Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

1.Carmen cu Alex (2 ani si 6 luni)
2.GabrielaG cu Octavian (7 ani si 10 luni) si Matei (3 ani si 7 luni)
3.Gabi (acvi) cu Alexino (2 ani si 10 luni)
4.amironeanu cu Stefi (1 an si 6 luni)
5.aime cu Vladimir sau Vlad (1 an si 4 luni?)
6.Dana 36 cu Magda (6 ani si 9 luni) si Ruxandra (1 an si 8 luni )
7.Nora cu Rares (1 ani si 6 luni)
8.Carmenp cu Ilinca(1 an si 6 luni)si Ionut (5 ani si jumatate)
9.Acinorev cu baietel si fetita...veniti?

Daca am uitat pe cineva...si sigur am uitat va rog sa ma trageti de manecuta.
Pupici si astept completari, idei, inscrieri,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gabriela, nu stiu. Cand e ceva la care stiu ca nu ma pot duce, ma multumesc doar cu afisele...
Oricum, imi amintesc ca acum cativa ani (pe cand eram studenta), a venit Tudor Gheorghe cu un concert de Zilele Iasului. Si atunci era 150.000 biletul... Acum... fa si tu niste calcule... Si poate iti dai seama...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Si, da Gabriela, m-ai uitat pe mine. Vin eu cu "puiul" meu (27 fara o luna si 2 saptamani aprox) Se poate???
Glumeam, mai, nu o luati in serios!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Gabriela, pentru noi este foarte bine. Putem ducem si o camera foto digitala si o camera video daca este nevoie.
Daca ajung in Metro imi iau si eu tava pentru briose, suna super reteta. Dar nu este mult aluat pentru o singura tava? Pot lasa aluatul pana se coace un rand si sa mai pun apoi un rand?

Eu am intrat de fapt pentru altceva. Eu lucrez la tipografia Print Multicolor (cea care tipareste printre altele Ziarul de Iasi, mai tiparim Gandul, prosport, Libertatea, Evenimentul zilei si multe carti) si ne pleaca directorul de marketing. Daca este cineva interesat poate trimite un e-mail la a.mironeanu@printmulticolor.ro Postul nu presupune deplasari si nici sa mergeti sa cautati clienti (din fericire avem suficiente comenzi) ci mai mult pe partea de relatii cu clienti si furnizori (facut preturi, incasat bani, gasit furnizori mai buni, etc.) Oricum va aparea anuntul si in Ziarul de Iasi si in Evenimentul si pe bestjobs.ro

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Gabriela,Rares are 1 an si 6 luni.Si are in jur de 87 cm inaltime...asta asa,ca reper.
Am 'reusit' sa imbolnavim copilul ,asta dupa 6 luni de cand a tot fost sanatos.De fapt s-a imbolnavit la mama,fiind mai racoare la ei decat la noi.Si are rosu in gat si febra.Sper ca pana pe 25 sa se faca bine.Si nu se stie daca nu avem musafiri pe socrii.Dar tot fugim un pic si venim,daca e sanatos.Si ora e buna,ca apoi la pranz doarme.

Carmen...acum vezi si tu...de mult ma omoara Cristina cu dulciurile ei cand eu ma lupt cu dietele...asta e sabotaj dom'le...si mai pune si retete.Oricum...cum sunt tavile alea de muffins?Sau se pot face in tava de aragaz?Si atunci cum se pun?Sub ce forma?Adica se pune alatul in toata tava sau se fac rondele?

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu

Buna dimineata!

Eu am intrat de fapt pentru altceva. Eu lucrez la tipografia Print Multicolor (cea care tipareste printre altele Ziarul de Iasi, mai tiparim Gandul, prosport, Libertatea, Evenimentul zilei si multe carti) si ne pleaca directorul de marketing. Daca este cineva interesat poate trimite un e-mail la a.mironeanu@printmulticolor.ro Postul nu presupune deplasari si nici sa mergeti sa cautati clienti (din fericire avem suficiente comenzi) ci mai mult pe partea de relatii cu clienti si furnizori (facut preturi, incasat bani, gasit furnizori mai buni, etc.) Oricum va aparea anuntul si in Ziarul de Iasi si in Evenimentul si pe bestjobs.ro

La Eve, chiar eu am butonat ieri anuntul!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Sau poate sotul meu??? Ca el se ocupa de un Departament de calculatoare... Ceea ce presupune multe relatii cu clientii si furnizorii...
Sau poate trebuie neaparat sa fi mai lucrat strict in domeniul vostru??

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gabriela, sper sa putem si noi veni, a mea cea mica cam doarme pe la pranz , dar poate rezista cateva ore si o culc dupa...N-ar fi prima data, la cozi la medic ni s-a intamplat asta de suficiente ori ca sa avem antrenament. Ruxi are 1 an si 8 luni, dar e inaltuta bine, iar Magda nu are inca 7 ani, abia in mai face, dar e inalta ca un copil de 8-9 ani, avea 1.35m, de mult, vara trecuta cred.
Ai face-o fericita cu o rochie de printesa, ceva...

Acum sa va spun altceva, mai putin vesel, de fapt chiar trist de-a binelea. O prietena buna a mea are doua fetite, amandoua bolnave, dar boala lor e din ce in ce mai grea si mi-e sufletul vraiste... o sa apara pe DC la umanitare, dar mai dureaza un pic, cu hartogaraia si inscrierea...
Sunt amandoua in carucioare cu rotile, nu pot merge, nu au mers niciodata de fapt si sufera de o boala care le atrofiaza treptat toti muschii. Acum le sunt afectate pertial si manutele, si au aparut probleme si cu spinarea, care, desi sustinuta de corsete, nu se mai poate sustine si trebuie operate, bagate tije,ca altfel se ajunge la insuficienta respiratorie datorita strivirii plamanilor, etc...E cumplit. Si asta nu e totul...Si ambele copile sunt in situatia asta, una mai rau decat alta...Au mare nevoie de ajutor, dar asta vom discuta cand va reusi mamica lor sa posteze la umanitare, ca sa nu fie probleme...Oricum, daca aveti vreo idee ceva va rog sa imi spuneti. Va povestesc mai mult cand ne intalnim daca vreti, fara sa intristam in felul asta "cuconiada " noastra. Dar cum am putea-o intrista planuind fapte bune?

Pupici la toata lumea.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor am retinut.
Tava de muffins arata ca in pozica din dreapta de pe site(sub cartea inteligenta de bucate). Daca ridicati aici unde scrieti pana sus pagina o sa vedeti o tipa cu o tava care are si formele turnate. Sunt un fel de prajiturele sub forma de trunchi de con cu baza mica jos.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Un bilet la Tudor Gheorghe costa 20 si 25 RON, depinde de loc.
Noi avem randul 6

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput