Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Bubamara spune:
Fetelor, sper ca n-o sa ajungem sa ne impartim in tabere "pro lavi02" sau "pro pisi" in functie de parerile lor. Experienta conteaza cel mai mult aici, unde suntem majoritare mamicile incepatoare si orice sfat in plus din partea lor este mai mult decat binevenit (indiferent de provenienta acestora).
Si, parerea mea, cred ca s-a dezbatut prea mult schimbul de opinii dintre lavi02 si pisi. Eu incerc sa profit la maxim de parerile lor si stiu ca intotdeauna, cand voi avea o intrebare care ma framanta, voi gasi un raspuns pertinent la una dintre ele.
Deci va
si va astept in continuare sfaturile.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)
bb_alinus spune:
Buna mamici,
iaca si eu sa va salut si sa urez La mai multe luni bebicilor sarbatoriti! Si retroactiv daca se poate ca nu am mai intrat zilele astea. Am fost plimbarete nevoie mare, ieri am pregatit minutios St Valentin si am sarbatorit romantic...in 3 acasa. Am comandat la un restaurant un meniu special cu prajitura in forma de inimioara, am aprins lumanarele rosii la care ne-am benoclat, noi cei mici, ca la mos Craciun
.
O sa raspund rapid ca iar am citit pe diagonala.
Mandy, e posibil sa fie dintisorii, nu e deloc prea devreme, chiar asta era discutia si la noi, pediatra e de parere ca se lasa cu dintisori, avand in vedere maraiala lu' asta mica, balele care nu se mai opresc, rosul pumnisorului. Tocmai am citit si un articol in revista Parents in care zice ca e absolut normal sa apara dintisorii asa devreme. E rar dar nu imposibil. Ba sunt si bbi care se nasc cu dinti ( vezi Napoleon
)
Ina, dragut George sa te recompenseze cu un inelus invartecus! Phil mi-a oferit unul chiar dupa ce am nascut, mi l-a adus la spital, cu alaiul de soacre si parinti dupa el, si ce m-au emotionat cuvintele lui " Draga mea, pt cel mai frumos bebe din lume pe care mi l-ai daruit"
. Si alaiul dadea discret apa la soricei iar eu cocotata in pat nu mai stam ce sa zic...
Speram sa scriu mai mult dar mi s-a trezit terorista si urla de foame!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Angi75 spune:
Felicitari mamicilor pentru bebelusii lor dragi!
Sunt mama lui Stephan Aidan, este nascut pe 19.12.2005, Toronto si va citesc din timpul Odiseei, atunci cand aveam timp.
M-am inscris abia acum pentru ca sper ca de acum sa am destul timp sa scriu pe acest forum (in intrat in prenatal cu 4 zile inainte de a naste). Apreciez multe mamici de aici, asa ca mi-ar face placere sa scriu.
Nu stiu exact cum trebuie sa procedez cu datele mele personale, poate ma ajutati cu cateva informatii.
Angi, mama lui Stephan
camelia_daniela spune:
Felicia, Ancaloredana, Adriana15 si Madau sa va traiasca bebelacii! Sa creasca mari, sanatosi si voiosi si sa va aduca bucurii!
Maria Alexia e grozav Cristian! Mi-au placut mult pozele .
Pupici,
Camelia & Daria 
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
xandra28 spune:
Maria Alexia, eu initial am zis ca daca ia in greutate nu ma stresez sa-i suplimentez. Pe la 2 luni si-un pic incepuse sa se trezeasca foarte repede pt masa de noapte, uneori si la o ora dupa baita+papa si urla, nu gluma. Chiar intr-o noapte a plans atat de tare ca m-a si speriat (mie nici prin cap nu-mi trecea ca-i flamand) si atunci s-a prins mama mea ca-i e foame. I-am dat un ceiut si s-a potolit dar faza s-a reluat peste cateva zile si atunci m-am hotarat sa-i dau un biberon seara. Ai grija insa, unul singur. Dra mea, care este total impotriva laptelui praf imi zicea, ei, o sa vezi, pana la 3 luni il intarci… uite ca am ajuns la 3 luni tot cu un biberon pe zi, si eu una sper sa trecem si de 4 luni tot asa, poate chiar spre 6 luni incolo. Al meu cateodata cand e obosit face tot asa ca Rachel, cand vede ca e tata si nu bibe, urla, dar am insistat si pana la urma cedeaza si papa. Important e, daca ai lapte, sa nu-i dai mai mult de un biberon pe zi, ca altfel cred eu ca se intarca. Bine, eu consider ca la mine a fost necesar pentru ca era clar ca plange de foame, acum tu stii cum e mai bine pt tine. Si eu sunt contra formulei dar n-am avut ce face, doar nu era sa-l las flamand si urland de foame. Sper ca te-am putut ajuta. Ah, si inca ceva, eu de pe la ora 6 seara nu-l mai las sa doarma, ne jucam, facem ceva, ne culcam pe la 10 si dormim cam 6 ore (nu e mult, dar rezonabil), papam si mai dormim vreo 3 ore.
Teo, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
xandra28 spune:
alina, bb amalia si bb vladut nu mai seamana!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
lavi02 spune:
mandy si alina da, si eu am citit ca este posibil sa-i apara dintisorii. Dar aveti grija ca faza premergatoare iesirii unui dintisor, cu salivatie puternica si gingiuta umflata poate dura mult, saptamani intregi. Cat despre Calgel... hm! E bine sa-l ai in casa ca o solutie de urgenta pt a tempera pe moment tipetele copilului. Eu l-am incercat pe gingia proprie: iti amorteste un pic gingia si simti o senzatie de racoare.. dar totul dureaza max 15 minute sa zic! Si nu-l poti tine pe Calgel non-stop! 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
cristinamh spune:
pentru dintisori mai merge si calpol (scrie pe prospect), dar iarasi nu se poate abuza. mai e si dentinox, seamana cu calgelul.
despre geluri, de acord cu lavi...
probat, are efect scurt si slabut...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
xandra28 spune:
fetelor, am vorbit acum cu feli. saracutele de ele, s-au internat azi de dimineata, ilincuta a facut febra peste noapte si se si deshidratase, dar am inteles ca acum sunt ok si este bine ca sunt sub supraveghere. ma roaga sa va pup si sa va transmit toate cele bune.
anda, mami de bb vladut
varsta lui vladut
lavi02 spune:
Oooof saracutele de Ilincuta si Felicia!! 
Multa sanatate si sa va intoarceti cat mai repejor acasa!!! 

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)