impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 8
fatima spune:
ratusca, nu am avut niciodata vreun incident major..de teama uiti, ai atata treaba si atatea lucruri la care trebuie sa te gandesti..in timpul zborului ai serviciul, la decolare si aterizare trebuie sa iti repeti in gand toate procedurile de urgenta..sunt 2-3 sute de oameni ale caror vieti depind de tine intr-o astfel de situatie...ganditi-va si la asta atunci cand va grabiti sa catalogati drept prea batrane insotitoarele de zbor..varsta aduce si experienta..ganditi-va si la siguranta voastra, nu numai la comfortul vizual..nu, eu eram printre cele tinere, constiincioase si zambarete , dar..ce sa faca oameni buni, sa le concedieze pe motiv de varsta? n-ar fi asta discriminare?...da, calitatea serviciilor lor ar putea fi un motiv indreptatit, dar asta depinde de standardele companiei in general, pentru ca asa cum le "creste", asa le are..la fosta mea companie te puteau da afara si pt. simplul motiv ca nu ai zambit, era ca si cum ti-ai fi uitat uniforma acasa..
roxanicea spune:
ratusca,
merci...am ramas in urma...;innoiembrie si dec inca zburau la reus....chiar stiu pe cineva care a fsot cu blueair-ul atunci.dar adac zici ca din ian zboara pe barca,e perfect!
zbor placut si vacnata minuntata in barca. mie mi-a placut tare...cred ca cel mai atre din europa. sincer!
pupi!numai bine!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
clau2toma spune:
Am zburat cu British-ul si mi sa parut super ok si ce mi-a placut cel mai mult a fost ca la fiecare scaun era montat cate un televizor .Mancarea ,nu a fost asa de buna nici la ei si nu este nici la alta companie .Iar despre Tarom va spun doar ca sotul meu este pilot-comandant la aceasta companie si ca insotitoarele de bord cum le spune acum sunt intradevar niste badarance si nu ca mi-o spune sotul meu sau ca am citit mai sus ,dar am calatorit si cu Taromul si am vazut cum se uitau de sus si le vorbeau calatorilor in 2 peri ( exceptie cumnata mea care si ea este insotitor de bord} .
clau2toma spune:
In rest ,Taromul este destul de sigur , iar voi de cate accidente aviatice Tarom ati auzit fata de alte companii mai puternice? Iar despre costul biletelor intr-adevar ca sunt mai piperate ,dar cum spuneam e mai sigura comp si pilotii sunt mai instruiti si platiti mai prost .
ratusca1977 spune:
roxanicea merci mult de urari, am fost de Craciun - Revelion 2006 la Barcelona si mi s-a parut totul minunat, am ramas placut impresionata, e un oras superb... o sa mai merg la vara la plaja.
cataghe spune:
Am venit sa va zic cum a fost cu Lufthansa, cum am promis (prin urmare, n-am cazut in ocean). A fost ok, mi s-a parut mai bine decat acum un an la dus. Mancarea a fost acceptabila, personalul amabil si, foaaarte important pt mine, pilotul a fost un artist si nu a mai aterizat "in trepte" ci foarte lin, in consecinta nici fi-miu nu si-a mai dat stomacul afara - efectiv n-am stiut cand am aterizat, doar ne-am dat seama ca am atins solul. Asta a fost de la Dallas la Frankfurt. De la Frankfurt la Bucuresti, zbor scurt, mai putin confort, dar personalul ok. Per ansamblu, impresie pozitiva, ca si prima data - cand mai zbor pe undeva cu altii si o sa am termen de comparatie revin cu impresii (desi ma indoiesc profund ca asta se va intampla in timpul vietii acestui subiect).
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
SAMURAYJACK23 spune:
Taromul e ok-la cursele interne insa mai au de lucrat la servicii.KLM-ul e zgarcit la mancare(deh... obisnuit pe Tarom).
ratusca1977 spune:
cataghe, bine ai venit...sa inteleg ca ai fost doar intr-o mini vacanta in State?
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
In rest ,Taromul este destul de sigur , iar voi de cate accidente aviatice Tarom ati auzit fata de alte companii mai puternice? Iar despre costul biletelor intr-adevar ca sunt mai piperate ,dar cum spuneam e mai sigura comp si pilotii sunt mai instruiti si platiti mai prost .
Nu e relevant nr. accidentelor in general , ci raportul accidente/ nr de zboruri. Poate o companie puternica face de 100 de ori mai multe zboruri decat Tarom intr-un an de zile .