Bebelusi de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Simonaci79 spune:
Anca- multumim mult si noi. Am vazut ca ai intrebat de branza, nu stiu inca daca ti s-a raspuns, unele fete o fac cu calciu lactic, Anis si Irina cred din iaurt, eu o fac din 300ml lapte din comert pe care il fierb, adaug 2 linguri mari de iaurt normal si niste lamaie pana se incheaga si mai las sa dea intr-un clocot si gata! Pofta buna!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
mamini spune:
Simona, ma bucur ca e bine grasunelul tau.
Ema, e super cu matusa, nu e ca atunci cind a fost mama, dar e ok ca mai stam la palavre si trece timpul. iti doresc sa poti cit mai curind sa aduci ajutor.
Mona, iaca here:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
avem ian-febr si poze noi cu tummy-tub-ul, in albumul tummy tub, facute mai mult for the fun of it, fiindca mai nou facem baie in chiuveta din baia de sus, care e adinca si mare si stau in fundulet in apa si lasam apa la robinet sa curga si punem jucarii...in cadita obisnuita are loc mai putin si se raceste apa mai repede.
Laura, sunt mortali piticotii tai.
M
Simonaci79 spune:
Dede- Ma cucur ca v-a mai lasat durerea de dintisori, si felicitari pt program, sa o tina tot asa!
Nu dati cu pietre dupa mine ca nu vreau sa va supar, vreau doar sa il laud pe puiul meu care are un brogram care ma face bioeroaica! Daca si bb2 ar fi la fel si as avea certitudinea asta, l-as face fara sa ma gandesc! Dar poti sa stii?
Hai sa va zic!:
la 9-9.30 papam laptic de la mami muls cu bibe si dormim inca 2-2.30 ore
la 12.30-13.00 mar+para+branza de vaci+o lingurita cereale si mai dormim vreo ora
la16.30-legume+branza de vaci+carnita+o lingurita de cereale+o masura lapte praf apoi dormim jum de ora sau trei sf de ora (depinde, azi a dormit un sf de ora-20 min
la 20-20.30 poapam niste mancarica de fasole si nu mai dormim pana
la 23.00 cand dupa baita mai papam lapte de la mami si in completare formula si somnic pana a doua zi fara nici o trezire!!!!
Ei? Ce parere aveti de prg nostru? Si de la 2 luni dormim singuri in patut si ziua si noaptea! Sa tot faci copii cu asa program ,nu? Si toata ziua rade de mama focului! Tare vesel baiatul meu!
Dede- eu mai alaptez, dar nu exclusiv, desi am scos multe mese din pacate si laptele a scazut proportional! Tocmai ziceam ca dupa ce am scos si masa 3 voia avea numai de la mine, si surpriza, de a 2-a zi am avut mai putin lapte! Cred ca tine si de cap, de ce gandesc. Avnd in vedere ca am putin, eu trag de el cat se poate de mult! Mi-am propus sa-l alaptez pana nu mai am. Daca e sa nu se termine curand nu cred sa depasesc totusi un an! Insa eu am noroc ca mulgandu-ma de cand s-a nascut cu mici pauze in care i-am mai dat si direct, el e obisnuit si cu bibe si cu formula care i-o dadeam in completare, asa ca imi va fi usot. Totusi, desi bea apa, ceai si supa numai cu paharul ca nu vrea canita sau bibe, laptele numai in bibe il vrea asa ca il voi mai mentine asa cred pana la un an cand trecem direct la pahar (daca decurge totul dupa cum mi-am propus eu!) Iti doresc succes si su papica si cu programul!
Anis- si tie succes cu bibe si cu canita, sa reusesti ca sa poti pleca linistita!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
mamini spune:
am uitat sa va spun ce era cel mai important: Sofia a zis astazi MAMA. am crezut ca am innebunit,ma uitam la ea uimita, dar a zis tare si clar, matusa a inceput sa rida si m-a intrebat daca mi-a ramas mincarea in git. am fost foarte incintata, sa vedem daca se repeta. e intr-adevar minunat.eu imi doream sa zica si ea ceva inteligibil nu gonganeli, eram convinsa ca zice tata intii, dar mi-a facut o surpriza.
M
Simonaci79 spune:
Dede- ca uitasem, are dreptate Boga, daca te uitai la mesele noastre noi avem mult mai putine lichide si rar ii mai dau apa peste zi (supa o accepta f grau si ceai nu ii prea dau) desi el vrea dar din graba mai uit!!!! 

