Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am intrat sa va spun ca am citit tot, dar n-am ce sa scriu
ba pardon, sanatate ilincai!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc pentru sfaturi si galeria pro-alaptat! O sa ma straduiesc sa continui asa, m-au convins argumentele si experientele voastre.
Ca sa-mi revin putin, o sa mai apelez la ajutoare pentru stat cu bebe peste zi, mama, soacra de-abia asteapta. Iar in weekend tot sper sa recuperez ceva somn si peste noapte.

De ieri am inceput sa iesim cu caruciorul in parc, azi a fost inca si mai frumos, soare, liniste... Era o ocazie sa dorm, dar am preferat plimbarea si bine am facut!

Am obsevat ca noi era cei mai dezgoliti bebelusi la plimbare, desi ... cam cei mai mici! Peste hainutele normale, eu ii dau un costumas din polar apoi il bag in salopeta (care e sac la picioruse si din puf). Si doua caciulite: una din bumbac si una groasa. Fularul i-l impatur pe piept, fatza ramane libera (Nu vreau sa re-starnesc disputa despre fularul la gura, please). Apoi tot pachetelul in port-bebe, care e cam mic, ne vine doar pana la sub-brat. Aparatoarea caruciorului e si ea tot asa, mai scurta. Cam asa aratam noi, cu deosebirea ca acum umplem mai bine caciulita si salopeta . Si asta se vede si din afara, caruciorul e cam decopertat...
Dar toti ceilalti bebelusi aveau doar ochii afara, erau inveliti in paturi si aparatori care urcau pana la gat si chiar mai mult, de nici nu-i vedeai... Oare gresesc eu ?? Sper sa nu-l racesc, DF!

Felicia, multa sanatate Ilincutei si sa treceti cat mai repede si usor peste toate!

Ina, cocheta ca de obicei domnisoara ta! Parca pana si suzeta o are asortata la tinuta ! Intr-adevar, poza cu bebeii aliniati e antologica

Am obervat ca multe poze sunt facute cu blitz... Nu stiu daca e bine, in instructiunile aparatelor de fotografiat am vazut ca scrie ca blitzul nu va fi folosit la copii sub 2 ani, le-ar putea afecta retina!
Noi am ratat multe momente cu bebe seara, nefolosind blitzul, dar e mai sanatos asa. Mai ales la sutele de poze pe care i le tot facem. Ganditi-va, in comparatie, cate poze avem noi de cand eram mici...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cum asa, Anda?? Scrie-ne macar o poezie de-a greierasului !
(Am ras sa ma prapadesc de poza cu burtica de greiere bortzos Esti sigura ca Nestle-ul il fericeste in halul ala si nu... Brau Union?? )

Merci, Bic!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Razgiiata doarme, asa ca mai am timp sa scriu cite ceva.
Eram ingrijorata de kk verde de trei zile. Raspunsul pe care l-am primit de la doctor este ca doar albul este o culoare ingrijoratoare la kk de bb. Verdele poate veni fie de la alimentatia mea (e adevara ca am mincat cam multe verzituri in ultimile zile) sau de la faptul ca nu se face ventuza cum trebuie la sin si copilul ia numai acel foremilk, nu stiu cum se zice in romaneste. Laptele ala mai putin nutritiv. Mi-a spus ca daca se foieste in tzitza nu se face suctia cum trebuie si e posibil sa ia numai acel lapte mai putin nutritiv.
Da' tot am ramas cu intrebarea de ce se foieste domne'-n tzitza???

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si la mine razgaiata doarme - nu pt mult timp ca iar e ora de masa!

Felicia, multa sanatate Ilincutei si te asteptam sa revii cu vesti bune.

Bic, stii cum fac eu dus? O pun in transat (bouncer cred ca ii spuneti voi) si o aduc in baie. Dupa care ma bag dupa perdeaua de la dus si mai scot capul din cand in cand ca sa ma vada iar ea tare se amuza. In timp ce fac dus am vazut ca ii place sa "asculte" cum curge apa. Dar nu pierd vremea nici eu, in 5 min sunt gata.

Fetelor, noi cred ca am scapat in sfarsit de scrematuri, care au culminat in weekendul trecut, cand am inceput sa luam o data pe zi Debridad. Chestia asta ii merge de minune!

In schimb sunt o mama disperata! Sa va povestesc, deci dupa vaccinul de sambata, bebelina mi-a fost cam maraita si nu manca, statea doar 5 min la san, deci am decis sa ma mulg si sa ii dau in biberon ca sa vad cam cat mananca. Aveam lapte garla, ca nu mai stiam ce sa fac cu el, ei bine a gasit Amalia solutia, sa il scuipe pe ea, sau sa ma oblige sa il arunc! Dragelor, fii-mea DETESTA biberonul, se face rosie si se umfla de plans dar ea nu trage din el!!! Face greva foamei pana la epuizare, daca va zic ca am incercat sa ii dau 3 mese consecutiv bibe si nimic altceva iar ea nu a vrut si pace, printre plansete si scuipaturi lua vreo 40 ml!! La a treia masa am pus-o in final la san si s-a repezit lacoma si timp de o ora nu l-a mai lasat, sa vedeti cum il mangaia cu manuta si cum tragea vartos din mamelon! E drept ca de atunci s-a si reglat cu suptul, nu mai sta doar 5 min, deci m-am linistit!
Ma gandesc insa cand o fi sa trec la diversificare cu supite sau mai stiu eu ce in biberon cum o sa fac? Sau cand o sa o intarc? Poate aveti sugestii... dar sa nu imi spuneti sa schimb bibe ca am acasa toata gama existenta pe piata la ora actuala si tot degeaba.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Xandra, te cred ca nu mai seamana cu Vladut dar n-am cum sa verific ca am vazut ca nu ai mai pus poze noi . Noi suntem blondute acuma, iar la ochi mai asteptam culoarea definitiva, ca ii avem gri .

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani copilasilor sarbatoriti asazi : Vanessa,Ilinca,Raissa si Alexia,sa cresteti mari si frumoase!
Multa sanatate Ilincai si rabdare Feliciei ca sigur are nevoie.
Noi azi am fost la mall,se uita fata mea la toate luminile si la toti oamenii de parca stia ca nu a mai fost niciodata acolo.Noi am mancat pizza ea lapticul ei dar ce ma suparat e ca nu am avut unde sa o schimb (sau e un loc amenajat si nu stiu eu?).Asa ca a trebuit sa plecam mai repede spre casa.

Noki, tu spuneai intr-o zi ca ai cumparat ser fiziologic la punga ca de perfuzie,de unde l-ai luat?Ca vreau si eu.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am uitat sa va spun : sotul meu azi m-a laudat ca de cand stau acasa fac mancare mai buna (mie i-mi e greu sa cred ca mereu fac mancare pe fuga,dar daca el zice asa o fi...),dar eu tare mandra m-am simtit.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna mamicilor si bebeilor!

eu sunt anca si am o superba fetita pe nume karina.
am mai intrat la voi, eram kiar si pe listuta de gravidute... poate cateva ma mai tineti minte... acum am vazut ca nu sunt pe lista de bebei, desi va dadusem datele... inainte de a crea acest capitol cu bebelusi...

mamica noiembrie, te rog frumos sa ne adaugi si pe noi pe listuta...

28 dec (15:20) - ank si bb (28 ani, dpn: 25 dec, 40s+3z): Irene-Karina, 3500 gr, 52 cm, Apgar 9, Bucuresti, dr. Deliana Puiu - Sp. Sf. imparati Ctin si Elena , natural, cu epidurala

la o luna am avut 4600g si 56 cm.
avem si poze, in albumul de pe yahoo, la sectiunea "bebe karina"
zilele astea o sa mai adaug poze recente.

nu mai stiu ce sa va zic... ma apuc sa citesc ce ati scris.. ca am o gramada de recuperat...

va pup si sper sa ma primiti in gasca voastra!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cind va aud cu cite 3 cutii de lapte pe cap de copil/luna, nu-mi vine sa cred!

Aici daca ai income mic te poti inscrie la un program care ajuta mamicile si copilasii ppina la 5 anisori cu bonuri de papica si laptic. Eu acum sint pe formula exclusiv, asa ca primim 9 cutii de lapte praf-formula de cite 370 g fiecare. Astea pentru bebe. Apoi, pt. mamica mai primim lapte dulce o gramada (cam 17 litri/luna), brinza, morcovi, fasole, ton, cereale, sucuri naturale, oua. Destule, zic eu. Nu in cantitati mari, dar oricum.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput