Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Veronici, ma bucur ca ai 4 ovule fecundate, sigur vei avea mai multi de transferat!!! Iti tin pumnii stransi si uite un si inca de incurajare de la mine!!

Sunt convinsa ca pana ce se vor sfarsi babele (martie) tu ne vei da vestea ca esti !!

Bafta la ET luni!! Ar fi mai bine sa ramai o zi sau doua aici ca sa stai linistita..nu stiu daca e ok sa fii pe drumuri...

La Szeged am vazut ca le recomanda repaos la pat chiar mai multe zile.....

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

veronici bafta multa luni..tin pumnii ..sti tu stransii..stransii..
aventura
betycoooo,,oana,Teo,mamaiFlori,MRL,Indy, picooo,cata,frantzuzoaicooo,,si celelalte..mey..mey..va trec absente

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

io nu sunt absenta!!!
Dany

Mergi la inceput

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bonjurica. Eu sunt putin in ceatza, dat fiind ca e prima oara cand dupa ovulatie am temp. 36,8. In toate celelalte luni pana acum am avut cel putin 36,9. O fi asta vreun semn ca nu a reusit IA? Nu stiu ce sa zic. Sunt un pic suparata, dar o sa-mi treaca. Va pup si va tin pumnii.

Veronici: o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Tabi
io tin pumnii si te sustin!!! Nu te lua dupa temperaturi!! Zic sa te calmezi si sa lasi temperaturile!!! stii ca uneori nu sunt relevante!!!

Dany

Mergi la inceput

pup io pe danyalo ca bine le zice..auzisi moldoveancooooo??????
ia vezi?????? acu ma urc in trin si vin la tine si te duc in muntzi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danyalo, olteanco: azi sunt tare vesela, TB a urcat la 37,1 si ma simt f. bine. Va pup ca aveti grija de mine! Va tin pumnii, sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

fetele !

Eu, ziua 27, TB 37.0, dar nu prea imi fac sperante, ca am cam ratat momentul luna asta.
Tabi, eu presimt ca luna asta o sa reusesti. Nu stiu de ce, dar asa simt. Iti tin pumnii !
Veronici, ne gandim la tine sa reusesti ! Cred ca acum, cand scriu, esti deja cu embrionii in burtica. Iti doresc sa se prinda cat mai multi !
Aileene, da-ne o veste ? Cum iti mai e ?

Va pe toate ca am atata treaba... de nu ma vad !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, am facut eco la Giulesti, dar ISA am facut la cabinet...mi-a facut una pe 24 si una pe 25...

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput