impresii companii aeriene cu care ati zburat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Am avut si eu sansa zilele acestea de a calatori la business class cu Taromul si a fost OK.
Scaunele sunt mai comfortabile si mai mari decit celelalate.
Serviciile au fost de data aceasta fffffffff bune.
Si salonul acela de primire e mai deosebit.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

ratusca,
atentie: blue air nu zboara exact in barcelona, ci la reus. un orasl mic, in sudul barcelonei, la cam 100 km. va trebui sa vina cineva sa te ia de acolo sau sa iei trenul pana in barca.

vara ies pe piata cursele cahrte pt barcelona, facute din cate stiu eu, in colab.cu taromul.daca mai ai rabdare, la targul de tursim de prin aprilie, de la romexpo, vei vedea daca se face si anul asta charter pe destinatia respectiva si poate ajungi cu el exact in barca.
daca nu, cursa regulata mai ieftinuzta si ok ca servbicii, au cei de la csa (cehii).pleaca dimineata pe al 7 din bucuresti, cu o escala micutza ...parca,in praga.

succes!!!!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

roxanicea BlueAir ajungea la Reus inainte dar incepand cu 23 ianuarie 2006 ajunge la El Prat-Barcelona...probabil s-au gandit si ei ca era prea mare distanta din Reus.
Detalii aici: www.blueair.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Skytrax (cel mai mare barometru al opiniilor pasagerilor din intraga lume, cel mai mare organism de statistici si sondaje in domeniu) a hotarat urmatoarea clasificare:

BEST AIRLINES IN 2005
1 Cathay Pacific
2 Qantas Airways
3 Emirates
4 Singapore Airlines
5 British Airways
6 Malaysia Airlines
7 Thai Airways

BEST CABIN STAFF
1 Asiana Airlines
2 Thai Airways
3 Malaysia Airlines
4 Singapore Airlines
5 Qatar Airways
6 China Airlines
7 Air Tahiti Nui

mai multe informatii pe site-ul lor: www.airlinequality.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

A...la una dintre companiile aeriene de mai sus am lucrat si eu timp de 2 ani ca insotitoare de zbor..am zambit la unele dintre comentariile voastre, e interesant sa afli opiniile de "celalalta parte a baricadei", criteriile dupa care calificati o companie, o stewardesa, ce apreciati, ce va displace..bine, avand in vedere ca fosta mea companie se regaseste in topul de mai sus, eu, bine-nteles, nu m-am recunoscut printre critici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

fatima e greu sa lucrezi ca insotitor de bord? Cand zic greu ma refer la faptul ca mai mereu esti printre nori, nu ai avut nici o teama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Cea mai tare companie cu care am zburat - Emirates. Incredibil tot, de la zbor ,la conditiile din avion. La un zbor de 5 ore am avut parte de televizor la fiecare scaun cu posibilitatea de a viziona canale TV cu o arhiva de filme si seriale incredibila. de la filme clasice , la toate episoadele din Friends.insotitoarele de bord erau numai un zambet cu toate ca , la coborare avionul arata ca dupa razboi .
Cel mai dezamagitor zbor L-am avut cu Tarom. Acolo am avut parte de chifle inghetate, unt inghetat , mancare rece, vin acru si insotitoare de bord incruntate.

PS. Pentru cele care au acuzat persoana care a indraznit sa spuna ca la business class e alt confort. Imi pare rau, dar nu era nici un aer de superioritate in comentariul ei , va complexati singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

cataghe drum bun!!!
eu ma gandeam ca nu as fi in stare sa zbor pana in USA, cred ca as fi super stresata? voi cum suportati calatoriile astea de 10-13-15 ore?

eu pana in seattle fac in total cu statul in aeroport 24 de ore.( asta cand ai legaturi bune) 15 ore sunt parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si mie mi place sa zbor cu avionul...
Cu Taromul am nimerit insotitoare batrane, dar indemanatice. Odata era si une tanara care a varsat sucul de rosii pe un tip... Frumoase nu erau niciunele . Adevaru e ca a fost prima companie cu care am zburat si ma asteptam la niste tipe ca'n filme nu la niste doamne pe la 40 ani . Mancarea a fost nashpa.
La KLM am nimerit un focker... nasol tare, noroc ca fost zborul scurt, dar nici serviciile nu au fost cine stie ce...
Lufthansa - a fost ceva mai bine, chiar daca a intarziat 1h si am pierdut legatura. Era un tip cu emotii/rau de avion si nu l-au ajutat cu nimic... Se tot invarteau pe langa el degeaba, nici macar cu o vorba buna nu l-au amagit (nici eu nu stiu ce trebuiau sa faca , dar parca nici sa stea asa).
Cu Luxair-ul mi-a placut. Tipele era dragute (pe la 30 ani), chiar daca nu erau foto-modele. Dar ei sunt companie mica... Cu ei am zburat la business, dar cu eurojet-ul si ca si scaun nu e nici o diferenta . Meniul a fost mai bogat si servetele umede mai mari .
Eu cam atat am zburat...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omi308 spune:

eu am calatorit cu Alitalia si Tarom si intre cele doua am preferat-o pe ultima. Avioanele Alitaliei sunt vechi si desi am caltorit in "bisnis" cum zicea cineva pe aici nu am fost impresionata de serviciile lor. Si oricum - "nici macar masaj nu-ti fac" - asa ca mare dif nu este - poate doar spatiul care este in mod clar mai mare decat in economy class. Cu TAromul in schimb am avut chiar o experienta placuta si am fost impresionata. Mi-e nu mi s-au parut nici murdare si nici vechi avioanele lor - din ce stiu eu Taromul are la momentul actual o flota destul de tanara - iar conditiile au fost f bune si zborurile f placute. In ceea ce priveste pilotii romani - excelenti - , servirea la bord s-ar mai putea imbunatatii un pic dar una peste alta eu cred ca Taromul este ok.

Mergi la inceput