Poznasi de iulie-august 2004 (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia ce draguta esti.. pacat ca nu stai mai aproape ..Pai pentru bani.. da ma intreb io... daca nu am reusit sa-i strangem in aproape 6 ani... cand o sa reusim?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa este...nasol cu distantele astea.....Noi vrem sa ne intoarcem...iar unii din RO vor sa revina...tie nu ti-e frica? Eu recunosc ca...DA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Pai nu stiu... cred ca nu mi-ar fi daca m-as duce cu banu gramada... oricum, in caz de ceva e bine sa lasam o portita deschisa aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

olivia,cind ma apuca dorul de casa,nimic nu ma mai poate opri din drum.Direct in romanica ma opresc.Stau acolo ce stau si ma apuca un dor de comfort si de pat mare si cald si de dulciurile de la real care nu sunt chiar toate in Ro,si de sosea cu masini conduse cit de cit civilizat,de faptul ca la magazinul de unde imi cumpar chifle doamna aia asa ce zimbitoare este si imi zice cinci zeci de danke si bitte pina ies din magazin etc.stau ce stau si aici si iar ma apuca dorul de casa si iar vreau sa ajung repede,repede la mama acasa.Deja eu nu stiu unde sa spun acasa,dar un singur lucru stiu sigur.De cite ori aterizeaza avionul la Otopeni,mi se umezesc ochii si imi tremura mainile.Niciodata cind am aterizat aici nu am avut asa trairi.Deci tot acolo e emotia si bucuria si dorul.In aceeasi masura sunt mai mult decit convinsa ca daca m-as intoarce definitiv in Ro dupa un timp as regreta.Intr-un fel iti inteleg teama dar nu pot sa nu ma bucur pentru tine,tu te intorci acasa,eu ramin printre straini.

Mergi la inceput

Asa este ..acasa nu mai este nicaieri...nici acolo..dar cu siguranta nici aici...si chiar asa ..lacrimile apar doar pe Otopeni...
Daca tati nu ar fi fost roman...si eu as fi ramas aici:)
Anca..portita am creat-o..cetatenia...
Editez....Dana dar ai un avantaj...te poti urca in avion si-n 2 ore esti acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

da,ai perfecta dreptate.

Mergi la inceput

V-am pupacit..spor la scris schimbul I si II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

hehehe Anca si eu care credeam ca sunt singura care nu a strans bani in 3,5 ani de cand sunt aici. Si ma intrebam cu ce sunt eu mai defecta decat alta lume, caci de cheltuit aiurea nu am cheltuit (exclus drumurile din Romania, cand vrei nu vrei se duc banii). Si ma tot intrebam si eu frate unde sunt banii acestea cu, care se lauda toti de pe aici.(si nu vreau sa fiu rea, dar cu pozitie mult mai joasa decat a mea).Am decretat, ori "minte" una lume (exclus exceptiile, care chiar au avut noroc sau ajutor, caci aici astea sunt de mare folos) ori eu mai am ceva de reparat la "mansarda".

gata ca m-am racorit un pic.
Si apropo Olivia, nu-mi place sa ma plang in public, si nu ptr ca nu v-as considera prietenele mele, dar ptr ca am aflat nu de mult ca lumea e foarte mica. Si toata lumea din jurul meu stia ce fac, caci erau informati de pe DC. Asa ca ...mai bine tac.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza iubitelor
azi va rog sa nu ma bagati in seama, e a treia zi de migrena si imi vine sa mor. asa ca daca scriu tampenii dati si voi ignore :D
Dana-ema imi pare bine ca Ric a inceput sa manance mai bine si sa ceara cate ceva, e un progres ff important! sa o tineti tot asa!
Olivia tare scump Luca in poza de pasaport....poci chiar sa ii zic ca e nepotu', nu? :D :D
eu sunt din categoria care cred ca pot face ceva bun ptr tara asta, vad ca e intr-o situatie naspa si de aia nu as pleca. si imi place mai ales cand vad oameni de generatia noastra care traiesc mai bine, care au constiinta lucrului facut bine, care nu se dau in laturi de la muncit 12 ore pe zi si care au salarii bunicele, care au puterea dupa aia sa se intoarca la pitici acasa, sa faca vacante afara si si mai zica ca-s romani. (iax ce fraza lunga ptr capul meu) asa ca daca vreti sa va intoarceti eu sper sa va alaturati noua....si sa facem ceva ca sa fie din ce in ce mai bine aici.
va pupez.....incerc sa ma apuc de treaba ca de, asta nu lipseste.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata
Mooaamm ce probleme importante se dezbat aici!!!
Sa va spun si eu ce ma framanta de la o vreme... fara un motiv intemeiat mi-a venit mie ideea ca ce ar fi daca Mara atunci cand implineste 10 ani se hotaraste sa stea cu tatal ei in Ro.... si da-i si pune-te pe bocealaaa... Acum trebuie spus ca o vad tare preocupata de plecarea ei in vacanta la vara, isi tot pregateste lucruri, cadouri, vrea sa le cumpere ceva frumos prietenei lui taica-su si baiatului ei... mai pune si domunul meu paie pe foc, cica sunt maica-sa si frate-su vitregi. ea e innebunita dupa Suedia si adaptata perfect aici, dar parca poti sa stii...
Liliana nu stiu care e situatia voastra acolo, dar si eu pregatisem un sac de acte pt intorcerea Marei din Ro asta vara si cand au vazut ca are sedere permanenta aici nu i-a mai interesat nimic altceva.
Pupam pe toata lumea
Si sa nu uit, Nicole la multi-multi ani alaturi de Alex al tau, sa va iubiti mereu ca acum

Mergi la inceput