Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 3

mmc_nd spune:
Vali,
Am inteles ca este vorba de numarul total, tocmai de aceea zic si eu ca ceva nu se leaga. Hai sa incerc sa explic din nou:
am citit ca normal este considerat a avea
20 mil/ml
SAU
40 mil in total
Deci, la 5 ml, rezulta ca normal ar fi 5 x 20 = 100 mil in total. Si atunci cum ramane cu cei 40 mil in total de mai sus?
Ufff, sper ca este mai clar de data aceasta.
Mersi si va pup pe toate!
Felicitari, Annaa!
mmc
"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Avalon spune:
Mai fetelor, va tot aud cu nr de pe total... unde ati auzit voi de asa ceva??? Pe toate spermogramele posibile facute la laboratoare diferite scrie nr de spermatozoizi/mililitru! Nu stiu de ce faceti calculele astea, inmultiri si impartiri cand se stie ca din toata sperma ejaculata o data (care poate fi cuprinsa intre 2 si 6 mililitri-valori normale) rezultatul se da intotdeauna /ml si nu pe TOTAL sperma... De aceea si scrie ca valorile normale sunt intre 40 milionane si 240 milioane pe mililitru, indiferent de cantitatea spermei.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Olteanco, ai intrat in 'focuri', ai inceput prestarile?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

mmc_nd spune:
Avalon,
Sa stii ca noua pe spermograma ne-a scris ambele valori si pe unde am mai citit tot asa, dadeau si mil/ml sau numarul total. Uite, de exemplu, urmatorul site, care prezinta clasificarea facuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii:
http://www.aly-abbara.com/livre_gyn_obs/termes/sperme.html#oms
In fine, pana la urma n-are nici o importanta, doar ca nu-mi ieseau mie calculelilor si-am zis ca poate ma lumineaza cineva. Deformatie profesionala !
mmc
"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

iepumic spune:
Ce lista frumoasa de "FOSTE ASPIRANTE"....cate sperante imi da lista asta...si cat ma bucur pentru fetele de acolo! Haidem si noi langa ele, ce ziceti?
Iepumic

marinar spune:
Buna fetelor
Felicitari pt gravidutza
Mai Felicia, pai daca am zis ca vreau bb nu mai are scapare. Adevarul ca de cand a vazut minunea de nepotica, frumusica foc din prima zi, ii place si mai tare ideea si e dispus, ca doar suntem un cuplu.-ici pt toate fetele viitoare burticoase
marinar

annaa spune:
Multumesc pentru felicitari!
Si sa stiti ca am citit mai tot timpul, dar mi-a fost frica sa scriu sau sa spun la cineva, mai ales ca mai aveam o experie trista de oprire in evolutie.
Acum l-am avut foarte aproape si de mare ajutor pe sotul meu in aceasta perioada destul de grea care a trecut, dar sper ca totul sa fie bine.
Ajunsesem in stadiul de disperare, dupa care am constientizat ca este posibil ca nu mai fiu niciodata insarcinata, si tocmai cand imi faceam socoteala cu Dumenzeu si acceptasem decizia Lui, si chiar ma gandeisem sa renunt la FIV-ul ce mi-l propusesem pentru primavara si sa alegem adoptiasa, sa intamplat minunea
.
Frica nu a disparut, dar ma rog in fiecare clipa si cred ca tot ce se intampla se intampla cu un motiv, fie ele lucruri bune sau rele.
Va urez multa putere si curaj, si in primul rand sa va linistiti sufleteste, va spune acest lucru o persoana care de aproape 6 ani, nu a fost clipa sa nu dispere, sa nu se revolte, sa nu se intrebe "De ce eu",ca apoi sa se linisteasca si sa o ia de la capat.
Sper sa am puterea de a trece peste toate sa sa ajung sa imi tin puisorul in brate, cum de alt fel va dosresc si voua numai bine si sa se indeplineasca marea dorinta de avea un puisor .
Ana
15sapt

tumpi spune:
uite e prima data cand cineva isi strofoaca creierii(scuzati expresia) cu cati /ml ar avea dl.
Io am niste valori normale si unele reale si la alea ma uit, nu tb sa-mi mai bat capul cu cat ar fi n x m la puterea z.
Hai mai fetele nu va mai strofocati atat cu astea.Nu aveti la ce sa va ganditi, ce va mai romantic?
Hai ce ziceti?
anaa felicitari si sarcina usora pana la capat si fara peripetii si la final un mancacios si sanatos
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)