Poznasi de iulie-august 2004 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ei au incercat si cu mita...cica nu a mers...nimeni nu a vrut sa ia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

E cu substrat titulatura mea ...merci mult .Cred ca iti dai seama...si sper sa va dati seama.Nu pot sa spun mai mullte aici pe forum.

Io am observat-o in seara asta pe-a lu' Alice

Mergi la inceput

aaaaa.....m-am prins...coincide cu plecarea noastra.Da, super...dar e altceva.....

Olivia, mi-ai pus un semn mare de intrebare...iarasi nu dorm noptile...si nici nu am cine stie ce mobila....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cre` ca m-am prins...

quote:
Originally posted by pako

aaaaa.....m-am prins...coincide cu plecarea noastra.Da, super...dar e altceva.....

Olivia, mi-ai pus un semn mare de intrebare...iarasi nu dorm noptile...si nici nu am cine stie ce mobila....

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ce fain e Luca americanu`.Mai la voi cit e valabil pasaportul copiilor?Sa va spun de ce! eu i-am facut pasaport lui Ricu la....2 saptamini.Trebuia neaparat sa plec in ro cu Serban si normal ca trebuia sa-l i-au si pe bebe.Asa ca la fotograf cu Ricardo care numai dormea la virsta aia.Poza a fost facuta cind dormea,atit m-am chinuit sa-l trezesc n-am reusit .Asa ca el doarme in poza de pasaport.Culmea nimeni nu mi-a zis nimic si are deja multe stampile pe pasaport.problema e ca nu aduce deloc acum cu bebelusul adormit din poza.Si e valabil 5 ani.Pai cum vad ei asemanarea,mai ales cind o fi mai marisor.
Nicole,la citi mai multi ani impreuna,tot binele din lume vi-l doresc!

Mergi la inceput

Dana, nici Andreea nu mai seamana....si eu ma intreb cum de nu zic nimic cei de la vama.
Eu parca stiam ca e valabil 3 ani....si la adulti 5 ani...si dupa 50 de ani se mai scimba la 10 ani...parca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

cre` ca m-am prins...
[quote]Originally posted by pako

'io recunosc ca nu
Pasaportul este valabil..indiferent de cum se schimba cupilu'...si eu care-mi faceam probleme ca nu i se vad ambele urechi:)))))..si un umar este mai jos..he,he..

Mergi la inceput

Valabil 5 ani am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna tuturor,
Zilele astea am fost mai libera, luni chiar am chiulit pe motiv de boala a lu fii-mea... care fie vorba intre noi nu era cine stie ce... da tare bine a fost sa stau acasa (aproape toata ziua)!

Olivia, icq e un program de chat online.. Vad ca Luca e gata de plecare... si Felicia la fel... numa io ma intreb ce d.... mai caut pe aici..
Lasa Felicia ca o sa fie bine, daca v-ati hotarat sa faceti pasul asta mergeti inainte... cu repatrierea nu stiu cum e.. noi am predat buletinul la plecare.
Daria, am citit despre framantarile tale in legatura cu serviciul... daca ai experienta asa lunga acolo nu cred sa fie probleme... si cum au zis si fetele... firma mare inseamna mai multa stabilitate..
Marcela, felicitari pentru Liuta pui ca stie atatea cuvinte... Bianca nu cred sa stie zece... asta daca numar si personajele din desene animate la care le pronunta decat prima silaba ("Ba" in loc de Barney). Da nu-mi fac probleme... intelege absolut totul ce-i zic, se executa imediat... nici macar nu trebuie sa ii arat cu mana..

Voiam sa va intreb, copiii vostri cat stau la TV pe zi? Ca Bia a cam luat-o razna de cand cu dragostea pentru "Ba", il viseaza si noaptea .. sincera sa fiu nu ma asteptam sa am probleme din astea de pe acum.. Si eu care eram adepta "fara TV in camera copilului" :(

Mergi la inceput

[quoteOlivia, icq e un program de chat online.. Vad ca Luca e gata de plecare... si Felicia la fel... numa io ma intreb ce d.... mai caut pe aici..
[/quote]
Hi,hi...poate pentru a stringe bani?..Mai stau si eu cu tine in zona..pentru inca un an ..asa ca nu te las singurica
Despre TV-u....din cauze legate de MP..noi stam muuuult la Tv...Si noi tot cu Ba si cu Sesame Street...
Multumesc pentru raspunsul cu..icq....mey..deci chiar se poate!

Mergi la inceput