Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
A propos de nashi, eu am auzit cum ca tot de datoria lor este sa plateasca pentru tortul miresei. Am auzit bine sau nu?

Happy Valentine's toturor!

Miresica de 15 iulie 2006

Imi mai bag si eu "urechile" pe aici
Eu stiu ca tortul nu este platit de catre nasi ci de catre mire dar poate ca difera in f-tie de zona.
Mai stiu ca daca vor mirii fac un tort mic si pt. nasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, va rog sa ma scuzati ca sunt off topic, dar am promis un raspuns.

Danutza, uite ce ma gasit pe net. Citat din Codul Familiei. Mai ramane sa ma uit si intr-un cod publicat recent ca sa ma asigur ca nua suferit modificari. Pe Lex nu am gasit Codul Familiei.

Asadar:
"Art. 30 - Bunurile dobandite in timpul casatoriei, de oricare dintre soti, sunt, de la data dobandirii lor, bunuri comune ale sotilor. Orice conventie contrara este nula. Calitatea de bun comun nu trebuie sa fie dovedita.
Art. 31 - Nu sunt bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecarui sot:
a) bunurile dobandite inainte de incheierea casatoriei;
b) bunurile dobandite in timpul casatoriei prin mostenire, legat sau donatie, afara numai daca dispunatorul a prevazut ca ele vor fi comune; c) bunurile de uz personal si cele destinate exercitarii profesiunii unuia dintre soti;
d) bunurile dobandite cu titlu de premiu sau recompensa, manuscrisele stiintifice sau literare, schitele si proiectele artistice, proiectele de inventii sau inovatii, precum si alte asemenea bunuri;
e) indemnitatea de asigurare sau despagubirea pentru pagube pricinuite persoanei;
f) valoarea care reprezinta si inlocuieste un bun propriu sau bunul in care a trecut aceasta valoare."

Nici o referire la cei 10 ani ed care vb Krelia. Dar, cum am zi, o sa mai verific.
Sper ca te-am mai lamurit putin.Pup.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

mercic mult de tot, elara
m-am lamurit cum sta treaba.o sa caut si eu pe net sa vad daca sunt modificari mai recente.
vreau sa vad ce fata face soacra`mea cand o sa auda ca de fapt contactul ala nu are nici o valoare, si ca oricum legea e de partea ei, dupa ce ne-a facut capul calendar despre contract....(Nu sunt bunuri comune, ci bunuri proprii ale fiecarui sot:bunurile dobandite in timpul casatoriei prin mostenire, legat sau donatie, afara numai daca dispunatorul a prevazut ca ele vor fi comune)

am zis multumesc, nu ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetele, am scos si cateva mostre de carticele...e drept pe hartie, nu pe carton.

Am pus poze cu ele la "Au inceput pregatirile".

Am incercat sa vad cum ar veni pe carafa (cu mentiunea ca respectiva carafa era mica rau - nici 2 pahare cu apa nu intrau in ea) sau la gatul unei sticle (pt. ca eu oricum am vinul imbuteliat).

Sper sa va placa.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, mersi frumos ca m-ati lamurit si pe mine cum e treaba cu tortul. Nu stiu de unde am auzit eu ca il platesc nashii. O sa mai intreb si eu prin zona, ca nu se stie, stiti voi, cate bordeie, atatea obiceiuri .
Rallu, chiar ca esti harnicutza, si tare tare e simpatica pozuca aia cu copilashii.
In rest, subcriu si eu, e tare liniste pe aici, toata lumea sarbatoreste, al meu e la servici pana maine dimineata asa ca... Dar nu ma plang foarte tare, noi am sarbatorit sambata in avans...
Petrecere faina, fetelor!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

......... toata lumea sarbatoreste,

Je beau sampanie ...mi-am baut portia...am trecut si la paharu' lu' iubi...ca pe el il doare maseaua .....
haidi pa si noapte buna!!

