Cum treceti peste o "pasa"proasta

Cum treceti peste o "pasa"proasta | Autor: fairy_adina

Link direct la acest mesaj

Multe dintre noi , mai ales cele care suntem obisnuite sa mergem la serviciu .. in momentul in care stam .. mai mult pe acasa cu copiii incepem sa ne plictisim . Asta e cazul meu . Cand ma gandesc ca totusi e spre binele copilului sa stau acasa langa el, macar pana implineste un an ... trebuie sa fac cumva si sa trec peste momentele astea . Deci ... de obicei , eu , ascult muzica (in ultima vreme nu mai da rezultate ) .. Citesc .. pe forum .. si mai si scriu . Sau incerc sa fac ceva care sa-mi distraga atentia(curatenie , citit .. etc) Voi ce idei mai aveti ?

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, sa inteleg ca micutul tau nu a implinit inca un an, probabil ca are citeva luni, altfel nu stiu cum ai putea sa te plictisesti ! Sau poate te ajuta cineva - mama sau soacra ! Ca la noi nici nu se pune problema de plictiseala, poate sa creasca ziua cu citeva ore, sa apuc sa fac cit mai multe ! Baietelul meu are un an si jumatate si este argintul viu, zburda prin casa, trage de toate cele, ne jucam impreuna, citim, ascultam muzica si ne uitam la desene animate, activitati pe linga care mai trebuie sa si gatesc, sa spal, sa fac curatenie in casa ... Mamaaaa, ce as vrea si eu sa mai am timp sa ma plictisesc ! Eu ma plictisesc tot facind cite ceva, si cam acelasi lucru everyday ... mai scap insa cite un film pe dvd sau la televizor, cind doarme copilul, sau o iesire cu sotul (foarte raaar!)...
Iti doresc numai bine si mai asteapta putin sa creasca juniorul, ai sa vezi cite noutati or sa apara si cum nu o sa te mai plictisesti !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput