Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 2

MirelaV spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Ok, am intels acu'
Mirelus e Schatzisau si mai alintos Schätzchen
Na ca am dat-o pe alte lb.Cand te-am intrebat daca sti germana ai zis ca nu
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cine a zis k stie?

va pup pe toate si va doresc o seara de vis

pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

valentinag spune:
Neata fetilii!
Mmc,20mil/ml,inmultit cu 5 mil=100ml in total,nu per ml!Asta este totalul spermatozoizilor din toata sperma!ai inteles?
Io m-am apucat sa-l indop pe al meu iarasi cu brinca ursului,poate cand o fi sa facem Fiv,sa nu fie nevoie de ICSI,amaratii aia care ii are sa fie in stare buna....
Bella,felicitari pentru sarcina!
"La vita e bella"
poze

marinar spune:
Neata fetele
Cum ati petrecut???
Ca veni vorba de spermograme, l-am programat si eu pe al meu pt sambata la 9 dimineata. A cam marait- ca poate n-are timp, ca e prea dimineata, dar nu mai are ce face. Il duc cu mascatii daca e nevoie...
Rezultatul se da pe loc? PArca asa spunea Ancuta- ca tot la IDS mergem
marinar

tumpi spune:
Neata la toata lumea.
marinar rezultatul nu se da pe loc, in cateva ore,depinde cine prelucreaza sau chiar in cateva zile.
Bafta multa si sa auzim cat mai curand de
O zi buna va doresc.A mea e buna pana acum sper sa fie pana la sf zilei ca sunt tare
[pu]-ici si -ricele la toate lumea
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

asi spune:
Buna dimineata!
Mai avem o graviduta Annaa!A zis la "Aspirante peste 30"!
Annaa Felicitari si sarcina usoara!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by marinar
Neata fetele
Cum ati petrecut???
Ca veni vorba de spermograme, l-am programat si eu pe al meu pt sambata la 9 dimineata. A cam marait- ca poate n-are timp, ca e prea dimineata, dar nu mai are ce face. Il duc cu mascatii daca e nevoie...
Rezultatul se da pe loc? PArca asa spunea Ancuta- ca tot la IDS mergem
marinar
Rezultatul se da pe loc; la noi a fost o situatie atipica pentru ca nu a reusit dna dr sa ajunga, asa ca am completat formularul si am plecat. Eu am cerut rezultatul prin fax luni. Apropos de formular - vedeti ca trebuie sa stiti niste amanunte din copilaria lui si daca poate sa nu consume pana atunci cafea sau bauturi alcoolice in exces. Nu uitati ca nu trebuie sa

Sper ca voi sa aveti parte de dr ca sa va raspunda si la intrebari!Bafta !

ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Buna dimineata!
Nunta noastra
Buna dimineata si voua !
A mea nu e foarte buna pentru ca rezultatele de la consultul de azi nu sunt stralucite: endometru 5,5 la fel ca si luni

Ma mai duc vineri si daca nu se schimba nimic

Sper ca ziua voastra sa fie mai buna ca a mea!
Va pup.
Ancuta

felicia_ spune:
Buna dimineata va spun si eu!
A mea e buna, ca aseara am fost la un "bal al indragostitilor" organizat de liceu ( v-am spus ca sunt profa? ), iar azi aveam ore de dimineata... am primit liber sa ne refacem! Asa ca abia m-am trezit.... si fuga la calc , sa vad ce mai faceti!
Anna, felicitari! Ma bucur intotdeauna cand aud o astfel de veste!
Ancuta_stan, imi pare rau pt valorile tale...
Marinar, esti hotarata, mama! Al tau sotior nu mai are scapare!
Valentinag, nu-i jigni pe amarati, sa nu se supere!
Poze1Poze2

monu spune:
buna sa va fie inima aspirante optimiste!!!!! eu sunt o fosta aspiranta actuala mami fericita. am tecut sa va urez cu intarziere "sa fiti iubite".
valentinaq - salut!
cred ca prin mai-iunie ma alatur din nou aspirantelor optimiste pt un nou bb.
pupici si sa auzim numai de bine
si Alexia Ioana