Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Daaa, ca m-am luat cu vorba si am omis sa mentionez ... Raaaain, odihneste-te, mama, bine,
sa fie salbaticie in toata regula ![alacarefaceprecumleul]
Si editez - oaaa, Daria, cinci mil ii dai ? Pai nici in bucurestisiti nu-s preturile astea ! MP-ul tau ar trebui sa se poarte cu tine ca si cu un ou ...
Carmen, baftaaaa !!!!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
pako spune:
saptamana trecuta s-a discutat despre peste..n-am avut cum sa postez atunci...fiindca azi i-am facut pestesi findca Andreea a papat tot va spun si voua cum il fac.Fierb 3 buchetzele de brocoli, un morcov si un cartof ...asmestec cu pestele fiert si blenduiesc .Cand se raceste compopzitia adaug 3-4 linguritze de smantana...iese un deliciu.Incercati.
alice2004 spune:
Felicia, si eu tot asa fac pestele ... sau in loc de broccoli pun sfecla rosie ! Si daaa, cu smintina si marar iese suuuuper !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
speel spune:
Eu peste i-am dat finger fish in magnetron cu piure de cartofi si i-a placut.oricum nu papa mai mult de doua bucatele,dar e ceva oricum.I-a sa-ti reiei indeletnicirea cu pozici si sa ne-o mai arati si noua pe pui.Eu una n-am vazut-o de mult.
AAAA,Lia e datoare cu poze de multtttttt.Ce faci Liooo ne tragi pe sfoara si ti-i numai pentru tine frumusete de Danut?
alice2004 spune:
Dana, inca un motiv pentru care nu inteleg de ce voi de acolo vreti sa va repatriati in Romania ! Sa veniti in vizite, da, dar sa veniti definitiv ... ma depaseste ! Sper sa nu imi iau bite pe cocoasa pentru asta !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
pako spune:
Dana, noua nu ni s-a intamplat asa la pediatru...chiar mi se pare superficial...adica te rezolva de ce ai venit si atat.in schimb andreea e cea mai fericita cand merege acolo...au camera de asteptare plina de jucarii de toate varstele.Cand am avut probleme cu mana a trebuit sa asteptam juma de ora ca sa vada doctorul cum se comporta dupa ce i-a pus-o la loc...si-a revenit imediat si tot timpul s-a jucat cu bucataria de acolo...mesteca in cratitele alea de nu se putea...
incearca sa-i pui si smantanica, poate papa mai mult asa...
o sa mai fac cat de curand niste pozici..daca cereti voi, cu cea mai mare placere.
alice2004 spune:
Eeee, ziceam si io asa, metaforic apropos de bite ... stiu io ca sinteti pasnice si iubitoare ! Dar nu ma pot opri sa nu fac comparatie cu pediatra noastra si cu al sau cabinet unde mergem la controale ... acu chiar daca as vrea sa il schimb, tot nu as reusi sa gasesc unul care sa semene macar pe sfert cu ce povestiti voi ! Nu mai zic si de modul de abordare a copilului sau de cum se face examinarea ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
corianai spune:
Rox prima parte a visului mi-a placut!!! Daaa, sa vii la noi, e gigea, o sa-ti placa, parol!!! Imi pare rau ca s-a lasat cu migrena, daca il pui in fapta iti zic eu sigur ca iese bine 
Dana sa dea domnul sa ai dreptate cu Mara si taica-su. Ce sa zic, am la ce sa ma gandesc vreo cativa ani de acum incolo... Deocamdata taica-su e plecat mereu din Ro, nu da semne ca ar vrea sa se adune de pe drumuri dar cine stie... Si nu vreau sa te contrazic, dar sa stii ca eu eram ferm convinsa ca e tipic scandinav casa cu ferestre pana in podea si fara perdele... am vrut si noi sa luam una dar eu m-am oripilat la gandul ca sta vreun boschetar si se zgaieste la noi pe geam, deh... chestii frumoase de pe la noi, se pare ca nu scapam de prejudecatile astea o viata
Daria imi pare rau ca nu ai reusit sa furi bona, eu intelesesem ca e libera acum. Oricum eu zic sa cauti alta, chiar daca e numai pana in toamna
kim222 spune:
...am aparut!
Roxi ..sa treaca migrena...poate capsorul tau vrea vacanta in Suedia!
Cori..eu zic sa nu-ti faci probleme...si de ce la 10 ani? Iti garantez..crescuta si adaptata in Suedia...niciodata nu o sa vrea sa traiasca in Ro! Ce mai face Eva?
Liliana...ai prieteni care te urmaresc si aici??![]()
He,he...la asta m-am gindit si io..ca-i lumea mica...ca altfel imi dadeam eu drumul la gura si va povesteam despre MP...tipic romanca
...Asa ca Daria te inteleg...cunosc si eu fetele de care spui...Eu zic sa dai anunt...la ziar , pe DC la fetele din Oradea...sfoara -n tara printre cunostinte...imposibil sa nu apara ceva! Si de la toamna cum zice si Roxi..la gradi!
Marcela...lista noastra este asa cum am spus de 5 cuvinte ..cu totul![]()
Nicole..esti a treia persoana pe care o stiu si care datorita netului si-a gasit fericirea...dragut....
Roberta..si eu care credeam ca numai la mine dureaza citeva ore curatenia..dar nu din motiv de Duracell ci de MP...na..ca pe asta nu o stiati!![]()
Azi nu le-am vazut nici pe Lumi..nici pe Ioana...
Wo..ce de mamici care au trait o vreme prin strainataturi..
Roxi mi-a placut pledoaria ta...Noi pentru toti prietenii, rudele si cunoscutii...sint catalogati ..nebunii care vor sa se intoarca..
editez ca am uitat..Felicia..nu-mi vine sa cred..exact ca aici dorm pe jos pe saltelute..nu mi-a venit sa cred..stiti ca va spuneam..
Multumesc de reteta..o amin ajunge Luva -n Ro..aici pestii au mercur si nu se indica la copii...de California vorbesc..de restul..habar nu am!
vrabiuta spune:
buna seara.
curat dependenta! ![]()
am luat copilul de la gradi (din nou nu se dadea luata acasa, a trebuit sa ies eu pe hol ca sa o conving sa vina si ea). am culcat-o si acum am venit sa vad ce ati mai scris.
olivia - si la noi tot pe saltelute dorm. sunt saltelute din trei bucati, peste zi stau stranse una langa alta si formeaza un fel de canapelute pe care topaie astia mici cu mare entuziasm. cand se culca le desfac, pun lenjerie si... nani. la o alta gradinita unde am fost aveau paturi care se ridicau si se strangeau intr-un fel de dulapuri, iar la alta erau paturi pliante metalice pe care le desfaceau la ora de somn (care mi s-au parut extrem de periculoase pentru copii).
si apropos de repatriere - sa stii ca sunt total de acord cu voi. cel mai important e sa fiti fericiti. nu sa aveti confort material si sa fiti mereu cu gandul la cei de acasa.
eu m-am tot plimbat prin natura meseriei, am stat si vreo cateva luni in scotia cand eram studenta, dar nu m-as muta din romania. poate pe coasta de azur la batranete, ca acolo intr-adevar mi-ar placea sa traiesc. ![]()
dana - asa am patit si eu cand am ajuns la scotieni si am vazut case fara perdele si cu ferestre imense. tin minte ca i-am scris si mamei mele, asa de ciudat mi s-a parut...
corina - si eu zic sa nu iti faci griji, e normal sa se bucure ca pleaca, intalneste prieteni si mai schimba decorul, pe urma are ce povesti colegilor la scoala.
dar sunt sigura ca nu si-ar lasa mama si surioara pentru nimeni pe lumea asta... 
in seara asta ne uitam la un film super interesant despre univers, facut de un japonez. daca e asa de bun cum ne asteptam, o sa vi-l recomand si voua sa nu-l ratati.
pupici si o seara buna tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto