Dureri...intense dupa punctie ovocitara (FIV-ICSI)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

aileene asteptam vesti bune nu ne lasa sa fierbem....

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

aileene: inca nu am aflat rezultatul tau. E de bine? Sper sa ne dai azi un martisor frumos, care sa ne incalzeasca sufletele

Flori tuturor azi, de 1 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , dragelor !
N-aveti idee cat de mult ma incalzeste la inimioara faptul ca intrebati de soarta mea , sincer nu ma asteptam si va multumesc din adancul inimii ! Scuze ca n-am putut veni mai devreme !
Rezultatul , din pacate e "-" , pe 28 cand am aflat vestea cea rea , moralul meu a fost la acelasi nivel , va dati seama , insa ma consolez cu scumpetea mea de flacaus Alexandre care e in vacanta de iarna si care ma face sa rad enorm de mult si sa uit aceste clipe mult mai usor ! Iesim la plimbare , mancam la Mc'Donald si mergem la cinema , , facem om de zapada si ne dam cu saniuta c-a nins atat de frumos din nou , de parca ar veni Craciunul nu Pastele ...
Am inca un test de facut maine pe 03.03.ptr a confirma primul test "-" , marea mea intrebare e de ce nu mi-au venit rushii , mama lor de rushi ???? Am intrerupt imediat trat cu utrogestan si oromone2 si totusi ! Poate maine vor aparea , oricum nu-mi mai pasa , mi-am luat gandul de la bb2 , n-am ce face asta e !
Tabitha Luli Ileana Veronici Beatrix Liana si absolut toate va trimit un gand plin de bucurii de speranta si de realizari frumoase cu ocazia sosirii primaverii (daca putem sa spunem primavara) si un sincer si calduros , din inima : voua tuturor ! S-auzim numai de bucurii din partea voastra ...

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ailenee poate testul de maine e cu +. Nu l-ai facut cam devreme?
Eu inca mai sper ca va fi bine.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aileene simt durerea ta, as vrea sa-ti spun cateva cuvinte care sa te imbarbateze, dar orice cuvant mi se pare prea gol in astfel de momente......
Te strang in brate pe aceasta cale virtuala si te indemn sa continui sa visezi frumos, optimist, indiferent de ceea ce-ti vor spune maine testele si medicii.
Atat timp cat visam frumos, suntem mai aproape de a ne vedea visul cu ochii, intr-o buna zi, stie Doamne Doamne care este ziua aceea.
Pentru tine, Alexander si sotul tau drag, tot binele din lume si sa treceti cu bine peste aceasta incercare, pastrandu-va inima la fel de curata si frumoasa...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

aileene: Cuvinetele sunt de prisos. Sa-ti dea Dumnezeu puterea de a trece peste acest esec si de a te bucura de familia pe care o ai. Nu inceta sa speri, minuni sunt peste tot. Mie mi-a venit CM la 72 de ore de la testul de sange. Daca retin bine in dimineata aceea, cand mi-au recoltat sange, nu am mai pus utrogestan. asta era sambata. Iar marti mi-au venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

...Imi pare rau...poate o sa gasesti puterea sa mai incerci odata...

Mergi la inceput

Tabitha Luli Ileana Oana Veronici dragutelor , din pacate e "-" definitiv , dar CM continua sa se incapataneze s-apara ! Am facut o serie de investigatii din nou din cauza lipsei de CM dr. vroia sa stie ce se intampla , cu toate ca oprisem inca din 28.02.06 utrogestanul si oromone2 tot nu mi-au venit , deci : echografii , analize samd ! Dr suspecta ea ceva inca de la inceput , din cauza ca prima analiza de bhcg era superioara totusi de 5 mU.I/ml si s-a pronuntat : bb s-a prins intr-adevar , dar din pacate nu in locul ideal (trompa) . Asta e , ultima mea sansa s-a dus ! Oricum stiu ca o data am avut-o de partea mea si de ce sa fiu mofturoasa cand vad cate dintre voi ati vrea s-aveti sansa pe care am avut-o chiar si o data ! Asa ca fetelor va doresc din suflet marea intalnire cu FERICIREA si cu faptul ca veti deveni mame , strangand cu sufletul plin de dragoste botul vostru aurit in bratele pline de dorul lui ! Va sarut cu multa prietenie si va iubesc mult si mii de multumiri ptr raspunsurile si sustinerea pe care mi-ati dat-o ! Eu voi fi mereu aproape de voi si ma voi bucura si voi plange alaturi de voi , scumpele mele prietene ptr orice veste buna rea , nu va voi uita !!!
Va doresc un week-end placut si plin de caldura-n sufletele voastre si ale celor care va sunt mereu alaturi ! O primavara fericita si bogata in evenimente SUPERBE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Aileene, imi pare rau....s-a dezvoltat ca extrauterina?!..sau s-a oprit?
Multumim de gandurile bune!

Mergi la inceput

Ileana draga mea , dr. mi-a spus ca s-a prins dar nu in locul ideal , ma gandesc c-ar fi fost vreo trompa , asa cum te-ai gandit si tu , iar la a-2-a Bhcg analiza era inferiora de 5 m U.I/ml ceea ce uitasem sa precizez , scuze ! Deci astept venirea rushilor si daca tot trebuie s-apara , sa se grabeasca ca nu mai pot de dureri de sani si de burta si ma doare si capul rau de tot ! Asta e !
Tu in ce faza esti ? Ce tratament faci ? Oricum iti doresc sa ai satisfactii in tot ce-ti doresti si sa te realizezi !

Mergi la inceput