dupa anti nu mai apare ciclul

dupa anti nu mai apare ciclul | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

am si eu o pb.am intrerupt anticonceptionalele Diane 35 cam de o luna jumate si mie nu-mi mai apare ciclul...e normal?sa mai astept? ce as putea face? mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si ti-ai facut vreun test de sarcina. Macar unul din urina, sau mai bine, unul din sange? Ca poate asta o fi cauza. Eu am luat acum multi ani Diane, dar nu-mi amintesc vreo dereglare...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

nu are cum sa fie asta pb..pt ca nu am avut relatii in aceasta luna...deci sigur asta e exclus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

mie mi-a venit cam dupa 3 luni. deja ma dusesem le gineco si mi-a zis sa mai astept 2 sapt si daca nici atunci nu vine...mi-a prescris utrogestan. dar....a venit asa ca nu a fost cazul. oricum asteapta si tu si daca nu se intampla ceva du-te la doctor. ca nu e sanatos sa stai asa.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Organismul se obisnuieste cu anticonceptionalele si cand renunti la ele este "dezorientat", se deregleaza putin.
Asta mi-a explicat mie dr.pentru ca am patit la fel si mi-a dat niste pastilute care l-au grabit sa vina.
Cel mai bine e sa te duci la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Am patit si eu asa de la Diane35, pur si simplu am sarit o luna de ciclu. Daca vezi ca nu iti vine mergi la un consult dar nu e cazul sa te sperii.

Mergi la inceput