Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 11

Anca Wish spune:
Buna dimineata! Sa va zic. M-am culcat aseara la 7 si m-am trezit azi dimineata la 7. 12 ore am dormit. Ma termina serviciul asta.
Marinar, nu crezi ca e cam devreme sa-ti chinui consoarta cu spermograme? E un factor de stres. Cred ca era mult mai bine sa fi incercat 6 luni, dupa care sa fi ajuns in punctul asta. Strict parerea mea
Asi, ma bucur ca ai scapat de chistulete. Felicitari!
Laurici,tinem pumnii sa scapi de chist. Tine-ne la curent!
Week-end placut tuturor!
anca...SIGUR intr-o zi

felicia_ spune:
Fetelor, am intrat si eu putin...am dat clic pe dreptunghiul din dreapta sus : "AndreeaC nu mai este printre noi"... ... in zilele noastre se mai poate muri la nastere... sunt asa de trista...
Stiu ca e 0ff-topic, dar...
Poze1Poze2

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
am trecut si eu sa va salut si sa va urez un weekend minunat!!!
Mi-a fost tare dor de voi!!!Va pup!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

iepumic spune:
Dragi Aspirante,
imi cer scuze ca trebuie sa scriu off-topic si sa va intristez weekendul....si ca sa nu o fac eu 100%, va rog dati click pe dreptunghiul din dreapta sus de pe prima pagina a site-ului :"AndreeaC nu mai este printre noi"Sunt paralizata, nu pot sa imi revin...dar cred ca Andreea merita un milion si mai mult de ganduri bune si mai cred ca toate fetele care vor sa aiba un copil trebuie sa stie ce i s-a intamplat Andreei, ca sa se poata pazi in masura posibilului.
Iepumic

MirelaV spune:
hello...
fetelor, din pacate, ceea ce i s-a intamplat andreei este un sindrom foarte rar intalnit...insa...din pacate..se mai poate intapla. e bine de stiut desigur..
io-s paralizata de durere si nu pot sa spun nimik..de ieri de la pranz cand am aflat de andreea mi-e gandul numai acolo. din pacate, pentru ea nu se mai poate face nimik...decat sa pentru sufletul ei si Dumnezeu sa dea putere familiei ei sa treaca peste un asemenea moment si sa aiba putere sa aiba grija de micuta ei bebelina.
va dau www.legmed.ro/files/revista/2005-1/02-Embolie%20amniotica.pdf" target="_blank">aici un link unde puteti citi si intelege ce s-a intamplat cu ea mai exact..
e trist.. pentru sufletul Andreei!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

tumpi spune:
...........nu am cuvinte.Am citit ieri la pranz,apoi am vazut subiectul deschis de marius si de desprecopii.LAcrimile m-au napadit.Fac ce fac si gandul imi fuge mereu la asta.
Fetele, mie una imi face rau subiectul asta.Haideti sa nu ne intristam mai rau,sa lasam doar subiectul deschis de mirele pt asa ceva.E destula tristete in sufletele noastre in urma incidentului asta, incat sa mai scriem si aici.
Un we placut va urez si bucurati-va de viata si de familiile voastre
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

asi spune:
Fetelor daca vreti sa ne intalnim dati-mi un pm cu un nr.de telefon unde va pot gasi.Cred ca voi ajunge la Bucuresti luni dupamiaza .
Dumnezeu sa aiba in grija sufletul AndreeiC si sa ocroteasca bebelina ramasa orfana.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

lauricipani spune:
As vrea sa URLU, SA URLU ATAT DE TARE INCAT SA-MI PIERD SI EU FARAMA DE VIATA CARE A RAMAS IN SUFLETUL MEU!!!
Tragic este putin spus.........cred ca este cea mai mare tragedie in istoria DC.
Sunt prabusita de durere, este groaznic ca un mic ingeras sa ramana singur!
Stie cineva cand si unde o inmormanteaza? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!
Tocmai am citit si eu despre tragedia legata de AndreeaC pt ca nu stiam despre ce e vorba si am ramas blocata.E uimitor cum acum cateva zile era atat de vesela si plina de sperante si in doar cateva clipe viata i s-a scurs.e groaznic,ingrozitor ceea ce s-a intamplat,iar micuta Maria a ramas fara mama sa naturala,dar cu atatea mamici adoptive pe DC.intr-adevar,cazul e destul de rar,nici nu stiu ce sa spun..Dumnezeu sa o aiba in paza si sa faca din ea un inger pazitor pentru Mariuta!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!