Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Bine v-am gasit, burtici si sa aveti o zi buna!
Draga Vauva, pentru tine si pentru celelalte care nu stiti exact ce inseamna rezultatele analizelor, iata cateva explicatii:
Imunoglobulinele (notate Ig) sunt secretate in sange ca o reactie de aparare si lupta a organismului fata de existenta unui microb (bacterie sau virus). IgM apar imediat dupa ce te imbolnavesti (inseamna deci ca esti bolnav sau ai fost de curand). IgG se formeaza dupa o perioada mai lunga de timp de la imbolnavire, atunci cand organismul devine imun la boala respectiva.
Asa ca rezultatele analizelor, fie ca e vorba de IgG si IgM pentru toxoplasma, rubella (adica rubeola) sau CMV (adica citomegalovirus) se citesc asa:
IgM si IgG negative: n-ai avut boala, n-ai intrat niciodata in contact cu microbul, dar nu ai imunitate (deci te poti imbolnavi in viitor, daca te molipsesti).
IgM pozitiv, IgG negativ - esti sau ai fost bolnav de curand si nu ai imunitate - situatia cea mai grava
IgM pozitiv, IgG pozitiv - ai avut boala de curand, dar ai inceput sa devii imun, poate mai e nevoie de tratament, situatia e mai putin grava decat precedenta.
IgM negativ, IgG pozitiv - ai avut candva boala (sau contact cu microbul) si esti negativ - nici un pericol pentru tine sau bebele in devenire.
Si ca incheiere: analizele astea se fac pentru ca infectiile respective dau sau pot dau in unele cazuri malformatii congenitale.
Nu intrati in panica (tocmai eu va dau sfatul asta ), este vorba despre statistica, ca intotdeauna in medicina, si nu de o posibilitate 100% de a se intimpla ce e mai rau (in cazul in care cineva va zice ca analizele nu au iesit bine).
Sper ca v-am fost de folos si va urez in continuare unh week-end cat mai placut!
Eu mi-am luat saptamana viitoare 3 zile de concediu, ca simteam ca ma termin daca nu dorm.
Pupici
Bedrosmart 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dicri spune:

Hello girls!

Si eu va citesc de ceva vreme, acumuland tot felul de informatii. Va multumesc mult, m-ati facut sa realizez ca nu sunt chiar asa ciudata dat fiind ca-l scot pe sotul meu "pe geam" la tigara si fac scandal colegei mele de birou care foloseste cu parfum ORIBIL.
Eu l-am vazut deja pe bebe pe 1 feb si era micutel, avea aproape un cm si un puls de 153 batai / min.
Numarul de saptamani era 7 atunci deci cred ca acum suntem in 9 spre 10.

Greturile puternice si vomitatul m-au ocolit, Doamne ajuta! Eu cred c-am vomitat de 2 ori in viata si doar odata eram constienta, asa ca am o oaresce fobie.

Daca se mai poate, v-as ruga sa ma inscrieti pe listutza. Eu am mers deocamdata pe mana d-nei doctor Magda Dorobantu la Giulesti. Data probabila a nasterii este 20.09.06.

Va doresc 1 seara si o zi de w/end foarte linitite si lipsite de greturi.
Ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelamea spune:

Recunosc ca nu prea m-am descurcat cind v-am scris prima data ,
in loc sa ma adresez voua fetelor,am scris un subiect nou UREOPLASMA ,
de fapt subiectul doream sa-l discut cu voi,deoarece si eu voi naste in luna OCTOMBRIE .
Va pup mici .

P.S. As dori sa ma insriu si eu pe lista, cum procedez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ionica, eu stim ca, la modul general, greturile incep prin sapt. a 6-a si dupa 10 sapt. de sarcina incep sa se amelioreze si dispar pe la 12-13 sapt. Asta vobind ca statistica, nu vorbesc de cazuri individuale.

Eu sunt tare fericita ca am perdelutza frumoasa pt. camera lui Alex. Aici nu am gasit nimi cu desene animate si tare-mi doream pt. el perdelute asa cum am vazut la fetele din Ro. Si am o prietena care s-a reintors din vacanta din Ro si mi-a adus o perdelutza cu mai multe personaje de desene animate. De-abia astept sa-i iau galerie s-o pun la geam.

In rest eu ma simt bine cu sarcina, burtica incepe sa se contureze usor, desi nu am incheiat decat 7 sapt. Insa imbracata nu poti vedea nimic, dar eu, stiindu-ma cum arat, vad diferenta cand ma uit in oglinda.

