Yahoo Messenger
Raspunsuri - Pagina 7
denisabia spune:
Multumesc Veve , mai astept pareri , fiindca rareori ma logheaza , nu inteleg ce anume gresesc.Eram obisnuita cu messu fiindca era la indemana si acum e asa aiurea fara.
helbi spune:
Am reinstalat sapt trecute windows XP-ul si, dupa cca 5 zile nu-mi mai merge nici Internet Explorerul si nici Yahoo Messenger-ul. Nu reusesc sa se conecteze. Am incercat la YM toate variantele, si cu Firewall with no proxis, am intrat si in Help si am incercat toate combinatiile de servere si porturi indicate si....nimic.
Ce as ptea sa fac? Nu-mi ziceti sa instalez am program de comunicare, ca am si Skype si msn-ul, dar am nevoie si de YM.
Ma poate ajuta cineva? Am mai deschis un subiect acum vreo 2 sapt si, din pacate nu m-a lamurit mai nimeni...........
E musai sa reinstalez Windows-ul?
dante01 spune:
e greu de spus asa, de departe...
inteleg ca nici ie nici yaho nu mai au acces la net.
altceva merge, outlook, skype, mozilla, un ftp ceva?
ai instalat alte programe in rastimpul asta de 5 zile dupa care a inceput sa faca figuri, sau ce s-a mai intamplat?
helbi spune:
Dante, mozilla merge, dar nu-mi place:-(
Intre timp am instalat karpesky ca nortonul nu-mi mai mergea..........altceva nu am mai instalat.
YM-ul l-am ras si reinstalat de mult eori.....azi am pus o versiune mai veche, vad ca pe mom. merge, insa arhiva nu o pot citi, desi vad ca am mesaje acolo. Ce pot face? Nu sunt sigura ca, daca dau restart va mai merge YM-ul...........
IE nu merge....am incercat, da semne sa-l incarce si apoi iese automat..........si pe asta l-am tot uploadat, deci nu cred ca de aici e pb............