Dar nici dr nu mi-a impus, a zis ca daca vreau pot sa-i dau. Oricum, daca le-ar fi prea sete cred ca ar plange, ceea ce la mine nu se intampla. O sa ma straduiesc si eu insa sa-i dau mai multa apica sa nu se obisnuiasca fara ca nu e bine!
Ema- imi pare rau ca incepeti iar! Nu va mai lasa si pe voi deloc! Vrea sa scape repede se pare! Succes si dureri putine!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
MONAI spune:
Mamini, a crescut mult si frumos Veve
. Pup mutritza ei dragalasa
. Tare bine mi-au picat pozele voastre, ca nu v-am vazut demult.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Simonaci79 spune:
Monica- drum bun, timp frumos si distractie placuta!
Adriana- nu vreau sa te dezamagesc, eu cred ca am avut mare noroc, dar am auzit ca se poate ca daca le dai si formula sa nu mai vrea sanul! Bine, in cazul tau in care te chinuiesti asa cu el, poate e mai bine decat cum va e acum! Pupici lui Aidan, sa nu il mai doara gingiutele si sa pape bine! De palns nici pe mine nu ma lasa inima si nu prea l-am lasat niciodata. Este adevarat ca eu am un copil care nu prea plange fara motiv, asa ca sunt de 2 ori norocoasa! Pupici multi!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
andre_ea spune:
Delia, Tudor nu bea nici apa si nici ceai. Doar sa ii fie sete rau sa bea 10-20 ml. In schimb se da in vant dupa sucul de fructe. Bea cam 100 ml. E oare mult? Cand va veni vara si va bea mai multe lichide cu ce sa insist? Cu apa sau cu ceai? Ce e mai bine pentru el?
In ceea ce priveste alaptatul eu as face-o pana la 1 an. Dar inca nu stiu ce mai intervine. Eu deja ii dau sa suga doar seara la 6-7 (si asta o voi scoate curand), la 10, la 4-5 dimineata si apoi pe la 7-7.30. E prea putin? Ca in rest vad ca se satura cu papa si completarea de suc.
Din fericire Tudor vrea lapte praf. Asa ca ma voi descurca bine cand voi vrea sa il intarc.
Tudor zice TA-TA!

Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
Simonaci79 spune:
Ema- ai dreptate, voi mai aveti probleme si cu dintii si e si mai greu! Eu ma gandeam ca daca doarm o iei in brate scapati de tatica, dar dati in alta! Succes mult cu metoda voastra, sa dea roade repede! Pupici!
Anis- nu stiu ce face si ce nu dbridatul ca si eu ii mai dau inca si noi suntem cam constipati de cand am inceput cu solidele. Kiwi poate nu i-a placut ca e cam acrisor. Nu te impacienta, treci la altceva ca papa bine fata! Succes la fasolica, si noi tot asta servim seara!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Nicoleta- si noi o avem cam mica, inca de la nastere. Nu prea e ok! Mie mi-a zis ca din ac cauza nu-mi da deloc calciu pt bebe ca sa nu se inchida de tot pana la un an. Apoi nu mai e probl. NU vreau sa te sperii, dar mai bine vb cu dr, poate-tu scoate din lactate ca am inteles ca de la calciu se inchide mult mai repede.
Diana- daca te uiti mai in spate vei vedea ca si eu ma plang de acelasi lucru. Insa mie imi spune zilnic (vei vedea ca si tie peste 2-3 zile) si eu ii repet constiincioasa "mama" si el imi raspunde senin "tata!" Pupici1 Lasa ca tot pe noi ne iubesc mai mult! Felicitari oricum!
Ioana- drum bun si distractie placuta! Si distreaza-te nu mai sta cu inima stransa ca va fi bine! Pupici! (sa stii ca nici noi nu avem dinti, de-abia stam in 4 labe, dar nu mergem, decat ne balansam si plonjam apoi, si in fund asa-si-asa, nu prea mult ca nu avem stare!)
Asteptam cu interes poze noi!
Sa va spun ce a facut Mario azi! Era sa cada de pe canapea, mai era numai cu picioarele pe ea, siu cand a vazut ca se duce in gol s-a prins cu gurita de marginea mesei. Si asta sub ochii mei care nu ajungeam mai repede langa el! Bine ca am scapat si de data asta, dar nu cred ca mai scapam de multe ori!
Va pup acum ca ma duc sa-i dau sa pape, ne vedem mai tarziu, la cap urm cred!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005