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna Burtici,
Acum m-am intors de la Gyne din Cozumel, mi-au mai facut eco si l-am vazut pe bebic inca o data in doua sapatamani de la 19mm a ajuns la 27,2mm si are manute, picioruse si inimioara ii bate normal. Sange nu mi-au mai luat, eu mi-am facut pe vas ce se putea face din laboratoare. Cam cat costa o ecografie acasa? Se pare ca DPN-ul e totusi cum am zis la inceput 18 Septembrie 2006 asa ca daca se poate Pufymic sa ma muti un pic mai jos. Medicul mi-a spus ca pot sa-mi termin contractul pe vas asa ca mai am vreo 2 luni jumatate de stat pe aici. Ma bucur ca va am pe voi si abea astept in fiecare zi sa vad ce a-ti mai scris. Cu orele suntem tare diferit dar e bine si asa, ca nu sunt singurica. Va pup cu drag

9+

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mirelamea,te-am trecut in lista;ramane sa le mai dai tu detalii fetelor pe parcurs
Bine-ai venit si sarcina usoara!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna burticilor,
Am incercat si ieri sa va scriu dar vestile proaste din pacate m-au facut sa ma razgandesc.

Trebuie sa mergem mai departe si mai ales acum nu trebuie sa ne supere nimic.

Ieri a fost prima zi in care nu mi-a fost greata . Am crezut ca minunea se va repeta dar ..... de dimineata greturile m-au apucat din nou.

Silvia se pare ca avem acelasi DPN. Da doamne sa fie intr-un ceas bun.

Pupici si we placut in continuare.
10+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare viitoarelor mamici de copii frumosi!

Eu nu stiu ce am ca nu mai pot sa dorm. Seara nu e o problema dar dimineata, si mai ales in weekend, ma trezesc. Acum tati sforaie si eu ma plictisesc prin casa de vreo ora.

Starile de rau mi-au mai trecut, mai din cand in cand, dar acum macar am ce

Bine ati venit Mirelamea si Dicri!

Sa aveti bb sanatosi si sarcina usoara!

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Mirelamea si Dicri bine ati venit pe ! ....si in gashca de sept-oct 2006!Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!

Mirelamea zi-ne dc stii(pt. listuta) DPN-ul, medicul la care esti si spitalul la care mergi.

Crisnemes sa inteleg ca si tu ai DPN 18 sept????Ca esti trecuta cu 15 sept in lista!Sa modific?Nastem de-odata?

Susa am modificat si la tine!Ma bucur ca e ok bb mic!Si tu la fel!

Eu ma simt bine in general, in afara unor stari de lesin(de la tensiunea mica)....
La medic mi-a zis sa continui pana in sapt 14 cu acid folic si vit. C, in rest nu mi-a dat alte medicamente.
De bb mic a zis ca e ok, si ca data viitoare il masuram ca lumea....poze a facut Ovi una de la distanta si n-a iesit ca s-a reflectat blitz-ul fix in locul unde se vedea bb mic! Dar a zis medicul meu ca ne face CD....deci asteptam!
Eu abia acum mi-am revenit dupa calatoria de cosmar de la Cluj.....era si cazul!

Sa aveti o duminica frumoasa, plina de soare cum e la noi!

Era sa uit: dc aveti chef de vizionat avem poze noi de ieri cu Alesio tuns!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelamea spune:

pentru
Sinte-ti niste dragu-te ,va multumesc pentru urarile de bun venit,
dar cred ca va sint datoare cu povestea .
Mi-am dorit din totdeauna un copil si cu toate ca m-am casatori destul de devreme nu afost sa fie asa cum am visat eu .Nici acum nu stiu daca vina mi-a apartinut numai mie sau afost de cuplu .Cert este ca nici casnicia nu a fost un succes drept pentru care dupa 12 ani am divortat si sincer nu regret .
Am acum linga mine de 7 ani un sot care stie sa ma iubeasca si care ma face fericita ( nu bat cimpii). Dar sa lasam aceste minunate lucruri care credeam ca nu se pot intimpla intr-o familie , evident avem si noi o problema .
Usor de conceput ,dar greu de tinut deoarece sint acum la a 4 incercare si nu imi este de loc bine.
Anul trecut am reusit sa obtoin o programare la Prof.Dr. BOGDAN MARINESCU clinica din GIULESTI Prof. Dr. PANAIT SIRBU Bucuresti.Dupa o interventie in luna aprilie cu histeroscopul (laser introdus prin uter)am reusit sa scap de un fibron de dimensiuni mai mici si un polip
Destul de repede in luna IUNIE am descoperit ca sint insarcinata ,in scimb bucuria a fost de scuryta durata, pierd dinou fara nici o explicatie totul trebuia sa decurga normal dar....mai tirziu dapa ce mi-am revenit fizic, mental in urma chirotajului doctorul decide efectuarea tuturor analizelor care produc pierderi de sarcini pina la 2 luni.Surpriza aveam UREAPLASMA pe care am tratat-o si eu si sotul 2 luni consecutiv marin chia si doza , dar nimic este bine mersi si acum cind am ramas insarcinata si mie tema deoarece conceptia afost facuta la trei zile de la intreruperea tratamentului cu SUMAMED iar analiza ureaplasmei arata chiar o crestere .Voi merge miercuri la doctor dar pina atunci..
ma doare rau spatele si nu stiu daca este normal sau ... .
V-am cam plictisit cu romanul meu dar ma simteam datoare fata de voi ,si cred ca ma eliberat si pe mine de ....
va imratisez, pupici .SANATATE MULTA .

Mergi la inceput