Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 14

Amely spune:
Buna gagici... raportez, ziua 35, nici un semnuletz de gravideala. Mi-a intarziat CM-ul in draci de la utrogestan, test clar negativ, asa ca m-am linistit
astept ca disperata sa-mi vina ciclul ca sa programez laparo.
Tabi, stai linistita fata mea, mie-mi spui de chichitze? acuma, de ex. mi-a intrat in cap ca poate ne pedepseste D-zeu fiin'ca am castrat motanul, si nu ne mai da copii?
Uraaa, dragutza mea, noi nu suntem normali...
Lianooo, venisi muica? ca-ti dusaram doru, pun pariu ca sughitzasi de se sperie grasu' tau!
Va pupicesc pe toate-toate si tin pumnii mai ales la FIV-oase si la insamantzoase, Doamne-ajuta sa se prinda acolo pentru 9 luni!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

danyalo spune:
fetelor
sa va salut...
Liano
abia acum spun si io pezent!!
Tabi
arunca termometrul ala ca vin cu
in rest..va pup si va ofer flori anticipat..cu ocazia zilei de 1 MARTIE
DANY

Amely spune:
Fetele...calculasem gresit, sunt ziua 32... de fapt, ziua 1 de CM, ca intre timp au venit rusii. Chiar ma rugam sa nu fiu chiar dereglata de tot. In al doilea rand, T. nu poate sa ma opereze luna asta ca-i plecat din tara. Asa ca m-am cam dezumflat
A, inca o chestie, intre timp mi-a dat luna asta tratament cu clomiphene, 1 tb/zi in zilele 5-10. DE CE?Doar ovulez normal... In plus, numai efecte nashpa am citit legat de stimulari. Ce sa fac? daca iau, s-ar putea sa-mi dea toti hormonii peste cap, si sa stric ceea ce este bun deja, si tot sa nu raman... daca nu il iau, risc sa se supere pe mine ca nu l-am ascultat... Offf, chiar nu stiu ce sa fac. Voi poate aveti mai multa experienta cu stimularile, stiti ceva bun de clomiphenul asta, ca eu din ce am citit nu prea era laudat. De fapt, dupa mine nici un tratament de stimulare nu-i o fericire, decat daca intr-adevar sunt probleme cu ovulatia. Gresesc?
Pupici...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
io insamantata!!!!!
sau dus drakului toate sansele mele de luna asta!!!!!!!
am clamidya!!!!!!!
de parca nu se sparsesera toate oalele in capu meu...ma mai palira si cu cratitza...ce fac??????????/
fac haz de necaz...na!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Amely spune:
Offf, Olteanco, imi pare rau fata frumoasa... Ce sa mai zic, capu' sus ca se trateaza foarte simplu cu antibiotice, scapi tu si de asta, ca n-o fi foc...e doar o amarata de chlamidie, fi-i-ar samanta sa-i fie, ii venim noi de hac, da?
Bag seama ca in seara asta suntem 2 amarate... nici una n-avem somn, da io tre' sa ma duc ca ma ia al meu cu paru' pan' la urma
Noapte buna si vise frumoase!
Pozici cu noi

Liana30 spune:
multam' Amely
nu sunt suparata ca stiu ca se trateaza,,,da in timp..iar la mine se scurge foarte repede!!!!!
cel mai mult m'ar durea sa stiu ca s'a prin samburelul si eu nu am ce face!!!!!!
Hai fugi la nani...io mai raman sa ma imbat putin hic..hic..
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Liana
Imi pare rau!! summamed si trece!! asa e ... mergi mai departe!! . Vine si bb-lul o sa vezi!! Io incep din martie cu Moisica seria IA -selor sau cum s-o zice!!! si doar n-oi fi io cu motz sa raman din prima! nici nu ma iluzionez in aceasta privinta!! deci...numar: aprilie...mai...Numaram impreuna?? ce zici?? hai cred ca te-ai trezit deja...nu??? Io te
si sunt alaturi de tine!! Tre sa doboram amarata de clamidye!!!
DANY

danyalo spune:
P. S.
Io doar te sustin caci mie mi-a iesit negativ rezultatul la clamidya!!!
Dar sunt alaturi de tine!!!
Dany

aventura spune:
Amely, ti-am raspuns ref. la clomifen la subiectul despre pacientele lui T.
Liano, offff. , ia medicamente si scapa repede de chlamidia asta...da' sa stii ca se poate intampla si sa ramai chiar si asa....asa ca sansele nu sunt pierdute luna asta...
Io te tare si te strang la piept tare de tot --- nu uita ce ne-a scris Darael......
I love Mission Impossible!

utocatalina spune:
Veronici bafta multa si sa aud vesti bune..Ingeras iti tin pumnii si tie..Amely vad ca s-a aminat laparo luna asta...da-i bataie, poate scapi! Daca nu parca in aprilie si tu si prietena mea veti face!Ai grija cu maseaua..mie mi-a crescut pe invers..in maxilar, de aia m-am operat! Ce faci? Mergi cu stimulare? Auzi, cind vine T in tara? Ai idee? Liliana pupicei si tie..Liana las ca scapi tu de clamydia aia..
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta