Cu dragoste, din Iasi (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Danna_36 spune:
Nora, sunt aici, ascunsa in spatele ecranului!
Intra pe mess cand vrei, e adevarat ca uneori e Florin, dar de cele mai multe ori sunt eu in zona...Am si de lucru, ma agit si cu cele doua fetite ale prietenei mele si incerc sa popularizez cazul in speranta ca va ajunge si sub ochii cuiva si inimos si cu posibilitate de a ajuta...
Carmen, cand am zis de mesajul lui Marius m-am referit la ceea ce a scris el in memoria AndreeiC, fata care a murit la nastere...Cazul celor doua surori inca nu a intrat pe DC...Cat despre strengarul tau, pupa-l pe nasuc din partea...
Fetelor cu burtica, snatate si...la mai mare...
Mirinda, nastere usoara si BB sanatos...
Cristina, da' tu chiar toata ziua faci prajituri, placinte si tot neamul lor imparatesc?
Eu, pentru ca sunt nu fac si ii tin si pe ai mei la regim (la dulciuri ma refer).
Gabriela, azi am avut sedinta cu parintii la Magda si printre altele s-a discutat si de concursul de sambata. Nu e inca sigur cine va participa, invatatoarea inca ii testeaza (nu merg decat 1-2 copii din fiecare clasa, micile genii, iar eu nu simt ca Magda ar fi asa ceva), deci sunt sanse sa apar si eu sambata cu fetele.
photos
kisstherain999 spune:
Pentru fetele care nu au ajuns la expozitia de Azalee si camelii priviti minunatii.
P.S. Dulciuri pt microunde nu stiti, ca eu nu am cuptor?
Noapte buna.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Danna_36 spune:
Fetelor, nu am somn. E 4 si ceva si eu bantui prin casa cu gandurile aiurea. N-aveti idee de bine merge netul (inclusiv forumul, care pe timpul zilei abia se taraie...) la ora asta...
Fetele care lucreaza la ziar, oricare ar fi el, am o intrebare si rugaminte in acelasi timp. Vineri, sambata si duminica sunt "zilele hasdeenilor", eci elevii scolii 22 din Tatarasi, numita B.P. Hasdeu, serbeaza zilele scolii. Ma bate gandul sa propun directorului o actiune umanitara cu ocazia asta, cineva sa prezinte cazul celor 2 fetite (iertare, numai la asta mi-e gandul) si sa indemne la solidaritate, etc, elevii fiind invitati sa doneze cate 1 leu. Fireste, nu stiu cum va reactiona directorul si daca va fi deacord, dar, daca ar fi, m-ati putea ajuta cu un reporter care sa vina o ora la fata locului, la balul lor, (care e sambata parca, dar ma interesez exact si va spun) si sa faca un reportaj pe tema asta? Nu stiu, poate deja s-a gandit el sa cheme un reporter, habar n-am, dar, repet, pot sa ii promit asta, ma puteti ajuta? Si daca da, costa ceva? (Sa stiu daca imi permit)...Inca odata imi cer scuze ca va bat la cap cu problema mea, dar daca nu pe voi, pe cine altcineva? la toate...
photos
ralnied1 spune:
Danna, nu promit ca reusesc, dar voi incerca. Uite cum facem: daca vrei si ai timp, pana maine dimineata (daca reusesti pana diseara la orele 17.30 ar fi super), scrie-mi detaliat povestea fetelor si ce vrei tu (cu Zilele scolii, bal etc), precum si ce anume ar insemna ajutor din partea unui ziarist. Fa ca un fel de compunere...
Apoi trimite-l pe adresa mea de e-mail (ralnied@yahoo.com, nu pe cealalta pe care o stii tu, ci pe asta, te rog!). Sotul meu o va lista la el la munca (nu am imprimanta acasa, de asta te rugam cat mai repede!), eu voi lua textul tau si ma duc la directorul nostru sa ii dau si sa vada daca poate face ceva... Poate trimite de la noi pe cineva... Sincera sa fiu, sambata as putea veni si eu, dar in cazul in care as scrie ceva, nu ma bazez ca va fi publicat (eu nu sunt angajata ca redactor, desi la baza, asta mi-e pregatirea!)...
