap asta ca eram ingrihorata ca la inceput scuipa tot si baga degetul! Dar m-am consolat ca poate trece ca oricum nu am ce face!
Si mie imi e dor de Kulta (nu stiam ca ea e cuscra!) si de Oana- ce o fi cu ele? Stie cineva?

Mergi la inceput

Ella- e bine asa, numai sa nu dai si ou si carne in aceeasi zi!

Laura- super!!!!!!!! Unde si cum l-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dede, rectific, adresa corecta e lauragosu@yahoo.com

Simona sunt facute in Corel de sotul meu. El e marele meseriash. Din mai multe poze ... o sa pun si originalele ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Andre-ea-eu l-am obisnuit,exact cum scrie in articolul pe care ti l-a dat Ema:seara ,dupa baita,tot timpul adormea ori la san,ori stateam cu el in brate pana adormea.Deci dupa baie l-am pus in patut,TREAZ, cu lumina stinsa-ca el asa doarme- si a gangurit vreo 10 min dupa care a adormit.Nu-mi venea sa cred ca mi-a mers din prima!! Ziua l-am obisnuit treptat:il leganam in brate si-i cantam pana era semiadormit si apoi il puneam in patut! Si asa s-a obisnuit,cateodata l-am mai tinut si in brate,dar la somnul de seara tot timpul adormea singur.Deci cu rabdare si treptat! Acum de 2 luni,cum il vad ca se freaca la ochi si casca il pun in patut si adoarme singur,fie zi sau noapte! Succes!

Monica-felicitari lui Mihnea pt. performante !! Bravo!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput