Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Animagus....de-abia asteptam poze si impresii despre nunta!Nu de alta dar am sa am cununia la aceeasi biserica cu tine! Si vreau sa stiu tot(corul cum a fost, aranjamentul. etc.) Iti uram "cu toatele" CASA DE PIATRA SI TOT CE VA DORITI (poate un bebe)

Apropos, fetele care au la Biserica icoanei...ati mai fsot sa va verificati ora? Eu vreau luna asta sa dau comanda de invitatii si trebuie sa ma duc!

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cand ma uit la linkul cu nunta ... si vad cat mai am...... parca nu mai am rabdare... mai am fix 8 luni...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu unde este targul de nunti din week-end-ul asta. Se tine tot la Mariott sau la Casa Poporului?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madutza_1978

Fetelor, va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu unde este targul de nunti din week-end-ul asta. Se tine tot la Mariott sau la Casa Poporului?

Pai ... ce stiu eu... in ambele parti... din cate am inteles la Casa Poporului va fi cu vanzare...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

asa..printre picaturi: Happy Valentine's day! Sa fiti iubite, frumoase si fericite!
rallu: super cardurile tale de masa, dar de ce nu incerci sa combini ideea de card de masa cu cea de meniu? respectiv pe cealalta fata(cea opusa plicului) sa tiparesti meniul. In felul asta ai 3 in 1 si nici nu ocupi spatiul. Noi asa vrem sa facem: cardul de asa sa fie totodata si meniu. Iar dintre toate mie meniul mi se pare cel mai important. Nu pt mancare, ci pentru bautura; mai ales daca bautura alcoolica o aducem noi. In felul asta stie omul ce poate sa comande si se evita momentele penibile gen: as vrea un nu stiu ce, la care chelnerul sa spuna: va aduc dar de la barul nostru contra cost, ca ei nu au in meniu asa ceva.
In alta ordine de idei, am fost aseara la nashi si suntem foarte incantati de cum a decurs totul. Le-a placut si cadoul, ca bineinteles am stat cu un ghimpe, dar m-am agitat degeaba. Per total, sunt super fericita ca am rezolvat-o si pe asta si ca mi-am cunoscut si eu nashii mai bine. Eu ii vazusem de vreo cateva ori in viata si atunci la modul de buna ziua, ce mai faceti? Si stateam cu o apasare ca nu-i cunosc si ca poate n-o sa ma simt in largul meu cu ei, dar s-a dovedit ca nu aveam nici un motiv pentru aceste strofocari. Aveam niste emotii mai mari ca la examene. Si eu si el, iar speech-ul l-am inceput spunand ca e prima data cand facem asta si ca suntem cam emotionati, ca noi nu ne-am mai casatorit pana acum!!!Bine, speech-ul nostru n-a fost speech, pt ca de fapt nu noi i-am cerut pe ei, ci ei s-au oferit inca dinainte sa stabilim noi ceva cu nunta. Practic noi avem nasi dinainte sa fi avut data nuntii stabilita. Doar ca intalnirea oficiala nu avusese loc!Si deja aveam un stres ca ne-au transmis oamenii de atatea ori ca ne cununa si noi nici macar o vizita nu le facusem! Asa ca acum ma simt cu constiinta usurata si cu inima impacata ca au iesit toate bine!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai fetelor, nu-i bine sa aiba omul de lucru ca ramane in urma rau de tot cu cititul
Rallu, super cartonasele de masa, mi-au placut tare mult. Astea le folosesti pentru ce? Sa puna lumea cinstea la sfarsit in ele? (Intreb si eu ca omul prost, ca pana acum n-am mai vazut chestii de astea, eu la toate nuntile m-am dus cu plicul printat frumos de acasa... si bine am facut, ca altfel umblam dupa plicuri si pixuri pe-acolo de nebuna).
Dya, felicitari pentru nashi.
A propos de nashi, eu am auzit cum ca tot de datoria lor este sa plateasca pentru tortul miresei. Am auzit bine sau nu?

Happy Valentine's toturor!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

mai, ce liniste e pe aici...petreceti de valentine`s day, nu???...eu sunt singurica aksa pana la noapte la 12, deci nu o sa petrec ziua asta....dar las` ca am timp sa fac de papica pt o cina romantica si sarbatorim dupa 12 noaptea, cand vine "dansul" de la scarbici, desi nu o sa mai fie 14 februarie atunci....asta e...

alynutza, eu una nu am auzit de treaba asta, cum ca nasii ar plati si tortul miresei...dar poate nu sunt eu informata...sau poate sa diferete de la o zona la alta....eu am tortul inclus in menu-ul de la restaurant, deci am scapat de o grija
fetelor, cum e...intra sau nu intra la atributiile nasilor ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

CINE MERGE LA BALET?

asa de valentine's day....

deci, SPARGATORUL DE NUCI, cu BALSOI THEATRE MOSCOW, duminica 19 febr., ora 19:30.

Biletele costa ceva. Cine este interesat, astept PM.

Pup pe toate si felicitari noilor mirese!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danutza_s

Danutza

Si eu am tortul in meniu...
Dar eu una nu am auzit ceva de genul asta... poate o fi cum zici tu... obiceiurile difera de la o zona la alta....
Mda... chiar ca-i liniste pe aici azi...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eu n-am mai auzit asa ceva, dar mai stii? Serios vorbind...din cate stiu NU platesc nashii pt tort!Succese pe linie va doresc, dragele mele!

quote:
Originally posted by Danutza_s

mai, ce liniste e pe aici...petreceti de valentine`s day, nu???...eu sunt singurica aksa pana la noapte la 12, deci nu o sa petrec ziua asta....dar las` ca am timp sa fac de papica pt o cina romantica si sarbatorim dupa 12 noaptea, cand vine "dansul" de la scarbici, desi nu o sa mai fie 14 februarie atunci....asta e...

alynutza, eu una nu am auzit de treaba asta, cum ca nasii ar plati si tortul miresei...dar poate nu sunt eu informata...sau poate sa diferete de la o zona la alta....eu am tortul inclus in menu-ul de la restaurant, deci am scapat de o grija

Danutza

Mergi la inceput