Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
mara95 spune:
Buna, fetelor!
Intru scurt ca nu prea pot altfel.
Ce parere aveti despre batista bebelusului? Ca am citit ca cineva ar fi foarte multumita de ea, dar parca, tocmai cu aspiratorul?!
Si inca o intrebare:cand mai dormiti din cand in cand cu bb in pat se intampla ca el sa transpire la spate incat sa se umezeasca bluzita?Noi nu o imbracam gros:ori un maieu cu o bluzita de bbc mai grosuta sau un body cu o alta bluzita mai subtire tot bbc?
La multe luni, bebelusilor care isi serbeaza astazi ziua!
mara si flavi(7dec)
cristinamh spune:
v-am citit un pic in diagonala, azi nu am timp... am prea multa treaba, dar cand vine vorba de ceva ce sa fac eu, sau mi se adreseaza direct cineva, citesc f atent
de aceea tin sa comentez, nu stiu cine a fost mamica de nov care a postat de dimineata, dar nu tin sa preiau mai multe atributii decat pot duce. m-am oferit pt cea cu tabelul, tabloul, povestile, pur si simplu pt ca imi fac mare placere si nici nu-mi iau f mult timp sa le pun in practica. rugasem de asemenea sa primesc pe mailul meu toate datele, pentru ca nu promit ca pot supraveghea f atent forumul. proiectez o vacanta, la bunici, timp in care probabil mai scrieti 3 subiecte si eu nu stiu daca o sa am timp sa le citesc la intoarecere.
contul comun e al tuturor, nu vad ce amestec am eu acolo. da, e adevarat, mai fac "curat", asez pe categorii mailurile, sa nu fie un amalgam de neinteles. sterg mailuri cu virusi, dar tot nu pricep de ce trebuia sa primesc eu mail cu poza lu pisi. nu am nimic cu nimeni, dar nu vad legatura. ce trebuia sa fac eu cu mailul respectiv?! asa, pe contul comun se poate primi, vedea, si comenta.
cel putin eu personal incerc sa nu trimit mailuri de-acolo, sau daca o fac, sa le semnez...
of, sper ca am oarecare logica.. pic de oboseala si nu ma pot concentra prea tare. nu mi-o luati in nume de rau, dar as prefera sa nu mi se "dea" sarcini in plus.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
teo_banu spune:
Felicia, Ancaloredana, Adriana15 si Madau, LA MULTE LUNI PUIUTILOR VOSTRI!
Ce faceti fetelor! Cum va simtiti dupa Valentine's day? Sper ca ati petrecut frumos si ca sunteti fericite. Eu nu prea sunt, pentru ca Tata socru e internat la Spital la Bucuresti si acolo face caderi de tensiune, anemie, glicemie nici nu mai stiu. Si e sigur acolo...mi-e tare ciuda ca nu pot face nimic (la dumnealui tin extraordinar de mult - este un om exceptional). Daca avea cine sa stea cu Stefania si in primul rand ca ea sa fi fost sanatoasa (stiti voi, problema cu diareea), m-as fi dus si as fi stat cu dansul. Mihai e super suparat ca are impresia ca medicii il cam lasa nesupravegheat desi le-am umflat buzunarele. A trebuit sa sun medicul director sa il rog sa fie tata conectat la aparate pentru a fi monitorizat, altfel am spus ca il mut la alt spital....Oricum probleme. Anul trecut pe vremea asta eram cu tatal meu la spital la Bucuresti dupa un atac cerebral soldat cu o paralizie pe dreapta (totala) si coma. Slava Domnului in prezent este mai bine(si-a mai revenit din paralizie, dar fara mana).
Va pupam pe toate!
Teo si Stefania Iulia
lavi02 spune:
Felicia, madau si ancaloredana la multi ani
si sanatate!!
Teo saracuta de tine, e tare rau sa ai probleme de sanatate in familie! Multa sanatate socrului, Stefaniei si tatalui tau!
Corap voiam sa te intreb: cum ai facut cu sterilizatul biberoanelor in deplasare? Ca ma gandesc ca pana ajungem si noi la excursii poate o fi cazul si la noi de bibe.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
proadelina spune:
Buna! Am revenit cu date si pozici noi de la botez.
Maine bebe Albert face 3 luni iar datele lui sunt:
- greutate: 6500 g;
- lungime: 62 cm.
Sunt ingrijorata pentru ca din nou a luat numai 500 g greutate. El mananca de regula 4 X 120 ml/ zi si de 2 ori/ zi ia tzitzi. De la inceput am avut o problema cu laptele meu, nu era asa consistent
. Maine merg la
sa vad ce zice.
Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/album?.dir=1b8c&.src=ph
madau spune:
Salutari la mamici
Raportez si eu azi una bucata domnisorica vaccinata ![]()
care azi a mai imbatranit cu o luna 

. Ce trece timpul...parca ieri am venit acasa si nu stia mami incotro s-o apuce sa-i faca pe plac! 
La vaccin a fost foarte cuminte, nu a plans deloc, la antipolio s-a strambat putin (am inteles ca e amar) dar a suportat totul cu stoicism.
Mai rau a fost cu mancatul, ca ultima masa fusese la ora 8 si daca pana la 14 nu i-a dat voie sa pape...va dati seama. Insa cum s-a facut ora, a ras 180 ml laptic de ziceai ca nici nu a fost vreodata in bibe, dupa care a adormit bustean 

Sper sa fim bine si mai incolo.
In alta ordine de idei, de azi avem voie sa bem suc de morcovi si de mere, iar de luna viitoare trecem la supa 
A, sa nu uit, multumim tuturor celor care ne-au urat "la multi ani", si noi va dorim la fel !
PISCHI, uite aici un link cu omiduta buclucasa (pe care de ieri o cheama Mida
) http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=KK01. Asta ca sa vezi cum arata si ce face. E super haioasa, pufoasa si mare. Pretul e mai mic la miniblu, noi am dat pe ea 580.000 lei.
Felicia, Ancaloredana, Adriana15, LA MULTI ANI PUISORILOR VOSTRI, sa fie sanatosi si mancaciosi 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
teo_banu spune:
Lavi iti multumesc ca esti alaturi de noi!

Madau nu se incarca link-ul dat de tine, poate nu e luat in intregime. Mai poti sa-lmai dai inca o data? Felicitari pentru vaccin, si mai ales ca l-ati suportat atat de bine.
Sa o tineti tot asa!
Teo si bb Stefania Iulia
madau spune:
Sa nu uit...datele ptr tabel
CRISTINA, cand ai timp trece-ne si pe noi la 2 luni cu 5450 gr si 59 cm.
Multam! 

Mai incerc o data cu linkul, era bun si ala dar nu stiu de ce nu merge. Deci http://bebelusultau.ro/subcat.php?categorie=Jucarii%200%20-%206%20luni&marca=Ks%20Kids
Aveti acolo omida, trebuie sa dati pe detalii produs si o vedeti. Sper sa mearga asa.
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
mara95 spune:
Lavi, si iti urmaresc postarile, deci si citatele.
Ma intereseza mai multe pareri,(deci si a lui Pisi) pe care apoi le analizez si vad ce situatie se apropie cel mai mult de a mea.Si atunci iau o hotarare in ceea ce ma priveste.
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, no offense, dar nu vi se pare ca unele dintre voi au inteles in mod eronat discutia mea cu Lavi?! Atentie, nu e vorba nici de o scindare in parere Lavi/ parere Pisi, erau doar niste comentarii pe care le-am facut amandoua !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani