Vopseaua de par in timpul sarcinii
Fetelor sunt intr-o mare dilema: sa ma vopsesc sau nu in timpul sarcinii. Oare vopseaua e atat de toxica incat sa patrunda prin piele si sa faca rau? Sau sunt eu excesiv de precauta.
Nu stiu ce sa fac. O prietena m-a rugat sa ii fiu model la un proiect de hairstyle si mi-a spus ca trebuie sa ma si vopseasca la par. Eu obisnuiesc sa ma vopsesc dar acum ca nu hotarasc numai pentru mine nu stiu ce sa fac.
Lya
Raspunsuri
Natasa spune:
Lya, eu una m-am vopsit si asta dupa ce mi-am intrebat si medicul. Chiar daca sint chimice/toxice, cantitatea absorbita prin piele e infima. Cred ca e mai de ingrijorat poluarea din jurul nostru decit o vopsea o data la 2 luni (eu asa ma faceam :))
miria_cristina spune:
Eu, una, nu m-am vopsit pe perioada sarcinii. De fapt, am evitat tot ce putea sa-i faca rau bebeului. Nu numai ca nu am folosit vopsea de par, dar nici nu m-am epilat cu crema sau sa folosesc alte substante chimice.
Nu stiu daca tu patesti acelasi lucru, dar cand ma vopsesc, mie imi arde pielea capului. Imagineazati ca substanta este destul de chimica sa produca o astfel de arsura, deci intra in piele. Pai, de ce sa o folosesc, cand stiu ca orice poate sa-i cauzeze.
Acuma, parerile sunt impartite.
A mea este una dintre ele.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
andreea_tx spune:
Si eu m-am vopsit in timpul sarcinii dar mai rar.dr a zis ca nu are ce rau sa-i faca copilului doar ca pigmentul nu mai prinde la fel ca atunci cand nu esti insarcinata.
andreeat
ana maria spune:
Eu m-am vopsit de vreo 2-3 ori in sarcina. Gasisem sfatul ca sa te vopsesti intr-o incapere bine aerisita, ca s anu inhalezi vapoirii d ela vopsea. Doctorita mea a fost de acord cu vopsitul.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Darria spune:
Parerile sunt impartite(depinde si de varsta sarcinii), mai bine intreaba medicul. Si daca o sa te vopsesti tb. sa eviti mirosul.
Deocamdata nu m-am vopsit, sper sa rezist sa nu o fac pana la sfarsit, e mai usor sa eviti.
Poti folosi Hena in sarcina.
daniella4 spune:
Si eu am auzit ca nu e bine sa te vopsesti in timpul sarcinii!
Daniella, mama lu'Alexis
jone spune:
eu m-am vopsit in timpul sarcinii.
eu cred ca un pik de ingrijire nu mi-a stricat.sunt atea lucruri nocive in preajma noastra...asha ca...
daca vrei sa stai linistita roaga sa iti aplice vopseaua dar nu chiar de la radacina.
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
raalucutza spune:
eu sunt cu vopseaua in cap...ma rog,pe par!
si cu burta la gura!am citit pe net ca e important sa te vopsesti intr-un spatiu bine aerisit!toxici sunt aburii respirati-aburii de vopsea- si nicidecum vopseaua care intra prin piele!bla bla....
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza