A treia cezariana! - Asa a venit pe lume Teo...
Raspunsuri - Pagina 30
simina2005 spune:
Acum doua saptamani Diana mi-a venit de la gradinita cu cateva puncte de varicela...a suportat cu greu izolarea in casa si se speria cand vedea cate bubite apar peste tot.
Diana si-a revenit dar acum bebe Teo si Andrei sunt in plina eruptie cu varicela.
Ii dau cu First si pudra mentolata iar temperatura o controlez cu sup cu paracetamol si Nurofen.
Ne trezim cam din ora in ora de cateva nopti...bebe Teo e asa mic si dragalas ...cand il vad nu pot decat sa-l strang in brate si sa-l iubesc.
Diana mea si-a revenit...e vesela si incantata de noianul de frunze...ma intreba zilele trecute:
-Mama de ce cad frunzele?
-Pentru ca vine toamna…frunzele se ingalbenesc si cad…
-Mama, cine ingalbeneste frunzele?
Am incercat sa caut un raspuns simplu…in alaiul autumnal ce se asterne an de an.
Tu toamna aduni culorile celor doua anotimpuri care au ramas in urma ta.
Apoi pui aceste culori in imaginea mintii noastre.
Desavarsesti toate acestea, asezandu-le ca intr-o tara de vis in minunate mozaicuri peste paduri, campii, in pomii seculari, in nucul bunicii, in teiul din deal sau in stejarul care nu vrea sa moara niciodata.
Pictezi frunzele lor, le dai culoarea perfectiunii rosului si galbenului sub mii de forme, intorcindu-le inapoi in tarina care le-a dat frumusete si viata, ca un covor de iubire pentru acest pamant, ca un dar al tau toamna pentru noi toti.
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
rruxy spune:
Buna seara,
Nici nu stiti de cate ori am tot vrut sa va scriu, dar nu am reusit.
In primul rand felicitari Mihaser pt al 2lea bb. Sarcina usoara si sa ne tii la curent.
Simina sa sti ca eu am inceput munca si am povestit despre tine si colegelor mele. Eu am numai 2 ingerasi si simt ca ziua de 24 h este mult prea scurta, iar la tine acasa, cu cei 3 ingerasi parca totul este ca-n povesti. Ti-am mai spus si-ti repet ca nu stiu cum reusesti tu toate astea, dar FELICITARI. Si-ti multumesc ca ai fost alaturi de mine toata sarcina, sau cel putin pentru mine asa s-a intamplat. Discutiile cu tine ma linisteau si acum revenind pe forum constat ca scrierile tale au acelasi efect asupra mea.
Acum cand iti scriu, cred ca deja ati depasit faza cu varicela si va veti putea bucura in voie de sarbatorile de iarna. Felicitari tuturor copilasilor tai pentru ultimele realizari.
Noi am mai crescut un pic si ma bucur in fiecare zi cand vad ce dragoste se dezvolta intre puiutii mei. Alfel, Andrei merge la gradi si desi nu-mi povesteste nimic di ce face acolo, il simt deja "mai mare", iar Rianna a inceput sa se ridice, sa mearga pe marginea patului si sa strige "ma-ma"(cand este suparata si are nevoie de ajutor),"ada"(asta este Andrei pe care-l striga toata ziua), "ta-ta"(cand este vesela).
Nu stiu ce sa va mai spun si asta nu pt ca n-am avut parte de multe evenimente ci pt ca nu stiu cu ce sa incep - s-au intamplat asa de multeeee.
Dar sigur o sa mai avem timp de povesti.
Va pup dulce pe toti.
mihaser spune:
Salut!
ruxy multumesc! chiar azi am aflat ca o sa am tot un baietel!
simina asta ar fi un motiv bun sa-ti egalez performanta in materie de cezariene mai incolo
Va pup si va doresc numai bine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
anasia spune:
mihaser, felicitari pentru !
simina, cred ca v-a trecut deja varicela, va pregatiti de serbare?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
rruxy spune:
Mihaser, felicitari pentru cei 2 flacai .
Super tare bb Cristian si super "Cu toata dragostea!"
L-ai pus in tema pe Cristian k o sa aiba un fratior?
Simina, te asteptam cu vesti!
Va pup dulce !!!!!!!!!!
simina2005 spune:
Ma coplesiti!
Ma bucur pentru ca sunteti atat de active si de optimiste...
Rruxy cu cine lasi copii?
Cum te descurci?
cred ca esti mereu cu gandul la ei...
Felicitari Mihaser pt baietel... Sarcina usoara si sper sa ne scrii numai lucruri frumoase despre aceasta etapa a vietii...Inca ma uit la pozele voastre...
Anasia , chiar ieri am intrebat despre costumele pt serbare...Invatam colinde si poezii...Este o perioada deosebit de frumoasa aici in Bucovina...
Noi suntem bine, am inscris copii la innot
Diana innoata ca o incepatoare dar e o dulceta curajosa si este prima care da exemplu pentru toti copii din grupa.
Andrei mi-a facut cea mai frumoasa surpriza...face innot de performanta...are stil si viteza ...asa ca l-a inscris la Clubul Sportiv.
Cineva mi-a spus candva ca "fiecare copil vine cu bucata lui de paine in mana"...acum realizes din plin aceast lucru.
Bebe Teo alearga si se joaca cu fratiorii lui.
Desi are 1 an si jumatate vrea sa faca tot ce vede la fratiorii mai mari...Dimineata plange dupa ei cand pleaca la gradinita...iar daca ajunge in clasa...este mascota grupei...e atat de vesel si nastrusnic ca reusesc cu greu sa-l iau de acolo...spre incantarea copiilor
Jurnalul meu
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
anasia spune:
simina, bravo piticilor tai pt performante!
mi-e dor de atmosfera de serbare de craciun, costume, agitatie, ramuri de brad; dar mai avem putin si o sa mergem si noi la gradi;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
rruxy spune:
Buna ,
Am inceput m-ca din sept, deci cumva am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea k nu mai sunt 24h cu copiii mei. Dar mi-e destul de greu. Si am stat pana in sept (7 luni) pt k am asteptat sa inceapa Andrei gradinita, altfel cred k incepeam mai repede - cu Andrei am inceput la 5 luni si jumatate. De multe ori am mustrari de constiinta k nu stau mai mult cu ei, dar poate este mai bine asa. Aksa nu mai puteam sta oricum pt ca as fi innebunit - ma transformam "incet dar sigur" intr-o mama prea serioasa, o sotie fff cicalitoare si o femeie care nu se mai gandea la ea nici macar 1 min/zi. Poate gresesc, dar park acum, desi stau muuuuult mai putin cu copii mei, avem timp de joaca, de plimbare si ne simtim f bine impreuna - k sa nu mai spun k acum gasesc timp pentru mine si chiar si pt sotul meu (cel putin eu asa zic).
Copii sunt impartiti astfel: Rianna sta toata ziua cu soacra mea, iar Andrei merge la gradi pana la ora 13, dupa care il duce tati la bunik mea pana cand vin eu de la servici sa-l iau. Seara, dupa ce-l iau mergem impreuna aksa la "ienuta" (riennuta) unde ne jukam toti trei, de fapt 4 k suntem si cu cainele, dansam, facem prajituri (cateodata). Sambata si duminik, mergem cu totii la mami, sau la plimbare, sau in vizite, sau oriunde numai aksa nu. Avantaj : sambata imi vine o femeie la curatenie .
In rest toate bune, dar si mai bine ar fi dak ziua ar avea mai multe ore pt k dupa ce terminam joak de seara si duce copii la culcare(pe la ora 23), tine companie sotului la masa (k sa mai stea si ei de vorba) si hraneste si cainele, "supermami" tb sa se apuce sa faca mancare pt printesa ei (pt urmatoarea zi), sa pregateasaca hainele si ghizdanul voinicului ei si sa-si pregateasaca hainele pt servici, sa bage rufe la spalat, sa mai stranga prin ksa si surprizaaa - s-a facut ora 2. Si maine suna tel la 7 ! E drept k in unele seri "inchide" mai devreme, dar asta inseamna trezire mai devreme k sa termine treburile lasate "in aer" sau chiar intarziat la gradi si la servici. Noroc cu sefii astia intelegatori !
Si atunci, n-ar fi buna o zi de 50 h ??????
Aaa ! Era sa uit ! Anul asta avem si noi prima serbare la gradi de Craciun si am asa de mari emotii de park are copilul examen la liceu, sau bacalaureat, sau cine mai stie ce.
Piticuta noastra a inceput si ea sa stie ce vrea, adik numai jucariile lui frate-sau si va dati seama ce mai iese si din asta .
Hai k iar m-am intins la scris.
Astept noutati si de la voi si va pup dulce - in special pe copilasii vostrii.
mihaser spune:
Saru`mana fetele de urari!
Si noi asteptam Craciunul cu nerabdare! O sa mergem la bunici...si o sa fie si zapada sper sa ne tragem cu saniuta!
Burtica mea creste! Au incetat si nebuniile specifice primului trimestru si totul e ok...M-am cam saturat de stat acasa...de 2 ani tot stau si acum ca termin si masterul la inceputul lui martie sunt disperata...Abia astept sa nasc si poate din toamna anul viitor o sa ma ajute mama cu bebeii sa imi caut si eu de lucru!
Va pup si va doresc multa sanatate voua si familiilor voastre!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simina2005 spune:
Eu va citesc mereu desi nu raspund...dar timpul meu e impartit ...gradinita...innot...bebe...familie
Rruxi esti o fericita ca ai parintii si bunici aproape de tine...ai mei sunt la zeci de km departare...
Anasia, in Bucuresti sunt multe spectacole dragute in aceasta perioada...timp sa ai...
Mihasher, ma bucur ca esti atat de curajoasa si optimista...asa va fi si bebeul din burtica...
Noi am sarbatorit Sf.Andrei si la gradinita si acasa si duminica la bunici...si nu numai Andrei a primit cadouri...
Diana si bebe Teo s-au bucurat din plin de jucarii , hainute si torturi.
Bebe Teo iar a fost la gradinita de sf.Andrei ...spre bucuria copiilor...si a lui
Acum il asteptam curiosi pe Mos Nicolae...
Am fost cuminti sau va veni cu un bat?
Ce cadouri va pot oferi eu?
Iata ce am scris azi in Jurnalul meu...este si muzica de petrecere...sper sa va placa...
Cat costa fericirea??!!!
O intrebare fara raspuns,sau nu…De fapt exista raspuns numai ca materializarea acestuia nu se face cantitativ, ci calitativ.
Un zambet, o vorba buna, un mesaj, un telefon,un gand, o floare, un simplu cuvant,iata unitati de masura pentru fericire!
As putea sa ma gandesc si la intensitate:intensitatea sarutului, a stangerii de mana, a privirii sau a imbratisarii…
Un gest…o privire…o intrebare…o mangaiere…sa-ti pese! Credeti ca…sa spui ” cum ti-a mers azi?” este o prostie? Pt. unii da, dar nu-si dau seama cata nevoie este la un moment dat de acesta intrebari numai atunci cand vor fi cu adevarat singuri, sau vor dori sa simta ca, cuiva ii pasa de persoana lor…vor incepe sa aprecieze micile “Prostioare” : un suras, un cadou atat de important pe care in fond este singurul si cel mai de pret si …culmea nici nu costa bani…pe care-l putem face cu toata generozitatea noastra si cu multa sinceritate TIMPUL TAU este cel mai frumos cadou, aratati ca va pasa, daruiti momente frumoase, ele sunt amintirile de mai tarziu! Va doresc la toti o iarna si o viata frumoasa, fiti fericiti, este atat de simplu…va aduceti aminte??? Un gest…
Atat ne costa fericirea asa ca haideti sa ne deschidem inimile si sa “daruim” fericire si liniste celor din jur.
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata...
Jurnalul meu