vine 8 Martie, vine si serbarea iar fetita mea este ghiocel.
Cum sunt atatea talente pe forumul acesta ,m-am gandit ca doar voi ma scoateti din impas.Dati-mi idei cum ar trebui sa arate costumasul de ghiocel ,eventul un desen ceva.
va pup si astept idei
cici
Imbraca copilul (scuze, nu stiu daca ai baiat sau fetita) intr-o saloteputza verde si fa-i o caciulitza in forma unui ghiocel, care sa-i vina putin pe-o ureche, si sa atarne cam ca un ghiocel. Intelegi ce vreau sa spun sau nu sunt f explicita?
Winners don't quit; quitters don't win.
EDIT: scuze, se pare ca inca nu m-am trezit de tot. Imbraca fetita ta frumoasa.
...o caciulitza cam ca www.benefisshop.com/index.php?action=catalog&id=196" target="_blank">aici , la punctul 3?....Probabil din hirtie creponata.
Multumesc pentru idei, rochita din imagine ,dar si caciulita sunt superbe,dar e grozava si ideea cu salopeta si caciulita.
cici
Buna,iti dau nr unei prietene foarte talentata la asa ceva.Are si ea 3 copii ca si mine si pana acum a facut costume superbe numai pentru ai ei.Eu i-am dat ideea sa-si faca reclama,ca e deosebita,dar spune ca nu are timp(3 copii+serviciu+casa)Daca nu tii neaparat sa-l faci singura(desi e satisfactia mai mare),sun-o:0723137675,4364291.Orice alegi,bafta!
Vistiana , multumesc mult, am intrat din nou abia acum pe subiect,si imi pare tare rau ,am reusit eu sa fac ceva dar cum spuneam pe mine nu ma chinuie talentul.
Retin insa nr de tel al prietenei tale pentru ca la gradinita unde e fetita mea sunt cam 3 serbari pe an si mereu ii trebuie alta costumatie deci voi apela cu siguranta la prietena ta ,ba chiar ii voi face reclama si mamelor care au copii la aceeasi gradinita.
m-ar interesa daca are si o adresa de mail pe care te-as ruga sa mi-o dai pe privat, bineinteles cu acordul ei.
cici