Dureri...intense dupa punctie ovocitara (FIV-ICSI)
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
aileeneio tin pumnii pentru maine sa nu mai doara..si sa fie bineeeeeeeee...
"Nimic nu-i imposibil!"
aileene spune:
Fetelor , va multumesc din suflet ptr sustinerea voastra si mai ales ptr intelegere Liana , Beatrix , Silvana , Luli , Ileana un dulce la fiecare !!!
Liana esti o dulce ce mai , galeria ta m-a ajutat f mult , iar pumnii straaaaansi la feeeel ! Acum urmeaza sa asteptam rezultatul
Eu dupa cum vedeti ma simt muuult mai bine , chiar daca am dureri de sani , iar cand m-asez parca m-as aseza pe o "buturuga"
TE s-a derulat bine , mai aveam dureri dar suportabile spre norocul meu , numai ca din 3 foliculi doar unul s-a dezvoltat "armonios" si a fost la limita asteptarilor , ca celelalte s-au oprit din evolutie si nu s-au divizat , acum ramane de vazut ce si cum ? Voi face un dozaj de beteHCG spre sf lunii(28.02.06) si daca e "+" voi face altul ptr confirmarea sarcinii pe 03.03.06...sa speram ca va fi bine !!! Cu D-zeu inainte si cu speranta-n suflet continuam drumul vietii nu-i asa ?
Ileana in Franta protocolul FIV-ICSI nu permite transferul a mai mult de 2-3 embrioni /trat din cauza riscului prea mare al unei sarcini multiple din pacate , deoarece sunt femei care daca s-au prins toti embrionii , ele vor fi tentate sa ceara medicului sa-i faca o reductie embrionara si acest lucru se poate face (bineinteles) , dar NU fara riscul de a pierde toti embrionii si de obicei se evita acest lucru ! Eu cand am ramas gravi dupa 6 IAC si 2 FIV-uri (la activ) din 7 ovocite /total cate s-a putut punctiona , s-au fecundat doar 4 (ceea ce cu un FIV clasic era ceva mai mult decat extraordinar) , mi-au introdus 2 embrioni , frumos dezvoltati dupa 48h , din care doar unul (Alexandre) a ajuns cu bine , iar celelalte 2 le-au distrus din cauza ca erau prea fragili si n-ar fi suportat sa fie congelati , din pacate ca altfel ne-ar fi fost mult mai usor !
Iar in ceea ce priveste intrebarea ta referitoare la conditiile necesare ptr a beneficia de acea suma ptr FIV (sau orice alt trat.) , ar fi sa cunosti bine pe cineva , care sa te recomande si sa ramai mai mult timp pe teritoriu (tu si sotul , bineinteles) !!!
O zi buna la toate si multe lucruri frumoase pe viitor , multumesc inca o data ptr sustinere !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
ileana spune:
Merci mult!
Ce curaj ai dupa atatia ani de la FIV, sa mai incerci...
Te asteptam cu detalii...
Ce inseamna sa stau mai mult?
Cum adica , daca gasesc un medic, ala cum face cu asigurarile si toate cele? Nu inteleg...
veronici spune:
Draga Aileene imi pare tare rau sa aud ca ai asa dureri ! Mi-e groaza deja de ce o sa mi se intample mie !! Fii cuminte si fa ce-ti spun fetele care au mai multa experienta. Si ce spun doctorii bineinteles !!
Te pup si sa aud ca s-a prins o Alexandra mica!
http://photos.yahoo.com/verocika2002
aileene spune:
Buna fetelor ,
Mii de scuze ptr intarziere , am avut probleme cu PC-ul meu si pe deasupra nu credeam ca subiectul meu , mai prezinta vreun interes...si totusi ! Ma bucur ! Revin sa va dau un raspuns , o parere si nu in ultimul rand o sustinere calduroasa in planurile voastre , care sper ca decurg cu bine ! Va multumesc inca o data ptr raspunsurile pe care mi le-ati dat si de vorbele voastre atat de bune si de bine venite in acele momente grele ptr mine ... dar cum spunea cineva...nu trebuie sa ne plangem , din moment ce e ptr o cauza buna !
Si ca sa raspund la intrebarile voastre referitoare , intocmai la bb , ei bine , de abea maine dimineata voi face tesul sangelui , iar rezultatul il voi avea mai mult ca sigur spre seara , iar daca e "+" un alt test pe data de 03.03.06 ptr confirmarea sarcinii !
De simtit , ma simt excelent , mi-am revenit bine de tot dupa punctia dureroasa ! Simptome de gravideala nu prea am , dar nici cu Alexandre n-am avut , doar pofta de acru ! Acum nu am pofta , dar mi-e tot timpul foame iar la mine n-ar cam fi cazul sa ma mai indop ca-s destul de..."voinica"... !
Veronici scumpa , da bineinteles ca voi asculta fetele cu experienta , cu toate ca si eu , as putea sa dau la medicina , cu cate mi-au intrat in cap de cand sunt pe drumurile spre bb , dar stii cum e : omul cat traieste invata . Iti multumesc si sper sa fie , fetita , baiat , mi-e totuna , sanatos sa fie si sa vina si el in sanul familiei noastre , ca sa ne simtim si noi mai impliniti si asa ne simtim parinti , dar vad ca Alexandre are nevoie de un sufletel cu care sa se joace sa-i povesteasca , una alta si chiar cui sa dea jucariile lui preferate , pe care le pune deoparte cu mare grija , ca si cand ar fi deja pe drum...sper sa nu fie prea dezamagit daca nu e sa...fie ! Eu i-am explicat totusi ce se intampla din fir-a-par si stiu c-a inteles , doar ca nu mi-ar fi totuna ! Iti multumesc ptr gandurile tale bune si-ti doresc din suflet sa fie cu ochisori frumosi si sa devii in curand cea mai fericita mamicuta ! Sper ca acum cand iti scriu sa ai vreun samburel care sa incolteasca acolo-n burticuta la tine si sa devina cea mai frumoasa floare ptr tine din toata gradina ta ! te si s-auzim de bine !
Luli uite o si un ptr gandurile tale bune , sper ca si tu sa ai parte cat de curand de o veste minunata , pe "masura" asteptarilor tale , iubita !!!
Ileana draga ce n-ai inteles ? Eu ti-am explicat cum decurg treburile daca vrei sa-ti faci vreun trat in privinta bb aici in Franta , adica : sa ai pe cineva care sa locuiasca aici si de preferinta nu f departe de orasul in care se fac aceste proceduri (IAC FIV ICSI) samd ptr ca nu sunt enorm de multe si nu se gasesc in toate orasele , doar in cele mai mari ca si PARIS MARSEILLE STRASBOURG BORDEAUX METZ (unde sunt eu) si inca vreo 2 in toata tara , dar asta n-as putea sa-ti spun sigur unde ?! Si ti-am mai zis ca daca totusi decizia ta e luata si ai gasit pe cineva (prieteni , cunostinte sau chiar rude) care sa aibe amabilitatea sa te tina un timp la ei , din cauza ca trat e destul de greu si normal tu trebuie sa fii disponibila si sa-l ai si pe sot cu tine ptr of course ...Iar in privinta asigurarilor nu stiu cum se intampla , dar stiu ca persoanele din fam sotului , au platit cum ti-am si spus la inceput , vizita la ginecolog / jumatate , iar trat tot asa ! Din pacate n-a fost sa fie...stii !!! Eu iti doresc sa ai noroc si sa-ti indeplinesti visul cel drag si mult dorit , un din partea mea !!! Voi reveni cu vesti , sper buuuuuuuuuuune !
NUMAI BINE LA TOATE ...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
luli spune:
aileene sa auzim maine vesti bune si sa beeeeemmmmm sa chefuim
Ileana ce faci tu fetitza?
Behind every love is a great story
Luli
Tabitha spune:
aileene: probabil ti-au recoltat deja sange la ora asta. iti tinem pumnii ca diseara sa ne dai o veste buna. Suntem toate alaturi de tine!