Poznasi de iulie-august 2004 (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, ma bucur ca este asa, nu am spus niciodata ca nu se poate si in Romania, doar ca asemenea cazuri sint de numarat pe degetele de la o mina ... sau poate doua !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neataaaa!

N-apucai sa citesc prea mult...
Pako...vreau d'ala de la quelle!!!
Daca poti sa il cumperi pana vin eu ar fi exceptional!
La vara in curte la bunici o sa fie super extra! Cred ca are Marilena numarul tau de telefon pentru cand ajung in Darmstadt...:)...daca nu baga un PM...io colectionez numere de telefon!...hihihi

Daria...probleme problemoase...io-ti urez sa gasesti cea mai buna solutie pentru tine si Giulia.

Pupam voios, o zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Andrea...acum am citi...sanatate multa si we placut cu bunicii...
Mihaela...super...mai rar asa ceva in RO...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Alice , kro si treaba asta nu e de ieri de azi asa am gasit acolo si acum 6 ani cand s-a nascut Ana si decand tot mergem acolo.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu sunt singura pe aici pe la birou si nu am chef de abslut nimic - imi vine sa ma duc acasa si sa ma culc sau sa citesc ceva...cum nu pot, macar bintui pe aici pe forum!

Eu raportez inca o noapte dormita cap-coada, chiar a adormit devreme aseara si ne-a lasat si noua ceva timp si spatiu de putin romantism in doi (adica intelegeti voi si fara sa pun iconul ala sugestiv...) si uite asa am dormit toti 3 bine ! Numai ca faptul ca s-a culcat la 10 jumate l-a facut sa se scoale putin inainte de ora 7 asa ca m-a lasat sa dorm peste noapte dar mi-a taiat somnul dulce de dimineata...
Am auzi prognoza meteo - cica un weekend se va incalzi foarte mult vremea insa se va lasa cu nori si ploaie...iar mie imi e asa un dor de soare si de sentimentul ala de proaspat si curatenie pe care ti-l da inceputul primaverii...
Gata, va las ca ma apuca astenia de primavara...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, heheee, ma mut si eu acolo unde stai tu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza.
Am intrat sa va multumesc pentru aprecieri. Vicu creste ca din apa si pe zi ce trece se schimba. Acu seamana din ce in ce mai mult cu tac'su asa ca intru in gashca mamelor purtatoare
Mihaela, super cabinetul ala. Poti sa imi spui pe unde e?
Cu plecatul din tara... io is in categoria: "daca plec si io cine mai face ceva in tara asta?" Imi place sa merg, sa vad, apreciez tarile curate si civilizate, dar imi place acasa la mine, in Moldova mea. Nu cred ca as ramane o viata afara... dar niciodata nu stii ce ti se poate intampla in viata.

Mey, o zi minunata si un w/e nemaipomenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dana, ca bine zici! Subscriu si eu ca poate asa mai schimbam ceva si in tara asta...
Daria, cum mai e cu bona? si sper sa gasesti cit mai repede o solutie buna!
Bilutza, la ce cabinet va duceti voi? Si la medicover unde mergem noi exista in cabinetul dr. jucarii si exista si in sala de asteptare dar nici pe departe asa cum spui tu!
Marcela, de cite ori te aud vorbind de gradinita imi doresc si mai mult sa-l duc pe Stefan acolo - am luat legatura cu directoarea si o sa mergem sa o vizitam si poate din toamna il dau si pe Stefan, macar program de 4 ore daca nu program intreg. Voi la inceput ati dus-o pe Lia sa-i cunoasca pe copii si sa se obisnuiasca cu educatoarele sau ati lasat-o direct sa se integreze ea? Cum ar fi mai bine?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

aseara cand ne-am dat jos din masina am lasat-o pe mandruta mea pe jos prin zapada. si a zis ea una alta de n-am inteles nimica, dupa care s-a oprit si a zis anune (adica alunec). si a inceput sa mearga mai incetisor dupa care a inceput excursia catre casa, ca a vazut un catel si voia sa plece dupa el, dupa care a pus mana pe un gardulet de metal si a zis ade (adica arde, ca la noi rece si fierbinte sunt aceeasi notiune), pe urma am luat-o pe ocolite pe dupa toate masinile si intr-un final am ajuns si in bloc. unde si-a adus aminte de prietena ei, andreea (care are aproape 2 ani) si a tinut-o tot in anea, anea, anea pana sus la patru! si acolo s-a dus la usa si to-to (adica sa ciocanesc eu, sa iasa andreea) si nu va spun ce fericire a fost pe capul lor cand s-au intalnit. iar dupa ce a adormit bebelina, am intrat pe dc ca deh, nu mai intrasem de mult...
apoi am vazut filmul acela care a fost o revelatie - fetelor, vi-l recomand din suflet. va schimba complet perspectiva asupra lumii. si daca aveti si un barbat ca al meu, pasionat de fizica cuantica si noile teorii asupra universului, o sa aveti parte si de super-discutii post-vizionare.
cateva informatii despre film gasiti aici:
http://www.whatthebleep.com/crystals/
pozele care se vad sunt apa din aceeasi sursa expusa la diverse medii.

o zi frumoasa tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata gagici...
dario,
kro, mamica vine cam o data la luna si sta cam o saptamina, din pacate taica-miu e din ala care nu ca nu s-ar descurca singur, da` tre s-o vada pe maica-mea cum se-nvirte prin casa asa ca nu ma pot baza pe ea. ei imi tot zic s-o duc acolo pe ilinca cind se incalzeste afara, asa cum l-am dus si pe ionut, lui i-am mers foarte bine. `oi videa..
ieri s-a intimplat o chestie de care m-am temut atunci cind am decis sa-mi schimb numele dupa maritis: ionut a venit acasa si mi-a spus ca a ris un copil de numele lui, era vizibil marcat... degeaba am incercat sa- explic, nu prea am avut sanse de reusita...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput