Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 12
pako spune:
Am vazut poze..
Am vazut tzucureii pe zapada...distractie mare
Am vazut si iepurasul Victor...cand am vazut desenele vriam sa te intreb de ce nu le deseneaza pe perete ca sunt frumoasa, apoi am vazut peretele.
Sunt obosita scuzati repetarile dar nu ma mai duce capul la ora asta...
Mie mi-a frica s-o las pe Andreea singura in cada....
Aice...parca ti se potriveste mai mult numele asta...sau m-am obijnuit eu cu el..
szivarvany spune:
Nu am somn. Cred ca stiti deja de ce, ca m-am vaicarit destul 
Vazut Ilinca si Ionut la distractie in zapada si un Vic pestisor ! Copii frumosi si cuminti ![]()
O zi faina tuturor ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
neatza neatza
Daria de ce nu ai somn maica de dadaca?? ai ai aiiiii ce urekeala ti-ar trebui tie! auz la ea.....din ce se streseaza. hai ca azi e vineri si iti vor veni numai solutii bune!![]()
aici ploua si e cald si eu pentru prima data in saptamana asta nu m-am trezit cu migrena! asa ca-s fericita.
Cori interesanta ideea ta....buna de circuit turistic!
fug nitel la treaba si sper sa revin asap!
o zi buna tuturor!
corianai spune:
Neata, neata
Noi am dormit prost, Eva a fost agitata si s-a trezit de 1000 de ori, cred ca a durut-o burta ca aseara a mancat din wokul nostru. Ce sa-i fac daca e pofticioasa, ea sta aproape de mine la masa si daca nu ii dau ce mancam noi se serveste singura din farfuria mea, se baga cu totul acolo![]()
Danule sa stii ca si Eva zice apa la tot ce curge, normal ca trebuie sa semene si ea cu fratiorul ei!!!
Olivia va asteptam si pe voi in vizita, si daca mai dureaza cateva luni sa apucam sa ne mutam ca sa fie spatiu mai mult e super. Daca nu ne inghesuim noi cumva in astea 3 camere![]()
Daria nu mai fii necajita, pupam sa-ti treaca
g_ioana spune:
Neatza,neatza,iaca am mai aparut si eu odata cu primavara ca la noi este azi tare caldutz si placut afara!
Eu am avut 2 saptamani de groaza
,ca pot sa-i dau un subiect de schita lu Caragiale!Cum v-am zis, luna asta ne-au micsorat salariile la minim( cica de luna viitoare intram in normal),dosarul meu pentru stimulent era incomplet(m-am plimbat la primarie vreo 3 zile, ca o zi cereau o adeverintza, o zi imi cereau o cerere, pana m-am enervat si am luat dosarul si m-am dus direct la directia muncii une am rezolvat problema in 10 minute)si mi-am stors creierii sa fac orarul pentru semestrul II, lucru imposibil daca iei in calcul toate pretentiile colegilor!!Si ca sa nu fie de ajuns, mandra mea se trezeste plangand de vreo 2 nopti, la ora 12 fix si 3 fix
,asa ca sunt f.f.f. obosita
!!
V-am citit,dar am uitat ce vroiam sa raspund...incerc mai tarziu poate imi aduc aminte
o zi buna si pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Dialog intre mine si mandra(pe ea cand o intrebi ceva,nu trebuie sa-i sugerezi raspunsul),aseara am avut senzatia ca facea pisulica cam des si m-am gandit sa nu fi racit sau doamne fereste sa aiba infectie urinara,asa ca o intreb "Maria mama te ustura cand faci pisulica" raspuns "te utura,te utura!" eu continui "Unde te ustura mama?" raspun corect "la nasuc" si pune si degetul
!!!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
alice2004 spune:
Heheee, buna dimineata ! Azi sint in pribegenie pe la firma, asa ca astfel se explicheaza ora asta matinala la care scriu !
Roxi, ma bucur ca nu te mai doare capul, ca stiu cum este la migrene, bleah, taaare nasol ! Sa ai o zi minunata !
Si aici la Bucuresti vad ca s-a mai incalzit un picutz, zice-se ca incepe sa ploua pe dupaamiaza, dar asta este, nu le putem avea pe toate ! Bine ca nu mai e asa de frig, ca m-am saturat !
Dana, pupici pentru Victor, si Andrei e cam cu greva somnului, dar eu ma incapatinez de fiecare data si pina la urma adoarme, odata si cu citiva din neuronii mei, ca tare ma oboseste dormitul asta de dupaamiaza !
Carmen, pupici si pentru tine !
Olivia, asa este, cum spui, noi nu ne-am jucat inca de-a loteria vizelor, dar nici nu cred ca mai este mult pina atunci ... era cit pe ce sa ne mutam in Coreea de Sud acum citiva ani buni, incepe sa imi para rau ca nu a facut-o !!!
Cit despre Alice, pai mie mi-a placut de cind ma stiu cartulia aceea cu Alice in Tara Minunilor, tin minte ca am fost foarteee fericita cind am gasit-o si in limba engleza, ca ma saturasem de cite traduceri citisem ... si cind a fost sa imi aleg un pseudonim, nu mi-a fost greu sa ma decid ! Ca altminteri era sa fim doua Cori, si nascute in aceeasi zi, dupa cum am remarcat !
Ioana, heheee, ce m-a distrat conversatia aceea cu fetita ta, si eu mai fac asa cu Andrei, el insa nu spune daca il doare ceva, imi arata unde este ! Cel mai distractiv este cind ii spun ca trebuie sa invete sa vorbeasca si sa imi spuna ce vrea ... si cind intreb "ce este, draga ? Ce vrei ?" - imi raspunde "catu" ... asa ca pot sa pun si eu pe lista cuvintul acesta de vreo enshpe ori, ca la el in vocabular are nenumarate translatii !!!
Catu e si crenvustiul pe care il maninca, si carnea si sucul ... si acum nu-mi mai amintesc ce inca !
Daria, haaai mai, mai lasa-le incolo de ginduri si relaxeaza-te, mama !
Va doresc o zi minunata tuturor si mai stam de vorba ... printre trebile de aici !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Cum spunea si Ioana, este tare placut la noi azi. Plus ca azi vin bunicii in vizita si stau pana duminica, asa ca avem numai motive de bucurie 
Acum ma uit si pe poze, l-am vazut pe Vic tor cat de frumos inoata el in cada (ce-as vrea si eu sa faca Stefi baie in cada mare) si pe tzucurei cum se dau cu sania.
Roxana cred ca ai trimis migrena la Iasi
, sunt un pic racita si ma doare si capul ingrozitor
, asta e, bine ca este vineri!
Si noi era cat pe ce sa plecam in 2000 in State, nu am mai plecat, iar acum nu prea mai vrem. Cum spunea si Carmen cu un pic de noroc se poate trai bine si in Romania. Mai ales daca poti sa faci abstractie de diverse chestii. In schimb imi place sa calatoresc si sper sa mai am ocazii sa vad diverse locuri din lumea asta mare.
Daria, daca ai probleme cu bona incearca sa o schimbi, chiar daca este numai pana la toamna. Oricum este mai bine de jumatate de an pana atunci. Nu ne-ai spus ce ai vazut la gradinita.
Marcela, imi pare tare bine ca ati gasit un loc asa bun pentru puiul mic. Stefi vorbeste mult pe limba ei, dar eu sunt batuta in cap si nu pricep ce spune. Dar sigur nu are un vocabular asa bogat.
Nicole, la multi ani fericiti in continuare si sa va bucurati de Andreea!
O zi buna va doresc si eu!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
biluta28 spune:
Alice apropo de medic pediatru si conditii de primire si consult " se intampla si in Romania " si unde mai pui ca-i cabinet de stat. La policlinica unde duc eu copii au sala de asteptare cu masute si scaunele ca la gradi. si un televizor care merge numai pe desene non-stop iar la dr. in cabinet este o masuta plina cu jucarele. Edi de cateori mergem abia asteapta sa intre in cabinet si e o placere pentru el , nu mai spun de Ana, iar dr. tot timpul are rabdare si il consulta amanuntit indiferent pentru ce ne ducem. Deci , se poate si la noi
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
kro spune:
Buna dimineata !
Alice (eu iti spun in continuare asa
)....cam des pe la firma in ultima vreme...pregatesti intoarecerea definitiva cumva ? ...Pupici sa-ti treaca ziua repede...
Ioana...hihihi...super conversatia cu mandra ta...
Roxi...la cat mai multe zile fara migrena...
Cori...tot bolnave sunteti ?
Daria...lasa ca trece si perioada asta...si va trece cu bine, o sa vezi 
Olivia...da, gata cu examenele...pentru moment
...Bey da e de groaza MP asta a voastra...facea si dezordine ?! 
Andreea...ce mai faci...tot ocupata ?...Mai spune-ne despre Pupi ...
Marcela...bine ca ati rezolvat cu gradi...cine ar fi crezut ca in asa scurt timp se va intoarce situatia si moatza ta va plange la plecare ?...Si felicitari pentru vocabular...da' ce rabdare ai avut sa scrii toate cuvintele...
Nicole...LMA si din partea mea...Cum a fost seara...pe masura asteptarilor ?
Carmen...succes cu bona...da' de ce nu sta mama ta cu copiii...ca am vazut (in poze) ca vine des pe la tine...Ti-am vazut tzucureii...frumosi ca de obicei
...
L-am vazut si pe Victor...si Dana, sa stii ca fetele au dreptate... ce mult a crescut de cand l-am vazut ultima oara
...
...Si pentru ca tot intreba AndreaM de poze...am scotocit in arhiva personala si am pus cateva pe aici: http://community.webshots.com/user/mcgcaro
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI