clinica de sterilitate Giulesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Eu sunt din Brasov...asta este...
Trebuie sa te programezi pt. consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

FIV=fertlizare in vitro adica bb este conceput in eprubeta iar la inseminare sperma este introdusa in uter si ea urca spre trompe.Depinde ce probleme aveti.Eu am o fetita conceputaprin FIV de un an si jumatate.Din pacate la noi nu merge inseminarea.Ah si nu avem discutii in contradictoriu eu si Pia ,avem dr si clinici diferite si normal ca fiecare isi sustine dr.Noi amandoua vrem sa reusim...

BAFTA PIA!SUNT SIGURA CA BB VINE DE DATA ACEASTA!
Fetele cred ca avem ceva una cu alta deacum!

Pia face FIV peste cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Dracea o fi ea citita pe FIV. Dar faza e ca a fost doctora mea (doar m-a tinut sub observatie), bebele l-am facut normal :))). Concluzii: Alex a fost dismatur (2,400 la nastere la termen...40 sapt.) iar cand la eco arata aparatul ca Alex e in urma cu 2 saptamani si o intrebam de ce ...ridica din umeri. Cea mai tare kestie e ca am nascut cu medicul de garda pt. ca ea nu era de gasit..hmmmmm. Desi aveam nr. ei de mobil...obtinut dupa indelungi negocieri..pt. ca nu voia sa il dea. hmmm
Pe mine nu ma mai prinde nimeni pala dr. dracea.
Alex e un norocos pt. ca pt. dismaturi se poate recomanda si cezariana pt. ca daca au ceva suferinta la nashtere se alege prafu de ei......mdeah, bine ca am fost norocosi pt. ca daca sentampla ceva.....dracea era history!!!!!!!

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Exact cum spune si Luiza am auzit multe fete nemultumite de dr.Dracea.
Multumesc mult Gabi sigur o sa reusim amandoua si noi nu dicutam contradictoriu Doamne fereste, ne spunem parerea fiecare despre dr si clinica, ba din contra ne sfatuim cum sa reusim. Vreau sa va spun ca de cand am descoperit acest forum ma simt mult mai sigura si increzatoare in ceea ce fac, stiu ca nu-s singura si ca voi sunteti aici alaturi de mine si-mi tinei pumnii.

Nici nu se pune problema Gabito sa avem ceva una cu cealalta, imi pare rau ca fetele asa au inteles, din contra tu mi-ai dat mult curaj prin reusita ta...SIMONICA care este o scumpa si o pupic dulce.
Va pup pe toate si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monn_roe spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri.
Sper sa am curaj si rabdare sa trec prin toate fazele care ati trecut voi, banuiesc ca va trece ceva timp pana se va rezolva ceva, asta binenteles si cu ajutorul lui Dumnezeu.
Inca o data va multumesc mult si mai vorbim cu siguranta.
Va pup pe toate si mult, mult succes si sanatate.
Monik

Mergi la inceput