Aspirante optimiste - 182-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Tumpi, nu vreau sa-mi dau numele de botez pentru ca pe DC bantuie si persoane cu intentii mai putin bune, intelegi tu...
Ma bucur ca ma primiti in clubul vostru!

va pup

cherry

Oau asta chiar nu o stiam!Si eu care mi-am pus numele de botez acolo de 3 ani

Bine ai venit la noi si sper sa ai sedere cat mai scurta la aspirante.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Promit sa nu stau prea mult pe aicia si va dorsc si voua sa plecati cat mai repede
Numele meu este Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Adica, daca ma apuca si pe mine damblaua ca am multe pe cap nici una dintre voi nu intreaba de mine??? URATELOR!

Am avut cateva zile ... cu chistul meu frumos si gras! Sper sa treaca cu toate ca verdictul final se pare ca va fi operatie.

In rest sunt BINE.

Va pupic pe toate frumoasele si LA MULTI ANI VALE!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Buna dimineata, o zi buna si nu uitati ca incepe weekend-ul, asa ca spor la treaba si odihna placuta.
Pupici la toate fetele.

PS:laurici unde ai disparut?
asi daca vi in Bucale, striga in gura mare, da? ca tare as vrea sa te cunosc inainte sa plec.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

ia uita-te putin tu aici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici scump si eu intrebai de tine zilele trecute.Chiar mi-era dor de tine Sanatate multa,poate,totusi,nu ajungi la operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tumpi cred ca nu mai are rost sa spun ca m-am inrosit de rusine ca n-am vazut .... am o scuza insa, sunt chistoasa Am senzatia ca si chisturile astea te deregleaza si la cerebel M-ai iertat???

Flori76 si io ma rog sa nu se intample dar sti cum este, numai Dumnezeu stie ce ma asteapta!

Fetelor, ce este cu faza asta cu numele de botez??? si daca sunt persoane rauvoitoare ce-i cu asta??? Dumnezeu ii iubeste pe cei care cred in el cu tarie asa ca...

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

laurici te iert, cum sa nu te iert taman pe tine?
sunt asa deincat nu ma pot supara pe nimeni.

Mergi la inceput

Am venit de la doctor.Am vesti bune si rele.Ovarele mi s-au curatat nu mai sunt micropolichistice si au aspect normal.Fibromul a mai crescut putin are cam 21-22mm si obtureaza putin o trompa.Deci daca se produce fecundatia in trompa respectiva am mari sanse sa fac extrauterina.Doctorul mi-a zis sa fac analizele hormonale si apoi sa fac laparo.Cred ca va fi luna viitoare.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauricipani

Fetelor, ce este cu faza asta cu numele de botez??? si daca sunt persoane rauvoitoare ce-i cu asta??? Dumnezeu ii iubeste pe cei care cred in el cu tarie asa ca...

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu mi-am dat linistita numele de botez pentru listuta, pentru ca aici pe forum am gasit numai fete deosebite, cu suflet mare si fara de care nu stiu cum as fi trecut prin atatea.
Fetelor, chiar daca nu scriu prea des pe aici, sa stiti ca incerc sa va urmaresc. Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput