clinica de sterilitate Giulesti
Stie cineva ceva despre clinica de sterilitate Giulesti.
Daca da, vreau sa flu si eu cate ceva, s-a tratat cineva acolo, a obtinut rezultate. Trebuie sa ajung acolo peste cateva zile.
Multumesc
Raspunsuri
monn_roe spune:
quote:
Originally posted by ileana
Bine ai venit,
Vezi subiectul: Doctori la Giulesti.
ileana
Multumesc mult,
am citit la subiectul "Medici la Giulesti", sincer m-am cam inspaimantat.
Eu sunt din provincie si vin pentru prima data la Giulesti, vreau sa-mi fac niste investigatii, am 29 de ani si nu am ramas niciodata insarcinata. Intodeauna am avut menstruatia dereglata, putin spus dereglata, am tot fost pe la diversi medici si am aflat diverse pareri dar nici una completa. La serviciu am aflat ca la Giulesti este o clinica de sterilitate, si o doamna doctor Dracea, care este tare draguta si priceputa. Am sunat si spre surprinderea mea m-au programat fara nici un fel de problema. Trebuie sa merg pe 9 aprilie la un consult, sa vedem ce parere are. Dar pana atunci vreau sa mai afli si alte pareri, de aceea am indraznit sa scriu.
Multumesc mult Ileana
andrruzza spune:
Eu de un an merg la giulesti, de o luna chiar am schimbat si medicul. Mergi cu toata increderea!!
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gabid spune:
Dar ce probleme aveti?Tu sau el?Parerile despre dr Dracea sunt impartite.Poti incerca si la Dr Niculescu despre care toata lumea vorbeste numai de bine.
Te pup,
Gabi.
PS:Eu sunt de partea altei clinici:Medsana unde dr nu te plimba cate un an pe drumuri.
monn_roe spune:
quote:
Originally posted by gabid
Dar ce probleme aveti?Tu sau el?Parerile despre dr Dracea sunt impartite.Poti incerca si la Dr Niculescu despre care toata lumea vorbeste numai de bine.
Te pup,
Gabi.
PS:Eu sunt de partea altei clinici:Medsana unde dr nu te plimba cate un an pe drumuri.
Probleme .... nu stiu ce sa spun, mai multe cred ca am eu, dar nici partenerul meu nu are analizele prea stralucite. Problemele mele cred ca sunt hormonale, despre celelalte nu stiu ce sa spun, adica trompe, uter, col si altele.
Multumesc mult pentru informatii
gabid spune:
Pana la urma ambele clinici sunt bune,unele fete prefera Giulesti pt ca e mai ieftin altele Medsana.Oricum in ambele parti o sa faci toate analizele necesare de sange,urina,histerosalpingografia si apoi stimulari simple si poate ca ai noroc sa ramai far proceduri mai avansate care costa mult.
Te pup,
Gabi.
monn_roe spune:
quote:
Originally posted by gabid
Pana la urma ambele clinici sunt bune,unele fete prefera Giulesti pt ca e mai ieftin altele Medsana.Oricum in ambele parti o sa faci toate analizele necesare de sange,urina,histerosalpingografia si apoi stimulari simple si poate ca ai noroc sa ramai far proceduri mai avansate care costa mult.
Te pup,
Gabi.
Multumesc mult.
Am citit discutia ta cu Pia, vad ca voi sunteti veterane, mi e si rusine sa intreb dar care este diferenta intre FIV si insamantare?
Multumesc