Rallu, totul este....perfect!!! (parc-as fi Artanu' )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Doamne Rallu ce harnicuta esti..eu citesc in fiecare zi cate ceva si seara ii fac lui iubi capul calendar ca noi nu avem nik pregatit si ca o fata (adik tu) ai multe pregatiri terminate, si iubi zice: dar da fata poate nu are serv ca al tau, ca eu cu astia de la serv nici rochie nu am cand sa-mi iau.
Danutzala mine petrecerea, si au fost pana la ora 21 ca apoi a plecat iubi la servici.......asa ca noi mai recuperam de Dragobete.
Kreliadistractie placuta si mai opreste putin .
O SEARA BUNA TUTUROR!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

fetelor, ma bucur ca ati petrecut...la mine abia acum incepe distractia....am terminat papica (nu cred ca o sa fie vreo surpriza prea mare ca de obicei il astept cu masa gata cand vine de la scarbici)...acu` fug sa aranjez masa, si sper sa mai am vreo sticla de vin prin bar...si mai sper sa se duca si bunicutza cea simpatica la culcare, ca ea oricum nu mananca la ore d`astea tarzii....

mai vb maine....somnic pufos...pt cele care au somn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Doamne Rallu ce harnicuta esti..eu citesc in fiecare zi cate ceva si seara ii fac lui iubi capul calendar ca noi nu avem nik pregatit si ca o fata (adik tu) ai multe pregatiri terminate, si iubi zice: dar da fata poate nu are serv ca al tau, ca eu cu astia de la serv nici rochie nu am cand sa-mi iau.

Pai sa-ti spun cum e cu serviciul meu.
Desi sunt cam off-topic dar totusi on-topic ca e despre mine.
Apai eu mi-s doctor stomatolog. Lucrez la un cabinet dupa-amiaza (de pe la 3 si ceva pana pe la 8:30, rar 9...martora Elara care m-a sunat intr-o seara si eu tot la cabinet eram).
Dimineata e rezervata invatatului, ca de 2 luni ma pregatesc pt. un examen care se tot amana. Daca reusesc sa iau examenul voi avea de lucru si dimineata.

Oricum...majoritatea lucrurilor pt. nunta au fost cautate si achizitionate in week-end (adica sambata, ca duminica e inchis peste tot) pt. ca nici eu nu am timp in cursul saptamnii.
Chestiile lucrate de mana mea, le fac mai mult noaptea...dovada si mesajele mele de pe forum la ore nu prea obisnuite.
Ma rog, nu pot sa zic ca ma chinui sau ceva de genul asta pt. ca sunt obisnuita sa invat noaptea asa ca oricum nu pot sa adorm inainte de ora 12.
Chestia e ca ma pasioneaza subiectul si-mi face placere sa inventez si sa mesteresc cate ceva cu manutzele mele.
Unele lucruri imi ies destul de usor (cum ar fi cardurile sau carticelele, pe care le-am facut in cate o seara...sincer sunt chiar simplu de facut) iar altele inca n-am reusit sa le fac asa cum vroiam (coperta de CD-uri pt. invitati)...si nici mult timp sa aprofundez problema nu prea am.
Cam asta despre timpul si serviciul meu...sper ca nu te-am plictisit cu lamuririle.
Acu' ma duc si eu la culcare.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ati sarbatorit bine?
Pliciu meu drag...n-a mai iesit faza aia...sunt cam neseriosi! Cica o amanam pt 25..whatever. A fost bine si cu a noastra. Tu esti bine?
Poate ne auzim azi!
Cumatra...vazui ca-ti prieste sampania. Hihihi...si mie! Doar ca azi raman la....lacrimi!Pup si ne auzim!
Iubita scuze pt ieri dar nu eram home! Te pup si te iubesc!
Va urez sa aveti TOATE o zi cat mai buna si plina de realizari!
Pup u all

Mergi la inceput