Mamici de sept-oct 2006(7)
Raspunsuri - Pagina 11
microbu spune:
buna dimineata fetelor!
aveam impresia ca voi scapa de greturile clasice....
azi ma duc la prima ecografie, abia astept sa vad ca bebe e ok, iar saptamana viitoare merg la analize. stie cineva ce analize acopera/nu acopera CAS? cam cat costa toate analizele astea?
6+
anangel_lexi spune:
Ionica, eu am spus ca la mine au inceput greturile la 6 sapatamani, n-am spus ca asa se intampla mereu. Si am specificat in mesaj ca depinde de fiecare organism. Cat despre Nata_B a spus ca spera sa fie fata, pentru ca mai are un baietel si acum si-ar dori o fetita. 
Eu ma simt binisor, n-am de ce sa ma plang. Va urez week-end placut si odihnitor.
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
Vauva spune:
Osnami-am facut si eu ciorba de perisoare ca si mie imi place de numa
. Si felul 2 o sa fac tocanita de ciuperci si felul 3 placinta cu afine. Imi place cand povestim de mancaruri
. Eu am trecut la faza cu mancatul.Adica greturi am ceva dimineata foarte usor dar foame...uriasa
. Eu una nici nu ma urc pe cantar, astept la urmatoarea vizita la asistenta cand ma va cantarí ea
.
sa aveti un week-end super fain!
Vauva 12+
martha78 spune:
Floricika, asa e la voi e un caz fericit daca sunteti amandoi negativi, nu vor fi probleme
Angel lexi, deci si tu ai Rh-ul negativ?
Sa speram ca si sotul tau are la fel ![]()
Luni merg si eu la doctor sa vedem cum a mai evoulat sarcina, am mari emotii..
11+
acai24 spune:
Buna la
..ce mai faceti?
Noi suntem bine..de vreo 2 zile nu mai am nici un simptom si am inceput sa ma sperii...sper ca
sa fie bine...luni se duce sotul meu sa ia rezultatul la Toxoplasma iar marti imi iau eu rezultatele la analizele generale....iar joi cred ca o sa ma programez la doctor ca sa il vad si pe
...am observat ca voi sunteti bine ceea ce ma bucura enorm...de abia astept sa mergem la morfo..mai am 2 saptamani care vor trece foarte repede...
si aveti grija de voi
Acai
10
putzuruca spune:
Pupici fetelor
,
Aseara am fost la control si am vazut si puiuletul. Atat eu cat si tati suntem foarte fericiti. Tati a povestit la toata lumea ce a vazut la eco.
Analizele mi-au iesit cam asa: toxoplasmoza IgG pozitiv, IgM negativ, ceea ce este bine; iar listeria 1/320 (dr de la laborator a spus ca nu este de tratament si ca trebuie urmarita o data pe luna). Voua cum v-au iesit analizele?
Cineva intreba ce trebuie sa ia pt durerea in gat. Eu am luat Tantum Verde si si-a facut efectul f rapid. Nu are contraindicatii in sarcina.
Ma simt bine, cate putina greata uneori dar fara varsaturi si mananc aproape orice.
Trymultumesc pt raspuns si va pupicesc pe toate.
7+
mexxa spune:
Dragele mele..acum ma pregatesc sa merg la spital sa il vad pe bebe..am niste emotii de nu ma vad dar in rest sunt bine.
Ma rog sa fie totul bine si sa aflu vesti bune.
Va pup si voi intra sa va povestesc dupa ce vin de la spital.
Va pup pe toate.
7
http://community.webshots.com/user/mexxa
Vauva spune:
Putzuruca mie mi-a iesit toxoplasmoza negativ si a zis ca e bine asa ca zau nu stiu ce sa mai zic. Stie cineva care sunt valorile corecte la toxoplasma? Celelalte analize:HIV,sifilis, hepatite nu-s gata inca la mine.
Vauva 12+
Susa spune:
Buna 
Eu sunt bine, greturi doar la parfumuri si fum de tigara, mananc ca un purcel...azi ma duc si eu la analize. Pe BB nu cred ca-l mai vad azi ca l-am vazut acum 2 saptamani, poate mai in colo. Mai avem putin si terminam primul trimestru...va pup si numai bine
10 sapt
Silvia
pufymic spune:
Salut burtici!
Mexxa tinem pumnii la dr sa fie bine bb mic!
Susa tinem pumnii la analize sa iasa bine toate!
Fetelor eu tocmai am citit la generale subiectul despre AndreeaC

!Ce nedreapta e viata asta cateodata!
Ma tot gandesc la fetita ei ramasa fara mamica....

!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump