Gradinitza Arlechino

Gradinitza Arlechino | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

N-am auzit pe cineva vorbind de ea in mod special. Ce stiti despre gradinitza asta? cum sunt educatoarele, directoarea. ce impresii v-au lasat? cum se simt copii? ce impresii au copii?

bune si rele vreau sa le stiu ca sa avem o idee despre ce se intampla acolo si sa luam o decizie buna pt Capsunika.

multumim,

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Eu stau langa Gradinita Arlechino(daca e vorba de cea de pe Arh Harjeu-Muncii).
Eu nu pot sa iti dau informatii din proprie experienta dar am 2 prieteni care au copii acolo.Ei sunt multumiti-mancare buna,program variat,copiii merg cu placere,educatoarele sunt amabile si se descurca bine,merg in excursii, etc,in mare am auzit de bine.Totusi parca ziceau ca nu sunt prea multumiti de felul in care se preda engleza-ziceau ca nu prea aveau metoda.
Directoare este o doamna din Cluj care se pare ca este apreciata de parinti.
Eu ii vad destul de des pe copii in parc cu educatoarele si par sa se simta bine iar educatoarele par calme si civilizate.
Inca o data subliniez ca este doar ceea ce am auzit de la alte persoane si ce am vazut eu in parc intamplator.Poate cineva iti da informatii mai ...directe.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ii scot in Parc? in parcul din spate? in 23 August? dar nu au curte? cum reusesc ei sa tina in frau si sa nu piarda copii din vedere? e si lacul aproape care nu e imprejmuit.

nu-mi miroase bine chestia asta cu copii mici.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Freia, de ce nu faci o vizita la gradinita DiAndra, pe Prisaca Dornei (acolo unde merge Ana)? Eu sint foarte multumita de conditii.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Carmen, ideea e ca tre sa o accepte pe fimea cu scutece si cu biberon.

zi si mie adresa, un nr de tel sa sun sa vad ce program au si ce tarife. imi trebuie si program luuung de la 7 la 7.

danke

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Probabil ca stii ca din cate am inteles eu la Arlechino primesc doar copii cu varsta de peste 3 ani si care merg singuri la toaleta(o prietena a vrut sa isi inscrie copilul anul asta si a primit acest raspuns).
Cred ca au si curte dar vin si in parc(nu foarte des).Nu mi s-a parut nimic periculos in parc,erau grupe mici de 8-10 copii cu 2 educatoare dar e posibil sa fi fost copii mai mari(4-5 ani) nu pareau de 3 ani.
Imi pare rau ca nu am mai multe informatii exacte ,eu ti-am raspuns doar pentru ca am vazut ca nu erau raspunsuri de la cei care au copii acolo.
iti urez succes in gasirea unei gradinite potrivite!
Numai bine,

Mergi la inceput

acepta si cu scutece, altfel nici numai intrebam

multumesc mult, ca mi-ai raspuns.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Orice informatii rapide despre aceasta gradinita m-ar ajuta tare mult, suntem presati sa inscriem fetita undeva si aceasta gradi ne este la indemana...Noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Reactivez acest subiect destul de vechi. Mai are cineva informatii proaspete despre gradinita Arlechino? Ma interseaza pareri ale unor mamici care au/ au avut copiii acolo.
Multumesc din suflet!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

[quote]citat din mesajul lui sibip

Reactivez acest subiect destul de vechi. Mai are cineva informatii proaspete despre gradinita Arlechino? Ma interseaza pareri ale unor mamici care au/ au avut copiii acolo.
Multumesc din suflet!
Ioana
[/quote

Buna, despre Arlechino am auzit la o mamica ce locuieste chiar vis a vis de aceasta gradi, ca ar fi destui copii, ceea ce e semn ca lucrurile sunt ok, zic eu. Mai multe nu stiu, in lista mea nu a ajuns din cauza lipsei curtii. Noi cam inclinam catre Mara Maria, ca si mediu mai intim, mai familial, numar mai mic de copii etc
Am vazut ca prin 2008 ai avut copiii la Mara Maria. Este vre-un motiv anume pentru care nu ii mai dai la Mara Maria? Intreb ca viitoare probabila "clienta" a lor. Multumesc

Mergi la inceput