Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
ingeras dragalas tin pumnii..
rami uratoooooo la mine nu presimti nika???/
moldoveancoooo cred ca o sa ma urc in trin si o sa'ti sparg termometrul ala
danyalo hai la apel ca vaz ca toate visatoarele sunt in nori
"Nimic nu-i imposibil!"

ingeras26a spune:
Miro! felicitari!!!! sa dea Dzeu sa fie intr-un ceas bun si sa te simti bineeee!
Pupicei, Ingeras

ingeras26a spune:
Veronici, bafta multa, multa la ET! Sa fie intr-un ceas bun!!! sa stai cumintzica dupa aceea si sa te odihnesti:)
Pupici, Ingeras

Tabitha spune:
Veronici: BAFTA !
ingeras: daca ai facut eco la Giulesti si ai zis ca acolo ecograful arata valori mai mici ale folicului decat in realitate, inseamna ca si al meu era mai mare de 18,5 mm, atat cat arata in z11
Liana: muica, daca raman insarcinata arunc termometrul la vechituri pana peste 2 ani, cand vreau s-o mai pun de un bebe
rami: daca raman insarcinata acum, te pup de mii de ori si te trag dupa mine, promit. Dar tu ai ratat luna asta IA????

ingeras26a spune:
Tabi si fetele care ati facut ISA, voi sunteti balonate vreun pic? Ca eu nu pot sa-mi sug burta...
Mi-o si umflu ca si cand as fi gravi...sa ma conving ca-mi sta bine!
Sambata a fost sora ma pe la mine (e gravi in luna 4) si e atat de dragutza...i-au crescut burtik si tatzicile :)
Pupici, Ingeras

Tabitha spune:
slavmih: poate se prinde cu naturist, ce zici?
ingeras: cand eram in facultate, in ultima sesiune si ma pregateam si de licenta, tot invatand ca disperata, nu stiu ce mi-a venit odata si mi-am bagat o pernuta sub tricou, ca sa par gravida. Am stat asa cred vreo ora. Dupa aceea mi-a intrat in cap ideea ca nu voi fi niciodata insarcinata pentru ca m-am jucat cu soarta, folosind acea pernuta pe post de burtica. Nu stiu, asa cred eu. Stiu ca daca as ramane insarcinata mi-ar sta f. bine, dar cine imi poate scoate din cap ideea ca nu voi ramane pentru ca odata, copil fiind, m-am jucat???

ingeras26a spune:
Tabi, Doamne fereste, cum de te gadesti la asa o prostie??? Scoate-ti asta din cap, ca nu inseamna ca te-ai jucat cu soarta...fii optimista si o sa vezi ca o sa reusesti! Daaaaaa?
Pupi, Ingeras

rami 73 spune:
Aoleu, Lianoo, se poate sa uit tocmai de tine !
Acum, ca ma gandesc mai bine... m-au apucat asa niste presimtiri in ceea ce te priveste ... mai ales ca ai facut inseminarea la Craiova luna asta ! Stii cum e, schimbi locul, schimbi norocul ! Asa ca stai linistita, luna asta reusesti garantat !
In mesajul de mai devreme am gresit, sunt ziua 26, nu 27. Deh, la varsta mea, ce mai conteaza ...
rami

Tabitha spune:
Ingeras: o sa incerc sa nu mai gandesc asa, stiu si eu ca-i o prostie, dar la nebunia din capul meu ce mai conteaza inca o chichitza...