impresii companii aeriene cu care ati zburat

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am zburat din Sibiu pana la Munchen cu TAROM!!! hORRRORRRR!!!!
Un avion mic mic mic de tot care ne-a haltacarit rau de tot pana la Munchen plus o aterizare kabuummm kaubuuummm. Luasem extraveral dupa 10 min. O fi mai aproape de la mine din oras, dar avioanele mici sunt un cosmar.

I love Lufthansa really. Dar vad ca e totul in functie de perioada si curse. Bafta si cat mai putine incidente.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Tocmai ne-am intors aseara din primul concediu pe anul asta, am zburat iar cu Blue Air (destinatia Roma) si a fost iar totul ok, nici o intarziere, nici o problema...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by SDream

Salut, cu Aegean Airlines a mers cineva?

Ar trebui sa ne asteptam la ceva papa pentru un zbor de 2 ore? Adica ne dau vreo bomboana sau guma ???

Eu am mers intre Atena si Salonic (cam o ora) - iti dau un croissant si un suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Noua alitalia ne-a pierdut de doua ori bagajele(in acelasi voiaj, o data tur si mai apoi si la intoarcere). Prima data de la Roma la catania nimeni dar absolut nimeni din turistii aflati la bord nu avea bagajele(au imbarcat 200 de pasageri dar nu si bagajele) si apoi la intoarcere de la Milano la brussel aceeasi poveste. Ca sa nu mai vorbesc de un stewart al alitalia care tot drumul a stat in spate pe scaunel citind ziare si reviste din cand in cand ridicandu-sa isi mai toarne cafea:)

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Blu Air micutz ,dar eficient si stewardeza o papusha...pilotul...un scumpel. mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by dodo

Am zburat cu Tarom, care mi s-a parut OK pina la un punct...
Am zburat cu GulfAir, care au servicii excelente, sa nu mai vorbim de stewardese, Emirates, care e de top, am impresia ca la ora actuala a devansat British-ul in ceea ce priveste conditiile de zbor, Malayesian, care iarasi e f. buna, absolut ireprosabila...Am mai auzit la romanii de-aici ca folosesc si Lauda Air si sint multumiti..Cred ca in general companiile care opereaza curse lungi ofera servicii de calitate..

DA,EMIRATES>>>TOP,fara doar si poate

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by nematics

eu am zburat cu Carpat air de la Budapesta la Liubliana si retur

echipaj din Cluj

amabili

la standardele internationale

avion mic mic mic

in picioare pe culoar dadeam cu capul de tavan

trebuia sa stau cocosata

dar eu am aprox 1.80

la servicii - ireprosabili

da" ciorba si mici au dat?
romanu daca merge cu busul/caruta 2 h nu vrea mincare...dar ajuns la inaltime are mare nevoie.

Draga Guestus

Eu n-am precizat ce servicii mi-au fost oferite de Carpat Air. O fac acum. Printre altele d-nele stewardeze (una bucata, mai exact) mi-au fost de mare folos in studiul efectelor undelor Faraday care se formeaza cind un fluid confinat intr-un cilindru scurt (mai precis cafea) este supus unor vibratii uniforme pe toata suprafata bazei cilindrului: din motive de simetrie de rotatie si aspect ratio favorabil s-au format 7 celule Faraday daca acest cilindru (popular denumit ceasca) se afla in centrul de greutate al masutei dreptunghiulare a scaunului din fatza. Simetria era perturbata daca se schimba pozitia cestii. In particular stewardeza a fost extrem de amabila sa ma aprovizioneze cu destule cesti si lichide pentru ca experimentul sa se poata desfasura in conditii de obiectivitate maxima. Mici si bere n-am cerut, eu fiind in perioada vegan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

PS: vibratiile au fost oferite gratis, din partea firmei (Carpat Air);

"aspect ratio" = raportul inaltime cilindru/raza cilindru/inaltime fluid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Blu Air micutz ,dar eficient si stewardeza o papusha...pilotul...un scumpel. mama de baietzoi Enrico

Banuiesc ca am nimerit aceeasi stewardeza, cand ne-am intors de la Roma...era chiar frumoasa, pe bune...
Si avionul era chiar spatios fatza de altele cu care am mai zburat!
Peste o luna ii "incerc" din nou, pe directia Madrid de data asta!

Si de revelion o sa-i incerc si pe Skyeurope!

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LauraT cat este biletul pentru Roma?Pe situl lor vad ca preturile sunt fara taxe de aeroport si restul.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput