Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Roxanaz - ai dreptate 
Faza tare e ca dadaca pe care ma bazam nu mai e disponibila, asa ca habar nu am ce va fi 
Pako - ce gradinitaaa ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
pako spune:
Monica, m-am uitat pe aici de casutze.http://i22.ebayimg.com/04/i/05/a4/61/43_1_b.JPG..in genul asta costa 20 euro
si despre asta spune Lumi(parca)
http://i19.ebayimg.com/05/i/06/3e/f3/51_1_b.JPG..asta e 25 euro
Daca vrei iti pot lua eu pana vi tu aici.
Daria,nu-ti mai fa probleme asa din timp...stiu din experienta, ma consum prematur si cand ajung cu adevarat la problema sunt extenuata psihic....sigur vei gasi o cale buna pentru Giulia.
alice2004 spune:
Olaaaa si de la mine ! Am cam avut trebi pina acum, plus iesitul afara cu baietii mei, cam frig si umezeala azi, si iar ninge maruntel, meteorologia spunea ceva de ploi si ca se mai incalzeste ... bei, da departe mai este primavara aia, de vara nu mai amintesc macar !![]()
Dana-Emma, multumesc ca ai rostit tu ce vroiam sa spun si eu apropo de statul prin straini si venitul acasa ! Nu zic ca nu sint si romani inimosi care se dau peste cap sa faca totul bine, dar majotitatea tot la epoca de piatra sint si nu au nici o intentie sa avanseze pe scara evolutiei !
Daria, succese cu bona ! Dar chiar, de ce nu o poti tine pina in toamna? Asta daca sta si ea atit ... Pupici si o sa fie bine, ai sa vezi, eu m-am convins de muuulte ori ca rezolvarea situatiilor mai dificile apare mereu, chiar si atunci cind nu te mai astepti !
Marcela, am mai spus-o, ma bucur ca s-a rezolvat cu problemele de la gradi ! Cit despre educatorii de care vorbesti si de cum se ocupa ei de copii, vad ca ti-a raspuns si Felicia ... ti-as putea da si eu un exemplu pe care il stiu bine de tot, verisoara lui Andrei, fetita fratelui meu, care are 5 ani si merge la o gradi de stat ... heheee, aproape ca am spus totul, nu ?
Vad ca schimbul III a fost foarte activ, pupici tuturor !

Sint pe aici ... am un moment de respiro ...
O dupaamiaza linistita va doresc si Roxi, sa treaca migrenaaaa !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
vrabiuta spune:
felicia - de la 3 la 6 ani aceeasi grupa?? pai cum poti sa stimulezi corect dezvoltarea lor cand sunt atat de diferiti in abilitati? sau poate mai stii... iar cu masa, la fel, mi se pare putin cam deplasat.
la noi sunt 3 grupe, care sunt organizate nu in functie de varsta ci de dezvoltarea copiilor. cand stapanesc anumite abilitati, atunci trec la grupa urmatoare. activitatile nu se fac separat ci impreuna, sunt incurajati sa relationeze, sa comunice unii cu ceilalti.
oricum, din ce am mai vazut si am mai auzit prin bucuresti, se pare ca am avut mare noroc sa gasim loc aici.
ce mai face puiul mic? cand mai pui pozici noi?
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
alice2004 spune:
Felicia, heheee, uitasem sa spun ca am remarcat si eu noua titulatura !
La mine nu se deschid linkurile ! Casuta de la quelle costa 850.000 lei si sint de fapt doua cortulete legate de un tunel, e o chestie buna pentru cine are curte, intr-adevar, ca in apartament nu se pune problema, cred ca ar ocupa toata sufrageria !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
pako spune:
ma scuzati
asta e ce spui tu Alice ..e 25 euro
http://i19.ebayimg.com/05/i/06/3e/f3/51_1_b.JPG
si asta e casuta
http://i22.ebayimg.com/04/i/05/a4/61/43_1_b.JPG
pako spune:
Da, am ramas si eu uimita de ce program are gradinitza.Si acea mamica mi-a citit programul, l-am vazut ...deci nu e poveste.
Am fost cam puturosi la facut poze in ultimul timp...
e cu smecherie titulatura mea
alice2004 spune:
Da, Felicia, aia e constructia cu pricina ! Io caut insa casuta, ca mi se pare mai acceptabila ca pret si incape si in casa !
Simbata cred ca dau o raita prin magazini, sa vaz ce oferte au oamenii ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by pako
e cu smecherie titulatura mea
Am vazut !
Alice si
Andrei Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
salutare gagici...
raiinn, secs salbatic 
dariooo, ura si la gara, asta e, nu-ti mai bate capu` cu atitea nimicuri. la 5 milioane, sa te spele si pe picioare, daca zici ca asta-i piata in oradea
si io-s in catare de bone, azi m-am intilnit c-o tipa, vine de luni, urati-mi bafta, ca-s cam morcovita, da` la sfaturi is buna![]()
gata, m-am tivit la gradi, dupa ionut, revin pe-nserate, pup iu all
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3