A treia cezariana! - Asa a venit pe lume Teo...
Raspunsuri - Pagina 21
anasia spune:
din pacate abia acum am citit acest subiect si sincer mi-a mers la inima citind postarile de aici;
felicitari simina pentru cele trei minuni Andrei, Diana si Teo, pt curajul tau, dragostea si daruirea ta! sunteti o familie minunata! sa fiti mereu o familie unita si plina de dragoste cum sunteti acum! e frumos sa aflam vesti despre voi; povestea voastra este o lectie de viata;
rruxy, nastere usoara!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
anky spune:
Simina,impresionanta povestea ta,extraordinar de frumoasa.Sinteti o familie superba,iti doresc tot binele din lume,multa fericire alaturi de sot si cei trei copilasi.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
simina2005 spune:
Buna seara!
Anasia, ai o fetita tare scumpica...si la intalnire...atatea carucioare...si mamici
O sa vezi ce frumos o sa fie la anul pe vremea asta...cand o sa alerge prin casa...
Anky, dar si voi sunteti super...asa o surpriza...am citit cu increderea ca mai sunt soti deosebiti pe lumea asta
Noi suntem in plina curatenie, bunicii au taiat porcul de Craciun... si ne asteapta, ascultam colinde si cautam ornamentele pentru brad.
Copii au marti serbare amandoi vor avea roluri de ingeras...deci repetam cu Diana rugaciunea :
INGERASUL
INGERAS, COBOARA LIN
LANGA PATUL MEU
VESTE BUNA SA-MI ADUCI
DE LA DUMNEZEU
CA SA-ADORM PE BRATUL TAU,
DULCE DRAGASTOS
PANA-N ZORI CAND M-OI TREZI
DINTR-UN VIS FRUMOS
Iar Andrei are de interpretat incarcarea cu lumina a ingerilor:
Ridicam mainile spre cer si ADUNAM LUMINA
FACEM UN CHEM MARE DE LUMINA( rotim mainile ca si cum am modela o bila)
NE SPALAM CU LUMINA PE :OCHI...NASUC ...GURA...PAR...PIEPT...SPATE... PICIOARE
Ridicam din nou mainile spre cer si ADUNAM LUMINA
FACEM UN ALT CHEM DE LUMINA( rotim mainile ca si cum am modela o bila)
SI NE SPALAM SI PE MAINI CU LUMINA
ACUM SUNTEM CURATI SI PLINI DE LUMINA...
SI TRAIM IMBRACATI IN LUMINA
Astazi trebuie sa coasem costumele de ingerasi din material alb...sa facimi aripi si aura ...din beteala...copii sunt foarte incantati si deja intreaba ce o sa le aduca mosul...
Bebe Teo este tare suparat pe gingii...cea de jos este umflata si cred ca de Craciun o sa primim cadou un dinte nou nout
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
POZE CU NOI
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
simina2005 spune:
astazi este prima zi de Craciun...primul craciun din viata lui Teo...era asa de fascinat de bradut...atat de atent la Diana si Andrei care ornau bradul...la colindatorii care soseau mereu in pragul usii
Mai intai au trecut nasii cu daruri apoi a venit Mos Craciun cu cadouri pentru toti...
Deja bebe Teo a probat premergatorul...incercand sa ajunga la brad si la globuri...
E atata liniste, pace si fericire ...iar sentimentul acela de implinire mi-a umplut inimacand i-am vazut pe Andrei si Diana gangurind colinzi cu prietenii si nasii lor...
Si urarea noastra in prag de sarbatoare:
Īn seara de Craciun, cand bunatatea se asterne īn inimile noastre, cand colindele rasuna la casele tuturor iar ingerii vegheaza sufletele noastre, sa devenim fiecare dintre noi mai buni si pe langa o masa imbelsugata ca de Craciun ... sa ne amintim si de īnsemnatatea acestei sfinte sarbatori!
UN CRACIUN LINISTIT si Sarbatori cu bine !
POZE CU NOI
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
mihaser spune:
Rruxy si Simina va doresc un Craciun fericit si o viata linistita alaturi de ingerasii vostri si de sotiori.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
simina2005 spune:
A mai trecut un an,un an unde am facut multe , am trecut peste multe bucurii si tristeti ,unde am invatat sa avem prieteni,unde am invatat sa iubim ,un an in care am facut tot ceea ce nu credeam ca vom face, acu a trecut si acest an . In urmatorul an vreau ca toate sansele de castig sa fie de partea voastra , va doresc un an plin de impliniri, de fericire si de iubire un an fermecator , un an mai bun , un an in care poti arata celorlalti ca stii mult mai multe si ca poti sa fii tu seful .
POZE CU NOI
mihaser spune:
Salut fetele!
La multi ani si un viitor fara sacrificii pentru mandrutii nostri sa-si poate implini toate visele!
Pupici!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
simina2005 spune:
Multumesc de urari draga Mihaser, īti dorim si tie cel putin fericirea si bucuriile noastre !
Astazi este Boboteaza si bebe Teo implineste 7 luni...
Este un copil vesel si fericit...iar alaturi de Diana si Andrei descopera lumea pas cu pas.
Astazi am reusit sa-i creez un site ...
http://www.totsites.com/tot/daniel-teofil
Sper sa reusesc sa notez in fiecare luna ceva deosebit din viata noastra...
La multi ani , tuturor celor care ne vor vizita pagina ! Va urez un an nou binecuvintat!!! Fie ca viata voastra, familia voastra si casa voastra sa fie sub ocrotirea Celui Preainalt,sa aveti sanatate si bucurie intregul an !
POZE CU NOI
rruxy spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI la toata lumea !
Revin asa de tarziu pt ca n-am mai putut intra pe net din cauza ca am avut modemul ars si a durat ceva timp pana cand au venit cei de la Romtelecom sa-l schimbe (asta fiind partea negativa a sarbatorilor)
Simina - La multi ani si pt bebe Teo (ziua de 07 ian) si la fel pentru toata familia !
Mihaser - multumim pentru urari si La multi ani si voua ! Ce mai face Cristian?
La noi sarbatorile de iarna nu au fost tocmai placute asa cum speram. Dupa ce pe 24 dec am fost in vizita la nasi unde a venit Mosul si Andrei a fost foarte incantat si iubaret cu Mosul, a inceput o perioada mai grea. Andrei a racit nu f tare si dupa ce l-am oblojit cum stiam eu pt raceala am ajuns la dr. care mi-a zis ca are bronsita astmatiforma, dar ca nu-i problema daca mergem la munte de revelion (am fost la Moeciu) doar ca are voie sa iasa afara numai la pranz. OK! Am inceput tratamentul si hop la munte! Numai ca in dimineata zilei de 31 dec baiatul meu s-a trezit cu temp 41.2. L-am sunat pe dr si dupa ce i-am explicat situatia mi-a mai dat un pumn de medicamente. I-am scazut febra, dar incepand cu ziua urmatoare am luat si eu raceala si concluzia a fost ca pana la plecarea de la munte noi n-am iesit din casa ci doar am zacut in pat. Dupa ce am venit de la munte Andrei s-a simtit mai bine, dar am fost la control si ne-a zis ca inca nu i-a trecut si mi-a schimbat medicatia pentru inca o sapt, iar daca nici acum nu-i trece definitiv urmeaza sa faca niste analize ca nu cumva sa aiba astm. Deci tot in casa sta saracutul. La mine alta belea - raceala mea s-a localizat la sinusuri si in concluzie m-am ales cu o minune de sinuzita pentru care a trebuit sa fac tratament cu ampicilina. Acum sunt bine pt ca spre norocul meu ampicilina si-a facut efectul imediat deoarece eu pana acum n-am mai luat antibiotice de cand eram bb.
Singura parte buna in acesta nebunie a fost ca sarcina mea 35+ este in cea mai buna stare posibila si daca pana acum am tot avut pb cu colul, acum este bine merci lung de 34 mm si total inchis.
Cam asa au decurs sarbatorile noastre, dar lasa ca scoatem noi parleala la anul!
Pupici pentru toata lumea si mai astept vesti (repede pana nu ma apuca nasterea) !
Ruxandra si Andrei
Sa poti sa ierti cand altii te insala,
Sa te ridici cand altii te doboara,
Sa poti pastra ce altii vor s-arunce,
Sa razi chiar daca sufletul iti plange,
Si cald tu sa ramai chiar daca afara ninge,
Aceasta-i arma de-a invinge !
mihaser spune:
Salutare!
Simina multumesc de urari...si la multi ani ptr bebe Teo. Stiu ce mult ti-a placut sa va sarbatoriti la zi mare pentru ca si noi am facut fix 9 luni de Craciun...de daca am ales sa venim pe nume de Bunavestire...era normal, nu. Felicitari si ptr site...am participat si eu la sondaj
Rruxy imi pare rau sa aud ca ati trecut prin atatea la munte. Si eu visez sa ajung in zona aia insa distanta si preturile ne-au tinut departe...Si sotul a avut probleme cu sinusurile pe final de an. Din fericire noi nu am luat raceala! Imi pare bine ca sarcina merge bine...deja se apropie marele moment...Eu iti doresc inca de pe acum nastere usoara si sa auzim numai de bine.
Fetele si Mariana din Suedia se apropie de momentul nasterii. O sa ii scriu si ei aceleasi urari...ca risc sa ii le spun post partum.
Eu sunt ocupata cu invatatul...am 4 examene peste 2 saptamani...si e tare greu cand ai bebe. Desi a venit mama la mine sa ma mai ajute...ajung sa invat tot noaptea. Mi-e teama ca o sa-mi creasca dioptriile exponential! Deja kg s-au inmultit de-mi vine sa mor, iar despre forme...nici nu mai deschid subiectul.
Cristian e un nazbatios...in burtica abia misca, iar acum...Am pus ceva poze cu el aici.
Are 6 dintisori, mananca bine, face nani, adora plimbarea si zice baba, mama si dada in loc de tata. Stie sa faca pa cu manuta si sa bea din canita singur. Toata ziua cutreiera casa si se da si jos din pat singurel si sta in picioare fara sprijin. E adorabil! Ca toti ingerasii de altfel!
Va pup!
Pozele noastre