Repet: nu iti promit ca ai rezolvare, dar promit ca eu voi incerca chestia asta. Restul depinde de directorul nostru sau de redactorul-sef... Daca esti interesata, te ajut... Mai multe pe Mess, daca vrei: ralnied2002.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Danna, inca ceva. La noi, in general, spatiul e restrans. Deci nu stiu daca va putea sa fie vorba chiar de un reportaj. Dar poate macar un scurt material de informare poate va avea loc pe undeva...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Teatrul National, luni, 6 martie 2006, orele 19.30: Teatrul IL Caragiale Bucuresti prezinta: Legenda ultimului imparat. Distributie: Mircea Albulescu, Ion Lucian, Ilinca Goia, Claudiu Bleont etc...
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Ralnied, multumim din nou de informatii.
Danna, ce bal au cei de la sc 22 sambata, ca ma faci curioasa...Nu au nevoie de costume ceva....(fiecare cu ce-l doare).
Kiss, multumi pt poze, aseara mi-am umplut sufletul de frumos.
Am reusit sa-mi iau bilete la Tudor Gheorghe.
Pupici la toata lumea si abia astept ziua de smbata.
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
[blue]Danna,nu fac prajituri chiar toata ziua.Dar simbata sau duminica daca nu fac ceva dulce nu am stare.Mai ales ca-mi si place sa pap...hhihii
Sa ne tii la curent cu vesti despre cele doua fetite si daca se hotareste cum sa adunam bani,sa scrii si aici nr.de cont.
Gabi,cu albusurile poti face o sarlota cu compot de ananas si cu frisca sau daca vrei ceva mai complicat tort de bezeacu nuca.
Gabitza,spunei "fratioara"si te-ai scos !
Pupici lui Alexino![/blue]
aime spune:
Hello, fetele!
Gabriela, spune-ne cu ce sa venim la tine, sau fiecare cu ce crede...da sa nu se adune gustarele la fel...nu stiu...si ora?
aime si Vladimir, 1an+
Danna_36 spune:
"Gabitza,spune-i "fratioara"si te-ai scos !"
Cristina, m-ai binedispus cu asta
Raluca, multumesc si iar multumesc, dar uite ca n-am reusit sa vorbesc cu directorul azi, totul e deja prea in scurt, nici nu stiu daca il mai prind... Dar am retinut ideea ta si chiar de n-o fi zilele astea, o mai pitrocesc eu si iti spun, ok?
Gabriela, cand ai auzit de bal ai si ciulit urechile, ai? Va sa zica au un bal cu miss si mister, n-am citit atent anuntul, dar asta am vazut, ca scria mare...Cred ca e pt cei mai marisori, sau o fi si pt prichindei? Mai arunc maine odata ochii pe afis...
Fetele care chiar sunteti interesate de cele doua fetite, inca odata va multumesc si dati-mi voie sa va trimit pe PM sau mail un link care sa va conduca la toate amanuntele care v-ar putea interesa. Nu pot posta nr de cont aici, dar oricine doreste informatii poate sa imi trimita PM si primeste linkul. la toate.
Ma mai roade o idee (noroc ca-s marime extra-large si are de unde roade fara efecte vizibile)...Mi-ar placea sa declansez o actiune mai mare, ceva la nivel de judet de ex, sa se numeasca ceva in genul "Noua ne pasa", sau "Copiii pentru copii" si sa se desfasoare intre 1 martie si 1 iunie in toate scolile. Ideea e aceeasi, copiii ar putea dona cate 1 leu si ce s-ar strange si s-ar depune in conturi ar putea fi dat la ziar la final, intr-un reportaj frumos, sau chiar la TV, ceva local mai pe larg si chiar national, o scurta stire. Cred ca ar fi o actiune frumoasa, nu mai zic si cat de utila (oare cati elevi are judetul asta?)... Dar pentru asta ar trebui sa cunosc pe cineva la inspectorat (cel putin) si nu cunosc pe nimeni...Offf, ma mai gandesc...
photos