impresii companii aeriene cu care ati zburat
Raspunsuri - Pagina 11
l_carmen2003 spune:
Austrian Air - nu mai merg in veci cu ei! Preturi imense : 400 euro de la Iasi la Viena!!! 790 euro Viena - Bucuresti si Bucuresti Iasi! Servicii medii : apa la 200 ml si cafea proasta la pretul asta la primul zbor, iar la al doilea... ma rog am pierdut avionul la intoarcere si a trebuit sa cumpar ce am gasit asa ca am luat Business, desi mai aveau locuri in avion la economic nu au vrut sa le dea!!!! Am avut urechile infundate cateva ore dupa zbor!
Stewardeze invizibile, uratele si care vorbeau f. prost engleza.
Avioane curate.
Tarom - avioane nashpa insa piloti buni. Aterizare si decolare ireprosabile - si ganditi-va ca pista de la Iasi este execrabila. Serviciile stewardezelor acceptabile. Si in plus frumusele si vorbeau romaneste si engleza fluent. Insa mi-au stricat o valiza noua si imi vine sa ii injur.
Air France - aeronave noi, dar murdare in interior si servicii fara repros. Stewardeze batranele dar ce conta, vorbeau bine si engleza si franceza, deci macar stiam ce spun. Piloti Ok, nu am avut urechi infundate.
Alitalia, zboruri de la Milano la Roma si de la Roma la Milano dar am asteptat mai mult in aerogari decat am stat in avion. Nu am de reprosat nimic, vremea era proasta asa ca nu a fost vina lor. Iar stewardezele vorbeau perfect engleza si mai stiau sa si zambeasca frumos.
Cu KLM-ul am avut o problema, turbulente, au cazut mastile de oxigen, etc insa era foarte proasta vremea; pilotii si stewardezele au fost OK. Ne-am bucurat ca am ajuns jos intregi insa nu am simtit ca aveam ceva de reprosat cuiva. Oricum ploua cu galeata si nu stiam cum sa ajungem mai repede in aerogara. Cam neatenti la bagaje.
nematics spune:
quote:
Originally posted by SDream
Salut, cu Aegean Airlines a mers cineva?
Ar trebui sa ne asteptam la ceva papa pentru un zbor de 2 ore? Adica ne dau vreo bomboana sau guma ???
merg eu pe 11 iunie
daca e zbor de 2 ore nu capeti de obicei decit un sandwich si de baut; depinde acum si daca e intern in Grecia sau zbor international - la cel international iti mai pot da si bauturi alcoolice
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SDream
Salut, cu Aegean Airlines a mers cineva?
Ar trebui sa ne asteptam la ceva papa pentru un zbor de 2 ore? Adica ne dau vreo bomboana sau guma ???
e cumva companie low cost?
daca da, sa nu te astepti la papa. cerd ca doar ceva de baut.
calatorie placuta si fara turbulentze!
roxi foto
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
In noiembrie am fost in Maldive...a fost groaznic de lung drumul...am zburat , printre altele, cu Austrian Airlines. Nu o s-o mai fac in viitorul apropiat...vorbea pilotul in germana vreo 10 minute dupa care zicea 3 vorbe intr-o engleza de balta pe care nu o intelegeam.La fel si insotitoarele de zbor....
==========
Corina
Albumul meu
facem un club daca vrei. eu vin cu 4 membri si mai adunam caci azi am mai discutat cu cateva persoane nemultumite de austrian airline.
am uitat sa adaug CarpatAir... nici cu ei sper sa nu mai merg curand...
mariana_1976 spune:
SAS a fost okay cel putin cind am calatorit eu, la fel Czech Airlines, Lufthansa,Finnair,British Airlines,Ryanair.
Ca impresie proasta,Austrian Airlines fiindca am asteptat in Wiena bagajele foarte mult pina sa le bage pe banda.(e drept,pe 26 decembrie si nu a fost vina lor,ci a aglomerarii)
Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)
alya75 spune:
Ce neplaceri ati avut cu Carpatair? Zbor cu ei anul asta in Rhodos si nu prea stiu nimic despre ei, decat ca au in dotare aparate de zbor Fokker.
nematics spune:
eu am zburat cu Carpat air de la Budapesta la Liubliana si retur
echipaj din Cluj
amabili
la standardele internationale
avion mic mic mic
in picioare pe culoar dadeam cu capul de tavan
trebuia sa stau cocosata
dar eu am aprox 1.80
la servicii - ireprosabili
Guestus spune:
quote:
Originally posted by nematics
eu am zburat cu Carpat air de la Budapesta la Liubliana si retur
echipaj din Cluj
amabili
la standardele internationale
avion mic mic mic
in picioare pe culoar dadeam cu capul de tavan
trebuia sa stau cocosata
dar eu am aprox 1.80
la servicii - ireprosabili
da" ciorba si mici au dat?
romanu daca merge cu busul/caruta 2 h nu vrea mincare...dar ajuns la inaltime are mare nevoie.
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by alya75
Ce neplaceri ati avut cu Carpatair? Zbor cu ei anul asta in Rhodos si nu prea stiu nimic despre ei, decat ca au in dotare aparate de zbor Fokker.
incomode rau de tot avioanele carpatair-ului....cahhhhh...
dar nu dureaza mai mult de 2 ore, cred, zboru`...asa ca nu cred sa fie un capat de lume.
zbor placut!
roxi foto
Mona_B spune:
Lufthansa e destul de OK, dupa parerea mea. Insa am auzit persoane plangandu-se ca personalul nu e tocmai prietenos. Nu poti multumi pe toata lumea. Mie mi-au lasat o impresie foarte buna.
La sosirea in Toronto, am optat pentru Austrian Airlines, dar am ajuns la home address doar cu bagajul de mana, ca restul erau ratacite aiurea, am stat mai bine de doua saptamani calare pe telefon pana le-am recuperat rand pe rand. M-as gandi de zece ori inainte sa mai zbor cu ei.
In afara de haosul cu bagajele, n-am avut nimic de reprosat.