Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mi-am luat aseara rezultatele de la toxo. Am IgG pozitiv.

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by martha78
mai este cineva cu Rh negativ dintre mamicile de sept-oct sau sunt singura?

11+

Nu esti singura. Si eu sunt in aceeasi situatie. Marti se duce si sotul meu sa-si faca analiza de Rh si grupa sanguina. Sa speram ca nu vor fi probleme.
Cat despre burtica nu-ti face griji. Fiecare bebe se dezvolta in alt ritm si depinde si de modul in care creste uterul si de conformatia mamei. Sunt unele fete carora nu li se vede nimic pana pe la 5 luni. Penultima oara cand am fost la control la doctor era o fata insarcinata in 4 luni si avea burta ca a mea. Si copilul era bine mersi. Iar burtica mamei mele nu s-a vazut sub haine largi nici macar la 8 luni. Deci, depinde.

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,eu citesc tot ce scrieti dar intru mai rar.dorm in nestire,nu stiu ce ma faceam daca as fi mers la servici.

de multe ori sotul care lucreaza la 10 min de casa vine la 12 sa manance pranzul si ma trezeste el,ma minunez si eu cat somn am.

abia astept sa merg in 2 martie la doctor sa vad ce-mi mai spune nou.

am visat aseara ca eram in drum sper romania,eu graviduta,cu burtica si ne-am oprit undeva sa mancam si le-am spus alora de acolo ca eu am o fetita in burtica.sotul zice ca sunt vise si sigur va iesi baiat dar eu sper sa fie sanatos,nu conteaza ce este.

am facut ciorba de perisoare si conopida pane.dara cum 2 zile am bagat niste pulpe la cuptor cu cartofi.e nasol ca la noi in land este chestia cu gripa aviara si cred ca in curand ma fac vegetariana.

pentru maine am pe lista macaroane cu branza si smantana la cuptor(vad ca fac de vreo 3-4 saptamani in fiecare week-end si nu ma mai satur) si pentru duminica e sotul bucatar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si eu Rh negativ, stiu mai de mult.Chiar azi am fost la analize si l-am luat si pe sot pt ca stiam sigur ca am rh negativ, asa ca sa faca si el analiza din timp. oricum, din cate stim noi, si el tot negativ il are deci....nu cred ca sunt probleme la noi, nu?

Floricika 10+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Doorrrrmmmmmm pe mine si abia astept sa plec acasa, dar inca nu pot.

Nu stiu cum e cu Rh da sigur gasiti informatii pe site.

Eu azi merg la medic aici, pt prima data, ca ar cam fi cazul avand in vedere ca maine avem 3 luni. Iar miercuri merg in Ungaria la medicul meu sa ma vada. Nu am mai facut nimic analize, am inteles ca imi va da analize ce trebuie sa fac miercuri. I-am spus ca am probleme cu tensiunea, in sensul ca e f mica de obicei(90 cu 60, 90 cu 50, am avut chiar si 87 cu 47) si mi-a spus ca oricum imi va da trimitere la interne la consultatie.

Abia astept sa ma cantaresc azi, ca nu m-am cantarit de cand am aflat ca sunt gravida si am cativa care mi-au spus ca am slabit, ceea ce mi-e greu sa cred, dar inca nu ma deranjeaza hainele decat atunci cand sunt balonata.

Mi-a trecut raceala, nu stiu daca de la Oscillococcinum, dar ma mir ca nu m-a tinut ca de obicei o saptamana.

Osna, e bine ca poti gati, eu nu prea pot, fac eventual ciorbite de legume, dar carnea nici sa o vad. Am marele noroc ca sotul nu e mofturos.

Inni????
Mcrmiki??? Ai fost la medic?

Katia, din cate stiu eu pt toxoplasmoza IgG pozitiv inseamna ca ai fost in contact cu boala si/sau ai anticorpi, si IgM pozitiv inseamna ca boala e prezenta. Daca tu ai IgM negativ atunci e bine.

Martha, nici la mine nu se vede sarcina si nu trebuie neaparat sa se vada. Asa cum spunea Anangel sunt fete la care nu se vede nici la 5-6 luni.

Anangel sper sa te odihnesti in weekend, ca eu de cate ori zic ca abia astept sa dorm sambata si duminica atunci ma trezesc ca nu am somn. Weekend-ul placut la munte a fost asa: sambata la 8:30 eram treaza, iar duminica la 09:00.

la toate burticile si un sfarsit de saptamana placut.

11+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele,

Vad ca mai pe toate v-au lasat greturile. Eu n-am greturi, dar mie atat de somn pe la 2, de-mi vine sa ma culc sub birou. La sarcina cu Luca plecam in pauza in parcare si ma culcam in masina. Imi era atat de somn ca pur si simplu nu puteam sa-mi tin ochii deschisi, asa ca 1 ora dormeam in masina, pe urma eram ca noua.
La mine nu se vede sarcina ca port cu sarg niste blugi care-mi erau usor mari, iar acum imi sunt tocmai buni. Eu n-am zis la serviciu, nici nu spun, planuiesc sa anunt cam pe la 16 saptmani, daca totul o sa fie bine si n-o sa se vada sarcina pana atunci.
si aveti grija de voi!

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare burtici!
Scrieti intr-un ritm ca nu pot tine pasul cu voi! Mai citesc pe aici dar nu apuc sa scriu.
Azi am fost la medic si totul e ok cu bb, are 3 cm, l-am vazur si eu si mi-a crescut inima de bucurie. Trebuie sa iau in continuare utrogestan. greturi nu pre am , numai daca mi-e foame tare.

Gabi 10+ si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

buna seara burtici!
vroaim sa va intreb cum e cu starile astea de rau. daca nu sunt grave pana acum, se pot agrava de acum incolo?

va pup pe toate

6sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Microbu, pe mine m-au apucat greturile exact dupa ce am intrat in a 6-a saptamana, dar difera de la organism la organism. Poate tu nu o sa ai stari puternice de greata deloc!

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hei desteptarea!!

dormiti prea mult,cei asta mai viitoare mamaici?

Doar 7pagini intr-o saptamana?
Sa ne fie rusine,chiar nu suntem active de loc.

azi mi-am vazut bebelusul meu cel drag si mult asteptat,are 3cm si am vazut cum se misca.

Doc mi-a spus ca totul este cat se poate de perfect la varsta de 9 saptamani.
Greturile si voma vor fi din ce in ce mai puternice incepand din saptamana a 9 a deoarece cordonul este deja conectat la placenta si asta inseamna ce se produc mai multi hormoni,deci pana in saptamana a 11 sa nici sa nu va ganditi ca veti fi mai bine!!!dar depinde de organism clar!!!
Angel lexila saptamana a sasea eram super floare fara nici o suparare ,de cand am intrat in saptamana a 7 a a inceput spectacolul!

Gabitzica sa-ti traiasca puiutul si sa aveti grija de voi!!

Nata_B de unde stii ca este deja fata la doar 7 saptamani?
dane si noua metoda!!!Bine ai venit printre noi sper sa ai pofta la scris si sa ne impartasesti si noua din experienta ta anterioara!!

Astazi ma simt mai bine ,am gasit un nou remediu inpotriva vomei:
Mango verde cu sare ,fetelor va jur ca are gust de caise crude cu sare,hmmm o delicatete

Pupici si un weekend plin de vise placute si mi putine greturi!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput