Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Iubitele, va
pe toate-toate si va invit aici, la un nou capitol.
Sper din toata inima, ca frantuzoaica draga - Aileeane - sa reuseasca si din acest motiv, sa fie cap de lista, azi - promit ca ma voi gandi la tine si gandul meu iti va ajuta...sunt sigura!
Eu va doresc tuturor sa ajungeti cat mai repede -ute si sper ca in noaptea indragostitilor, ce tocmai a trecut, ati avut treaba multa si cu urmarile pe care le visam.
Eu...sambata sper sa am intalnirea cu d-na dr. si sa stabilim ca si cum pentru FIV...pana acum nu am facut nimik-nimikuta, am lasat totul balta in aceasta luna, deci...
Cate-o pentru fiecare!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Raspunsuri

thea_m spune:
Bety si sa fie cu noroc noul capitol. Nu te superi daca postez eu listuta, da? Te asteptam cu noutati, de sambata incepand.
Gravidutele, unele acum mamici, ale dr. Moisa:
Marina - mamica, inseminare, Mariuca
Ana Maria- mamica, inseminare, Victor Stefan
Cata - mamica, natural , Bianca-Andreea
Amparo - mamica, inseminare, gemeni
Indy - , natural ( dupa 6 inseminari!) Mircea
Mishi - , FIV
Madyn - , natural
Alexia27 - , inseminare dubla
RoAna - , inseminare
Mit - , FIV
mamiFlori - , prima inseminare
Aileene imi pare rau ca ai suferit atat la punctie, dar sper ca atunci cand bb va fi bine cuibarit, sa uiti toata durerea. Iti tin pumnii pentru maine!
Ana Maria, nu te uitasem eu, uitasem doar cum il cheama pe baietelul tau. Multumesc ca ai mai intrat si pe la noi.
Rami mult noroc si in seara aceasta!
Oana, tu? tuturor
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Liana30 spune:
betycoooo atunci pushul iti tine pumnii pentru sambata.. si te ca tare ii fusa doruletz de tine..
teo
Aileeane tin pumnii ...
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
ete ca se facu maine
asa ca aileene nu stiu daca rezist sa stau pana la 8.00..da incep de pe acu..
hai aileene..hai..hai..
hai..hai.. tipa...hai aileene..
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Aileene pumnii stransi-stransi pentru tine! Sa fie bine azi si cel putin un embrion sa se cuibareasca la mami in burtica.
Rami cum a fost la a doua inseminare?
Oana pe noi nu ne mai iubesti? Nu vrei sa mai imparti cu noi gandurile tale frumoase?! Iti doresc ca a 4-a inseminare sa fie ultima!
Liana argintul nostru viu
O zi buna va doresc tuturor!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

bety spune:
'Neata dragelor!
Aileene - cred ca la ora asta are ceva embrioni la purtator...sa dea Dumnezeu se sa prinda!
Teo - cum sa ma supar...da' eu nu stiu sa pun listuta, ca mi-as fi dorit sa incep mesajul cu ea si apoi cu Aileeene!!!
Liana - si mie mi-e un dor nebun de "barfele" ca intre fete, dar la munca am treaba sa-mi pun si-n cap , acasa ajung pe la sase seara, abia mai apuc sa fac cate ceva ca ma apuca somnul...acum ca e iubi acasa, trece timpul iute rau de tot...nici nu stiu cand au trecut 3 saptamani si apoi...in mai va fi iar plecat, deci musai in martie trebuie sa produc FIV-ul...
Va ca sunt si fete mai noi p-aci...le urez sa ajunga repede pe listuta...alaturi de noi, mai veterane!
Indy - stiu ca se apropie cu pasi repezi clipa cand il vei tine pe Mircea in brate...mi-au inflorit azaleele...sunt pline de flori, ca nici intr-un an...sa fie asta un semn????? Mai tii minte cand mi-ai trimis "copilasii" tai pe yahoo?! I-am pastrat si de fiecare data, ma gandesc la tine, chiar daca nu te-am vazut niciodata...sper sa-mi trimiti o poza cu voi trei, in viitorul cat mai apropiat!
MRL - Liliana - iar am vazut o masina MRL, iar m-am gandit la tine...ce faci?! In ce stadiu stai, ca pe la FIV am vazut ca a trecut doar Veronici!
Veronici - special si pentru tine!
MOana - mi-a placut tare mult ce ai scris la subiectul care e ceva cu "ironia"
Cata - sunteti minunate!
Amely - sa inteleg ca te paste laparo???????????? Nu poti sa o "fentezi" chiar de loc??
As mai scrie o multime, dar a inceput nebunia la servici!
Va pe toate-toate, prietene mai vechi, prietene mai noi!!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

thea_m spune:
Bety copiezi din mesajul meu listuta si ii dai paste in mesajul tau, chiar e bine daca o postezi tu si eu o voi sterge din al meu. Si eu imi amintesc cand vorbeam noi odata, despre diverse, si am convingerea ca in martie vei fi pe listuta de gravidute, iar iubitul tau marinar va pleca in postura fericita de viitor tatic.
Veronici cand faci punctia si ET-ul?
Teodora
Poze
Aniversare 2006

rami 73 spune:
Fetelor, aseara m-am intalnit cu Oana la spital; ea facea prima inseminare, eu a doua, pe luna asta... Sper sa fie cu noroc la amandoua !
Eu sunt insa convinsa ca nu am ovulat nici acum, pentru ca in continuare nu am nici cea mai mica jena in partea stanga, iar dimineata aveam temperatura 36.8 (luata vaginal). Dar a treia inseminare chiar nu vreau sa mai fac luna asta, deja ar fi prea mult !
Oare e posibil sa nu pocneasca deloc un folicul de 22 mm dupa Pregnyl ? Moisa zicea ca nu toate ovulatiile sunt neaparat explozive. Sotul, dupa 24 ore, evident nu prea stralucit : doar 43 mil
Teo, Oana, Aileene, Liana, Amely si toate fetele,
rami

Amely spune:
Bine v-am gasit, moisici!
Un special pentru frantuzoaica mea draga Aileene, offf prin cate a mai trecut ea, dar sigur va reusi pentru ca ea merita tot ce-i mai bun... Esti in toate rugaciunile mele scumpa, si sper din toata inima sa reusesti
Examenele mele din fericire s-au sfarsit...cu bine! mai putin unul, la care inca nu stiu rezultatul...dar drept sa-ti spun, mare minune ar fi sa-l fi luat, la cat a fost de greu
Oana, tu cum stai cu ISA nr. 3? Sper sa ne dai o veste buna peste vreo 10 zile
Rami, Teo si
la fetele mele iubite!
Betica, alta cale nu este... Dar o fac fara nici cea mai mica retinere, daca exista cea mai mica sansa ca laparoscopia sa ma aduca mai aproape de bebeul mult visat
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

ana maria spune:
Sim tie ti-a facut cumva Moisa TPC (testul postcoital)? Te intreb ca am vazut ca ai zis ceva de glera. La tine prima sarcina a fost obtinuta natural? Eu am un mare semn de intrebare. Eu nu am ramas niciodata natural cu toate ca toate analizele mele si ale sotului erau ok. Doat TPC nu am facut, ar fi trebuit sa fac in locul inseminarii si Moisa a preferat IAS., si a fost cu noroc. Pe de alta parte cu tpc negativ, prietena mea ramas chira in luna cu testul postcoital, tot cu Moisa. Si are un "rezultat negativ" de 8 luni acum.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ana maria spune:
Am uitat sa va urez "Bafta! si sa fie cu ochisori!!!!" O urare, mai ca la tzara, asa
.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!