Exercitiile Kegel

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

aceste exercitii sunt fff bune.
sunt recomandate pt oricine pentru aproape toate bolile aparatului genital, si pentru efectele in planul energetic. ca sa nu mai zicem ca si pentru sporirea placerilor.
kegel e primul care le-a adus in occident, sau le-a "reinventat" - ele se gasesc in medicina orientala (chineza si indiana) de acu cateva mii de ani, in diferite variatiuni.
avantajul e ca poti sa le faci oricand, nimeni nu te vede si nu stie ce faci
spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

am uitat sa adaug ca eu am observat in urma practicii nu foarte asidue (finca lenea nu doare) o scadere a cantitatii de sange la menstra (eu de obicei sunt robinet), si cresterea apetitului ... (nu ala pt mancare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Eu le-am practicat in mod consecvent in primele luni dupa nasterea celei de-a doua fetite (nascuta cu 4282 gr si 56 cm),care acum are 8 luni.Nascand un copil mare am avut nevoie de epiziotomie(desi nu mi-o doream)si pe deasupra m-am pricopsit si cu un inceput de prolaps .La recomandarea doctoritei cu care am nascut am inceput sa practic acele exercitii Kegel,care m-au ajutat fff mult .
Aceste exercitii se recomanda si in cazul unei incontinente urinare de efort,care poate aparea la unele femei in urma unei nasteri naturale.
Multa sanatate iti doresc.

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Am inteles!
Dar concret cum se fac unde aflu?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Intradevar, fetele care au practicat aceste exercitii poate ne spuneti cum le faceti?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Pentru fetele care nu stiu cum se fac exercitiilehttp://www.eva.ro/dragoste/articol137.html si la treaba fetelor,sa va spun o faza u am facut exercitiile astea nu foarte mult dar intr-o zi am avut minunea sa imi dau drumulCE ORGASM ....

Mergi la inceput