Bebelusi de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonaci79 spune:
Monica- felicitari pt kg! Vreau si eu! Si desi car 11 kg zilnic prin casa si mananc o data pe zi, nu dec fir-ar sa fie!
Anis- parerea mea e ca ar tb sa-i mai distantezi un pic prima masa de solide fata de cea de laptic si cand veniti de afara (ma rog cam la 3-4 ore) sa-i dai altceva, ca va tb sa ai 3 mese de solide diferite si nu prea vei mai avea cand sa le bagi! Ma rog, asta cred eu, nu stiu ce zic celelalte fete.
Chiar ca plec acum ,am mai stat sa termin si pag 8. Ne ved la urm!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
ADAAINA spune:
va citesc in fiecare zi dar nu mai apuc sa scriu
astazi am implinit 6 luni avem 8.500 si 67 de cm.
nu avem nici un dintisor.spunem doar ta-ta si ba-ba si facem moftureli la diversificare.
maine am sa pun poze noi cu tortul si scaunelul de masa pe care l-am primit
va dorim o noapte linistita..
Ella2000 spune:
Fetelor, am sosit acasa... si-am uitat caruciorul in taxi! am luat fetele, plasele ... pe mine cu toti piticii mei ...ca din cauza lor am facuta aceasta gafa... erau prea multi si nu reuseam sa-i adun...

A fost cumnata mea si fiind asistenta ... a zis tot felul de chestii urate despre Iulia si m-am suparat ...am iesit .. mi-am lasat Off-ul cheltuind bani pe tzoale!!!!
Acum dau un ochi sa vad ce faceti! nu lipseste omu nici juma de zi si gata capitolul!
Laura am vazut super pozele!!! felicitari !!!!
Ella
Ella2000 spune:
Mamini, vazut pozele acu ... ce mari sunteti! si fruuuumosi! Pupici!

Ella si printesele
mamini spune:
Mona
. o sa mai punem poze, ne-am luat de citeva zile o camera noua si face niste portrete tzitza de mitza.
Ella, multumesc si tie, sa-ti fie de bine shoppingul, buna terapie ai ales. si piticii mai bine ii lasai in taxi si luai carutul...suna la firma de taxiuri poate il recuperezi. si faci schimb cu piticii :o) cumnata care vorbeste ce nu trebuie
asta merita. capul sus!
M
corbioana spune:
Simona multumesc frumos o sa incerc sa ma detasez si sa ma simt si eu bine o seara sper sa fie totul ok cu Andrei acasa cu bunica. 
Mamini o nebunie de fata ai ce mai cu niste gene beton, e haioasa rau de tot. Si zici ca are un an! Asa mocutza are, si plete ce mai!![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Ioana
te mai vede omu`si pe tine...sa aveti distractie.
Monica, Albinuzza si voua vreme frumoasa la munte!
M
corbioana spune:
Mamini merci! Da asa cam rar mai dau pe aici, si acum incerc sa trag tare in noaptea asta sa termin o parte din lucrare ca sa pot pleca maine. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Fetele, stiti cumva ce program este la magazinul Chicco din Bucresti? Daca au si duminika deschis?!?!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
acusor spune:
Fetele, am deschis alt capitol, da' n-am mai apucat sa va anunt!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69387" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (68)
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem